زیاد روی رای گیری حساب نکن
من سر بازی با بریل گفتم این هلند یک باتلاق بزرگ است برای همه تیمها .و شک نکنید هلند قهرمانه
زیاد روی رای گیری حساب نکن
من سر بازی با بریل گفتم این هلند یک باتلاق بزرگ است برای همه تیمها .و شک نکنید هلند قهرمانه
با این منطقی که بعضی ها دارن اگه اسپانیا 10 تا گل هم بخوره بازم شانس رو یار هلند میدونن و یه چیزی تو استین دارن.
باز جنبه ی باخت آرژانتینی ها و آلمانی ها خیلی بالاتر بود.
ای بابا....
این چرخ فوتبال اسپانیاست
با تمام قدرتش در باتلاق ترسناک هلند گیر کرده
![]()
اروگوئه دقایق اخر احساسی بازی کرد ... خودشو به آب و اتیش زد . وگرنه فراموش نمی کنیم که هلند 3 بر 1 جلو بود . منطقی بازی کرد . اون چیزی که من میگفتم اینه . هلند 5 تا هم عقب بیفته منطقی بازی میکنه . بخاطر همینه ما بهش اعتقاد داریم .
البته مشخصه نوع صحبتون عوض شد نسبت به اون موقع . طبیعی هم هست ... اون موقع برزیل شوت شده بود. ما هم داغ رو تازه میکردیم .
ولی چیزی که هست من قدرت کنترلی هلند رو برتر می دونم . 26 بازی نباختن واقعا کار هر تیمی نیست . تمام بازی های جام رو بردن کار هر تیمی نیست .حتی اسپانیا .
هلند چون همیشه توانایی بالایی داشته و همیشه قشنگ بازی کرده ، نگرفتن جام براش زیاد مهم نیست . اصل بازی زیباست . چون در نتیجه هزار عامل دخیله . یکیش شانس .
Last edited by Mohammad Hosseyn; 08-07-2010 at 13:56.
نزدیک 90 درصد برزیلیا رفتن طرفدار اسپانیا شدن
جالبه
ولی بازم هلند مبیره
توپ قشنگ وسط دروازه رفت. کاسیاس بود حتما اونو می گرفت.
کلا نمی تونید راحت به کاسیاس گل بزنید.
همین طور نمی تونید از پس ژاوی و اینیستا و ویا بربیاد
تا همین جا هم خوب پیش اومدین. نایب قهرمانی هم برای خودش افتخار بزرگیه![]()
باشه بهش میگم
خب آخه دل خوش کردن ببینن یک تیم پیدا میشه جلوی هلند رو بتونه بگیره
من از طرفدارای انگلیس بودم// هستم و خواهم موند.
ولی تیم دومم اسپانیاست.
اسپانیا قهرمان میشه.
ببین یکبار هم گفتم
اصلا مربی هلند گفته ما با اون 2 عقربه ساعت کاری نداریم
چون فقط بلدن دور خوشون بچرخن تیک تاک کنند
و گفته اصلا ارزش مهار کردن ندارن
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
اااا ، راست میگی؟؟؟![]()
Last edited by armin321; 08-07-2010 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)