به جای اینا بهتره این رو بگیری نیازی به مانیتور 120 هرتز هم ندارهاین عینک Nvidia 3D Vision و مانیتور Samsung 2233RZ رو از مجا میشه پیدا کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای اینا بهتره این رو بگیری نیازی به مانیتور 120 هرتز هم ندارهاین عینک Nvidia 3D Vision و مانیتور Samsung 2233RZ رو از مجا میشه پیدا کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بّرو بابا این چیخ؟
دوست عزیز
درباره کارت 5850 و کلا کارتهای ati باید بگم که کاملا 3d رو ساپورت میکنه هم 465 و هم 5850 این قابلیت رو دارن
درباره عینک هم جزء ابزارهای جانبی حساب میشه که با قیمتهای مختلف میشه گیر اورد
موفق باشید
خوب اگه تونستی اون پک رو با اون مانیتور تو ایران پیدا کنی یک پیغام هم به من بدهنقل قول:
نوشته شده توسط sasan816 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای اینا بهتره این رو بگیری نیازی به مانیتور 120 هرتز هم نداره
کد:
http://shahzadeh59.com/
بّرو بابا این چیخ؟
من مدل قرمز و آبی نمی خوام! اون ها خیلی بی کیفیت اند. من مدل Vision رو می خوام. که فقط مانیتور 120 هرتز می خواد.
این چیزی که میخواید من تو دبی دیدم
اگه بتونی از اون ور گیر بیاری ...
اون لینکی که دادم آبی و قرمز نبود اگر میخوندی متوجه میشدیمن مدل قرمز و آبی نمی خوام! اون ها خیلی بی کیفیت اند. من مدل Vision رو می خوام. که فقط مانیتور 120 هرتز می خواد.
بازار تهران که اوضاش خیلی خرابه
Last edited by sasan816; 17-07-2010 at 11:23.
سلام
مطمئنید کارت های سری 5 ati می تونن 3 بعدی یا همون 3d vision رو ساپورت کنن چون تا اونجا ئیکه من اطلاع دارم ati به سمت تعداد مانیتور بیشتر رفت و انویدیا به سمت همین 3d vision
حالا اگر اشتباه می کنم اصلاح کنید
اگر لینکی در این مورد دارید قرار بدید چون ممکن من اشتباه کرده باشم
مرسی
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
همونطور که دوستان گفتن یا باید از دبی خریداری کنید
یا گرافیک رو با قابلیت ساپورت 3 بعدی بردارید و بعدا که خواستید تلویزیون خونتون رو ارتقا بدید مدل ال سی دی
120 هرتز خریداری کنیدچون مدل تلویزیون 120 هرتزی در بازار موجوده
Last edited by nikaan; 17-07-2010 at 08:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)