شما کم کاری تیروئید دارید و باید بوسیله دارو تیروئید شما تحت کنترل قرار بگیرد . وزن نیز بدنبال آن بتدریج کنترل می شود .
شما کم کاری تیروئید دارید و باید بوسیله دارو تیروئید شما تحت کنترل قرار بگیرد . وزن نیز بدنبال آن بتدریج کنترل می شود .
یکی از اقوام ما 5 سال تحت نظر پزشکه و میگه روز اول tsh برابر 60mlU/ml بوده که تا اخر عمر باید قرص لیووتروکسین بخوره ...
میگه untreat hypothyroid داره...
حالا رفته برای معافیت و کمسیون یک آزمایش ازش گرفتند و Anti TPO antibody بیشتر از 2000 نشان داده که سابقه بیماری را نشون میده....
حالا به نظر شما معافه یا میره سربازی؟
TSH من اول 0.7 بود نمی دونم چرا دکتر به من قرص لووتیروکسین روزی یکی به من داد، سه ماه بعد آزمایش دادم شده 0.1 ، حالا من باید قرص هارو ادامه بدم یا نه؟
گاهی اوقات دارو برای کم کاری تیروئید نیست بلکه برای درمان بزرگی آن ( گواتر ) میباشد .
با این عدد TSH که شما می فرمایید احتمالا باید دارو کم و یا قطع شود
معافه ولی یخورده دوندگی داره ممکنه اسکن تیرویید هم ازش بگیرند چون تقلب زیاد شده
سلام.tsh من شده 20 اما t3 و t4 در حد نرماله. به نظرتون از سربازی معاف میشم؟
سلام دوستان
ایا مصرف قرص سیتالوپرام روی نتیجه ازمایش تیروئید تاثیر داره؟
با سلام و خسته نباشید. چندتا سوال داشتم. من پرکاری تیروئید دارم یا داشتم! تقریبا یک سال هست که تحت نظر دکتر هستم و هر روز یک قرص متی مازول 5 مصرف می کنم. اولین ازمایشم tsh : 0/01 بود هر یک یا دو ماه ازمایش می دادم داشت خوب پیش می رفت و تی اس اچ من تا3 رسید اما اخرین ازمایشی که دادم 1/7 شد! خیلی نگران هستم ولی دکترم گفته جای نگرانی نیست. با وجود اینکه تیروئیدم تو رنج نرمال هست اما برجستگی گلو همچنان هست و از نظر ظاهری خیلی اذیتم میکنه.
راهی هست که از دست این برجستگی خلاص شد؟!
دکترم گفته فعلا دارم خوب پیش میرم و باید قرص و ادامه بدم و در نهایت باید با عمل جراحی تیروئید رو بردارم که کم کار میشه و باید همیشه یک قرص بخورم. العان بین دو راهی هستم. بیشتر بخاطر این که نمیدونم در اینده برای بارداری کم کاری خطر بیشتر داره یا پرکاری تیروئید؟
میخوام حساب کتاب کنم ببینم همین وضعیت خوبه و بزارم گلوم برجسته باشه و تیروئیدم در حد نرمال یا جراحی کنم و کم کار بشه. در هر دو صورت باید تا اخر عمرم قرص بخورم؟
من درسم خیلی خوبه و ممتاز هستم اما همیشه حواس پرتم میتونه علتش پرکاری باشه؟!
در ضمن مینور هم هستم ترکیب مینور و تیروئید خطرناکه؟ شنیدم تیروئید پوکی استخان میاره ایا درسته؟
در کل عوارض کم کاری بیشتره یا پرکاری تیروئید؟
با تشکر فراوان
سلام دوستان
پسر عموی من آزمایش تیروئید داده
21 سالشه...
Tsh = 2.01
T3=1.36
T4=6.83
میخواست بدونه وضعیت تیروئیدش چوره؟
این یک آزمایش طبیعی هست .
اگر شرح حالی مختصری گفته بشه بهتر میشه راهنمایی کرد چون صرف وجود این آزمایش نمیشه گفت تیروییدشون خوب کار میکنه !
باید سن / جنس / علت درخواست آزمایش / سابقه مصرف دارو / سابقه بیماری خاص هم بگین تا بشه نتیجه گیری کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)