دوست عزیز یه توضیحی در رابطه با fn+f2 میدی !!!
یعنی ما این ترکیب رو بزنیم شارژ باتری (( در حین اتصال سوکت )) روی 30% میمونه ؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیز یه توضیحی در رابطه با fn+f2 میدی !!!
یعنی ما این ترکیب رو بزنیم شارژ باتری (( در حین اتصال سوکت )) روی 30% میمونه ؟؟؟؟
ممنون
اگه می خوای رو 30% بمونه اول سوکت از برق بکش و بزار باتری بیاد رو 30%،بعد سوکت را به پریز بزن و اونوقت Fn+F2 را بزن.
این کلید ترکیبی این خاصیت را داره که هنگام اتصال لب تاپ به سوکت و برق باتری شارز نشود و فقط از برق استفاده شود
من ایسوس دارم کلید ترکیبی fn+f2 که وایرلس و بلوتوث رو روشن خاموش میکنه![]()
من این کلید رو روی یکی از مدل های فوجیتسو زیمنس امتحان کردم برای کنترل بلوتوث و wifi هست ....
سلام
خوب چه کاریه که رو 30% بمونه!!!!
وقتی باتری فول بشه مستقیم از برق استفاده می کنه دیگه
خب 30% زمانی بدرد میخوره که باتری رو میخواهید برای مدتی کنار بزارید ......
در غیر اینصورت چه کاری هست آدم بزاره روی 30% .......
باتری که فول شارژ بشه دیگه از مدار کار خارج میشه ....
لب تاب من DELL Vostro 1320
فک کنم که هر لب تاپی داشته باشه
شما می تونید تو کلیدهای F به دنبال یک عکس از باتری بگردی که با Fn کار کنه![]()
پوریا جان من این بعضی از پست هات را خوندم چند تا سوال داشتم:
دلیلش چیه؟اسپری هایی که مخلوط آب و الکول هست مگه مورد داره؟11. از اسپری های مدعی بر پاک کنند لک استفاده نکنید.
یه جا شما گفتید اگر خواستید باتری را دربیارید شارژ روی 30% باشه .پس چرا این حرف را زدید؟منظورتون اینه که درنیاریم بهتره؟20. به هیچگاه باتری را از داخل دستگاه در نیاورید.
من که لپتاپم نزدیک پریز برق هست چی کار کنم؟ سیم ها کنار هم جمع میشن دیگه؟اصلا برای چی سیم ها را پیچ و خم دار نکنیم؟چون قطع میشن؟3. سیم های اتصالی را پیچ و خم دار نکنید.
حالا اگر خواستیم موقعی که توی برق هست ازش استفاده کنیم چی؟یعنی تا شارژ کامل شد بریم روی مد باتری؟4. هرگاه شارژ تکمیل شد شارژر رو از برق بکشید. (( چون به دفعات تکرار زیاد ترانس دچار اختلال میشه ))
دوست عزیز من بیشتر اوقات توی خونه جام ثابت هست و موقع کار کردن همیشه لپتاپم توی شارژه.مشکلی برای باتریم پیش نمیاد؟(باتریم را برای قطع ناگهانی برق در نمیارم)و هر چند هفته یکبار از باتری استفاده میکنم یعنی دی شارژش میکنم بعد دوباره همین عمل را انجام میدم(منظورم اینه که از برق استفاده میکنم)
اکثر این اسپری های که وارد ایران می شن تاریخشون گذشته هست.دلیلش چیه؟اسپری هایی که مخلوط آب و الکول هست مگه مورد داره؟
بعد امکانش هست که رنگ رو از بین ببره.
اگه دقت کنید نوشته ام زمانی روی 30% بزارید که برای مدتی نمی خواهید از باتری استفاده کنید.یه جا شما گفتید اگر خواستید باتری را دربیارید شارژ روی 30% باشه .پس چرا این حرف را زدید؟منظورتون اینه که درنیاریم بهتره؟
بهتره سیمها رو با مفتول ببندید،منظور خم کردن بیش از حد هست که باعث میشه به سیم آسیب بیبینه.من که لپتاپم نزدیک پریز برق هست چی کار کنم؟ سیم ها کنار هم جمع میشن دیگه؟اصلا برای چی سیم ها را پیچ و خم دار نکنیم؟چون قطع میشن؟
این موضوع مربوط به ترانس ها و باتری های قدیمی بود الان دیگه این مورد یه مشکل نیست.حالا اگر خواستیم موقعی که توی برق هست ازش استفاده کنیم چی؟یعنی تا شارژ کامل شد بریم روی مد باتری؟
دوست عزیز من بیشتر اوقات توی خونه جام ثابت هست و موقع کار کردن همیشه لپتاپم توی شارژه.مشکلی برای باتریم پیش نمیاد؟(باتریم را برای قطع ناگهانی برق در نمیارم)و هر چند هفته یکبار از باتری استفاده میکنم یعنی دی شارژش میکنم بعد دوباره همین عمل را انجام میدم(منظورم اینه که از برق استفاده میکنم)
شارژ و دی شارژ هم برای باتری های کادمیموم بود اما الان باتری ها لیتیوم هست.
هر کجا سوالی داشتید بپرسید
موفق باشید
سلام من یه لب تاپ سونی دارم کلید های بالا منظورم کلید های ترکیبی برای بالا بردن و کم کردن صدا کار نمی کنه !
چیکار کنم فعال شن ؟
بعد یه سری ارور های پایین صفحه از آپدیت اینا میاد
بنظرم آپدیت شه ؟
Last edited by nafas; 24-12-2010 at 21:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)