تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 96

نام تاپيک: پیش بینی ناسا ؛ فاجعه بزرگ در 2013

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

هر انسان عاقلي عقلش حكم ميكنه كه به مواردي كه باورش سخته در حد يك احتمال بهش باور داشته باشه
    لطفا به خودتون رجوع كنيد
    آيا باور داريد كه ممكنه مثلا همين الان بميريد؟
    يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابوديزمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟
    اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
    حالا من ميگم باور ندارم كهكشاني وجود نداره چون نديدمش و يه مشت مزخرفات يه عده دانشمند و خاخام و كشيش و .. هستش
    شما چطور باور ميكنيد؟
    همچنين الكتروني وجود نداره كه توش بخواد ذره هم در حركت باشه
    پس همه ي اينارو در حد احتمال ميپنداريم!!!! نه اينكه بگم احتمالا وجود داره. ميگم احتمالا اين اسمش الكترونه
    اگه كسي باور قطعي به وجود ستاره اي در 4000000000000000000000000000 سال نوريه زمين رو داره بگه تا من ازش بخوام توضيح بده
    با تشكر از سخنگوي ناسا جناب امين 666
    به مواردي كه باورشون نداري اقلا در حد احتمال بهشون نگاه كن

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

از اين استاد ارجمند تمنا داريم اون فكر بازشونو به اشتراك بذارن و آموخته هاشونو به ما انتقال فرمايند

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

شما بگي يا نگي كسايي هستن كه كارشون برمبناي احتمالات پيش ميره(مواردي كه باورش سخته و اثباتش سخت)
    اتفاقا همون عقل هم حکم می کنه چرندیات رو قاطی احتمالات نکنیم!اگه من به شما هر چی بگم شما به دیده احتمال نگاه می کنید بهش؟!مثلا من الان بگم امام زمان می خواد با خدا بجنگه و زمین رو نابود کنه شما به احتمال کم قبولش می کنید دیگه!چون ممکنه!دوست عزیز هر کی هر چی گفت که ادم می تونه بگه احتمال داره!شما مثل اینکه بدجوری تو توهمات بعضیها ذوب شدی.به قول خودتون یه رجوع به خودتون بکنید.اخه این همه حرف من موندم یه دلیل منطقی واسه هیچ کدومش پیدا نکردم!
    بنده هم سخنگوی ناسا نیستم.طرز فکر شما مشخصه دیگه واردش نمی شم.همون غرب و توطئه و ...
    جالبه شما کهکشان و کلا علم نجوم و فیزیک و ... رو می گید اونطور قبول ندارید.ولی امام زمانی رو که ندیدید و .... مثل روز براتون روشنه!کلا حرف دین درکش سختتره یا علمی که واسه تک تک حرفهاش دلیل می اره؟تعجب می کنم واقعا شما به وجود الکترون شک می کنید اونوقت به جهان باقی و ... که اثباتی هم براشون نیست ایمان دارید1عجب!خب شما که علم احتمالات رو می دونید بگید کدوم این احتمالات بیشتره؟!فکر نکنید من این چیزایی که گفتم رو قبول ندارما.مثال زدم واسه شما.در اخر هم می گم نمی شه واسه هر توهمی احتمال قائل شد.اگه اونجوریه پس منم می گم اصلا کل کاءنات همینجوری یهویی افریده شده خدایی هم تو کار نیست.من و شما هم بر اساس احتمالات اینجاییم الان.احتماله دیگه!(تازه حد اقل یه نیمچه پایه علمی همداره تئوری داروین و کلا ماتریالیسم!)اتفاقا از اونجایی که این دنیا فوق العاده منظمه هیچ احتمالی وجود نداره که همین الان زمین نابود بشه.مگه دل بخواهیه!نابودی زمین یه سری عوامل داره که هر چی باشه علم امروز حد اقل چند دقیقه قبلش می فهمه.فکر کردید زمین عشقش می کشه یهو از جاذبه خورشید فرار کنه!حتی اگه خورشید هم به قول شما یهو انر÷یش تموم شه 7 دقیقه و 20 ثانیه طول می کشه که رو زمین تاثیر بذاره.نه دوست عزیز این دنیا حساب کتاب داره.حتی اگه یه قدرت برتر مثل خدا بخواد این کار رو بکنه مطمئن باش هردمبیلی نمی کنه.چون 14 میلیارد ساله این نظم تو جهان حکمفرماست و ذره ای عوض نشده

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

قبلا هم یکبار طوفان خورشیدی اتفلق افتده بود.کلا انگار یکبار عواقبش تجربه شده.
    منبعی از خود ناسا ندارین؟ شواهد چی میگه؟
    فعلا خبری نیست.ناسا هم فکر نمی کنم بتونه یک سال قبل پیش بینی کنه.ولی خب مثلا مطالعه رو حزه مغناطیسی خورشید و ... کمک می کنه به دانشمندا.من دقیق نمی دونم.ولی گویا می شه گفت هر از چند گاهی طی یه دوره فعالیتهاش خورشیدی بیشتر می شه.ولی نه اینکه دقیق بگن با چه شدتی مثلا1 سال دیگه قراره طوفان بیاد

2. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

فعلا خبری نیست.ناسا هم فکر نمی کنم بتونه یک سال قبل پیش بینی کنه.ولی خب مثلا مطالعه رو حزه مغناطیسی خورشید و ... کمک می کنه به دانشمندا.من دقیق نمی دونم.ولی گویا می شه گفت هر از چند گاهی طی یه دوره فعالیتهاش خورشیدی بیشتر می شه.ولی نه اینکه دقیق بگن با چه شدتی مثلا1 سال دیگه قراره طوفان بیاد
    فعلا که گفتن داره طوفان میاد.
    Last edited by shabe.saket; 19-09-2010 at 23:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فعلا که گفتن داره طوفان میاد.
    منبع لطفا؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میبینم که بعضیا قشنگ منطق باتومچیان توی خیابون در سخنانشون موج میزنه...

یکی این تاپیکو ببنده تا بیش از این مشعوف نگشتیم از سخنانی بس گهر بار...
    دوست عزيزم ميتونم بپرسم ادامه دار شدن اين تاپيك چه مشكل جبران ناپذيري براي شما به وجود مياره؟
    آيا خوب نيست يكم خودتون مراعات كنيد؟
    من تو اسمت چيزي به نام مدير هم كه نميبينم
    دخالت بيجا مانع كسب است:دي

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------

من نفهمیدم !!
    شما کجا خوندید - منبع موثق - که زمین داره نابود میشود؟
    منظورم ناگهانی است و با پدیده ای غیرعادی نه با اثرات گلخانه ای و آلودگی های زیست محیطی و جنگ جهانی سوم !!!

شما می گویید: "بعد از نابودی زمین دنبال دلیل بگردید"
    من می گویم: "کی گفته زمین داره نابود میشه؟"
    بعد شما می گویید: "مگه من علم غیب دارم که می گویم زمین نابود نمی شود!!"

!!!!!!!!!!!!!

از من می خواهید تا دلیل برای نابود نشدن زمین بیاورم؟

خب من می گویم هیچ پدیده شناخته شده ای که بتواند روی زمین تاثیر گذاشته و زمین را نابود کند از لحاظ علم فیزیک پیش بینی نمی شود.

!!
    خب من این جمله را در تقابل با جمله شما که گفتید
    "اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
    حالا من ميگم باور ندارم كهكشاني وجود نداره چون نديدمش و يه مشت مزخرفات يه عده دانشمند و خاخام و كشيش و .. هستش
    شما چطور باور ميكنيد؟"
    نوشتم !!

در ضمن شما فیزیک 1 و 2 مهندسی پاس کرده اید ؟

شما اصلا منظور من را نمی فهمید
    من می گویم پدیده ای برای ما قابل تفسیر است که در شرایط آزمایشگاهی رخ دهد و همه عوامل تاثیرگذار روی آن مشخص باشد

دقیقا چه زمانی فیزیک نوین را احتمال می دانستیم ؟؟

مگه من چی گفتم؟
    ما اگر 10 صفحه فرمول بنویسیم و پیش بینی کنیم که فلان اتفاق می افتد و پس از آزمایش عکس آن مشخص شود کل 10 صفحه فرمول بی ارزش است
    یعنی کل تئوری های ما نیاز به تایید تجربه دارند

احتمالات که علم هست اما جواب من کاملا مشخص صریح و کامل بود. نقص پاسخ چیست؟
    به جز اون قسمتی که اعتقادی هست - یعنی اگه زمان مرگ برسه دنبال دلیل نمی گرده - بقیه موارد ابهامش چیست؟

خب ادامه بدهید

باور کنید شما اصلا نمی فهمید من چی می نویسم !!

من می گویم : "هنوز عاملی شناخته نشده است" شما می گویید "هنوز براي بشر چيزهاي زيادي مونده كه بشناسه اون وقت شما چطور با صراحت تمام ميفرماييد عاملي شناخته نشده كه زمينو نابود كنه"
    خب این دو چه ربطی به هم دارند؟؟؟

شما می توانید احتمال بدهید عاملی هست که شناخته نشدهکه باعث میشه زمین زیر ما دهن وا کنه و شما را ببلعد و با این تفکر دیگه رو زمین نخوابید !!
    از ما انتظار ندارید که بر حسب عوامل ناشناخته بگوییم زمین نابود می شود؟
    ما تنها می گوییم "بر حسب دانش فعلی پدیده ای که عامل نابودی زمین گردد این اطراف نیست حالا سیاه چاله n میلیون سال نوری اون طرف تر به زمین چه"

بذار یه چیزی را در مورد احتمالات مخصوصا تو فیزیک روشن کنم:
    احتمالات از یک مجموعه انتخاب ها ناشی میشه که همگی معین و حداقل قابل اندازه گیری هستند
    یعنی مجموعه رخداد های ما در مورد زمین ممکنه این عوامل باشه
    * برخورد شهاب سنگ
    * بزرگ شدن خورشید
    * جنگ روسیه امریکا !!

عامل های ناشناخته جزء احتمال ها نیستند.
    شما احتمال نمی دهید فردا کل زمین سبز بشه؟ یا دیوار خونتون خودبه خود قرمزبشه !!
    چون دلیلی برای اینها ندارید. تا رخ ندهد ارزش فیزیکی نداره

کاش حداقل می خوندید چرا من این جمله را نوشتم !!

من تا حالا ندیدم

من احساس می کنم شما رشته صنایع می خونید

به هر حال بهتر است ما ادامه ندهیم چرا که شما فیزیک نخوانده اید و من هم فقط منطق آزمایش سرم میشه (+ دین) به همین جهت ما قادر به استدلال برای یکدیگر نیستیم
    من نميدونم چرا داريم بيراهه ميريم
    حرف بنده:
    قضايايي كه باورش سخته و نميتونيم باور كنيم نميگيم وجود نداره/نه اينطور نيست/اينا دروغ ميگن/همش كشكه
    بلكه در حد يك احتمال بهشون فكر ميكنيم

برداشت شما از مطلب بنده:
    چيزي كه رخ نميده و نداده /اثبات نشده و نميشه/اصلا واقعيت نداره رو در حد احتمال فرض كنيم

نوشته هاي من:
    هر انسان عاقلي عقلش حكم ميكنه كه به مواردي كه باورش سخته در حد يك احتمال بهش باور داشته باشه
    يعني رخ داده اثبات شده اما دركش سخته و اين سخت بودن دليلي بر دروغ بودنش نيست!
    اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
    كهكشان يه مسئله ي بديهي هست و وجود داره اما كي ميتونه اونو مسجم كنه

بيخودي چرا اينهمه كش ميديم به اين مسئله ي غير تخصصي؟
    میبینم که بعضیا قشنگ منطق باتومچیان توی خیابون در سخنانشون موج میزنه...

یکی این تاپیکو ببنده تا بیش از این مشعوف نگشتیم از سخنانی بس گهر بار...
    دوست عزيزم ميتونم بپرسم ادامه دار شدن اين تاپيك چه مشكل جبران ناپذيري براي شما به وجود مياره؟
    آيا خوب نيست يكم خودتون مراعات كنيد؟
    من تو اسمت چيزي به نام مدير هم كه نميبينم
    دخالت بيجا مانع كسب است:دي

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

اتفاقا همون عقل هم حکم می کنه چرندیات رو قاطی احتمالات نکنیم!اگه من به شما هر چی بگم شما به دیده احتمال نگاه می کنید بهش؟!مثلا من الان بگم امام زمان می خواد با خدا بجنگه و زمین رو نابود کنه شما به احتمال کم قبولش می کنید دیگه!چون ممکنه!دوست عزیز هر کی هر چی گفت که ادم می تونه بگه احتمال داره!شما مثل اینکه بدجوری تو توهمات بعضیها ذوب شدی.به قول خودتون یه رجوع به خودتون بکنید.اخه این همه حرف من موندم یه دلیل منطقی واسه هیچ کدومش پیدا نکردم!
    بنده هم سخنگوی ناسا نیستم.طرز فکر شما مشخصه دیگه واردش نمی شم.همون غرب و توطئه و ...
    جالبه شما کهکشان و کلا علم نجوم و فیزیک و ... رو می گید اونطور قبول ندارید.ولی امام زمانی رو که ندیدید و .... مثل روز براتون روشنه!کلا حرف دین درکش سختتره یا علمی که واسه تک تک حرفهاش دلیل می اره؟تعجب می کنم واقعا شما به وجود الکترون شک می کنید اونوقت به جهان باقی و ... که اثباتی هم براشون نیست ایمان دارید1عجب!خب شما که علم احتمالات رو می دونید بگید کدوم این احتمالات بیشتره؟!فکر نکنید من این چیزایی که گفتم رو قبول ندارما.مثال زدم واسه شما.در اخر هم می گم نمی شه واسه هر توهمی احتمال قائل شد.اگه اونجوریه پس منم می گم اصلا کل کاءنات همینجوری یهویی افریده شده خدایی هم تو کار نیست.من و شما هم بر اساس احتمالات اینجاییم الان.احتماله دیگه!(تازه حد اقل یه نیمچه پایه علمی همداره تئوری داروین و کلا ماتریالیسم!)اتفاقا از اونجایی که این دنیا فوق العاده منظمه هیچ احتمالی وجود نداره که همین الان زمین نابود بشه.مگه دل بخواهیه!نابودی زمین یه سری عوامل داره که هر چی باشه علم امروز حد اقل چند دقیقه قبلش می فهمه.فکر کردید زمین عشقش می کشه یهو از جاذبه خورشید فرار کنه!حتی اگه خورشید هم به قول شما یهو انر÷یش تموم شه 7 دقیقه و 20 ثانیه طول می کشه که رو زمین تاثیر بذاره.نه دوست عزیز این دنیا حساب کتاب داره.حتی اگه یه قدرت برتر مثل خدا بخواد این کار رو بکنه مطمئن باش هردمبیلی نمی کنه.چون 14 میلیارد ساله این نظم تو جهان حکمفرماست و ذره ای عوض نشده
    ممنون كه وقتو به حل كردن مشكل بنده اختصاص دادين اما اصلا اينطور نيست منظور بنده
    من قبلا حرف مغايري نزدم كه الان بخوام دبه كنم
    ميگم اتفاقاتي كه اثبات شده/بديهيه/و باورش سخته نگو دروغه
    نه اينكه مواردي كه هنوز نه رخ ميدن نه اثباتي براشون هست مثله گفته ي دوست خوبم (قرمز شدن ناگهاني ديور) در حد احتمال نگاهشون كنيم

8. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Tom Riddel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شماره دوازده میدان گریمالد/لندن

پيش فرض

اونجوری که ناسا میگه هزاران احتمال برای اتمام دنیا وجود داره.طوفان خورشیدی فقط یکیشه.مثلا چند ماه پیش ناسا گفت که یه ستاره در فاصله بسیار دور از زمین به اسم T-pixi-is در حال ایجاد انفجار خود ساخته ای با قدرت 200 میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد مگاتن TNT است.این ستاره تا 30 سال دیگه منفجر می شه و قدرت انفجار اون باعث نابود شدن جو کره زمین می شه و این یعنی پایان دنیا.هزاران فرضیه در رابطه با پایان دنیا از طرف دانشمندان اراعه شده که مهم ترینشون که مورد قبول واقع شده بالا رفتن دمای کره زمین هستش.بعدش یه وجود اومدن یه بیماری مرگبار و فراگیر شدن اونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

ای بابا باز این دانشمندای ناسا ذرت پرت کردن...
    سال 2012 ، 2013 معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن دارن ملتو از الان اماده میکنن برای پذیرش اون فاجعه ای که قراره به راه بندازن.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سال 2012 ، 2013 معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن دارن ملتو از الان اماده میکنن برای پذیرش اون فاجعه ای که قراره به راه بندازن.
    سلام
    توی صفحه اول نوشته شده که ناسا همچین حرفی نزده. موضوع فقط اشتباه ترجمه بوده.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ما تا حالا ندیدیم ناسا زرت و پرت کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

ناسا زرت و پرت نکرده مترجم ...اره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •