تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 169

نام تاپيک: مشکل با مودم لینک سیس wag120n

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید توی تنضیمات مودم هم توی 192.168.1.1 باید بری برای wep key بزاری
    wep امنیت نداره .... wpa2 personal بزار....
    البته این قدم اول بعدش شما باید USSID رو پنهان کنی یعنی اسمی که برای شبکه خودت تعریف کردی با این کار با سرچ کردن نمی تونند شبکه رو پیدا کنند و حتی اسم شبکه دیده نمیشه ( البته برای خودت که بار اول دستی وارد میکنی دیگه اونومات وصل میشه ) کار سوم اینکه توی MAC ADDRESS filtering میری تعریف میکنی که کدوم آدرس مک ( آدرس نام کارت شبکه ) کامپیوتر حق استفاده از این مودم رو دارند برای همین اول باید آدرس مک کارت شبکه کامپیوترهائی که مجاز هستند رو پیدا کنید بعد وارد کنید..... به همین راحتی .

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

سلام به همه دوستان
    من یه دونه مودم linksys مدل WAG 120N دارم . وقتی تلفن خونه زنگ میخوره و تلفن را بر می داریم چراغ اینترنتش خاموش میشه و باید یک 30 ثانیه تا 1 دقیقه صبر کرد تا دوباره روشن بشه
    تو خونه هم تلفن بی سیم داریم هم معمولی که بیشتر با برداشتن تلفن بی سیم این اتفاق می افته
    تلفن هم panasonic هست ولی مدلش را نمیدونم چون قدیمیه
    ربطی به اسپیلیتور نداره ...احتمالا امواج گوشیتون رو مودم اختلال ایجتئ میکنه ....فکری به حال گوشی کنید

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

سلام
    من میخوام برد وایرلس مودم رو بیشتر کنم
    لینک سیس WAG120 N
    کسی میدونه چطوری ؟

ممنون
    تو تنطیمات یه جائی هست که فرکانس رو میبری بالا فکر کنم تو بخش همون تنطیمات وایرلس بود اونجا اینکارو بکنی برد بیشتر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض مشکل

سلام
    من هم تازه دیروز یک مودم linksys wag 120 n خریدم .ولی موقع وصل شدن error 651 میده .
    لطف کنید منم راهنمایی کنید
    منم همین مشکلو دارم برای راهنمایی بیشتر رفتم دیدم که وقتی مودومو اول روشن میکنم و بعد سیستمو روشن می کنم درایورش نصب میشه و میتونم برم تو همون صفحه ای که user و pas وadmin هستش واردم بشم و برم به اینترنت، بعدش چه جوری میشه firmware رو آپدیت کرد؟
    Last edited by amirtoudeh; 06-04-2011 at 13:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض error 651

کمی تحقیق تخصصی کردم دیدم که این مشکل مربوط به درایوره مودمه. میتونید امتحان کنید 1- برید به "دیوایس منیجمنت" قسمت "نتورک آداپتور" اونجا درایور مربوط به مودمو اگه اول مودمو روشن کرده باشید و بعد سیستم خواهید دید 2- مودمو خاموش کنید و سیستمتونو ریستارت کنید 3- حال که ویندوز بالا اومد و در حالی که مودمو روشن نکرده باشید به همون قسمت "دیوایس منیجمنت" برید میبینید که درایو مربوطه وجود نداره و برای نصب "نتورک مجیک" همون ارور 651 رو میده حالا من با راهنمایی دوستان سعی میکنم که بر طرفش کنم

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

سلام
    یک مسئله ای وجود داره .این فایل rename نمبشه و جایگزین هم نمیشه .
    خوب الا ن چه پیشنهادی دارید .
    از نرم افزار unlocker 1.8.9 استفاده کنید (با تعویض فایل باز هم جواب نگرفتم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من ويندوز 7 دارم و با dsl كه مي خوام وصل شم ارور 651 داد كه فايل rasspoe رو دانلود كردم و جايگزين كردم ولي ارور 797 ميده كه مودم رو پيدا نمي كنه و تو device manager هم يه درايو ناشناس تو قسمت network كه مربوط به كارت شبكس وجود داره كه از اسمش معلومه واشه همون فايل كه بالا واسه ارور 651 جايگزين كردم هست و يه سوتي ديگه هم دادم اونم اين بود كه يادم رفت فايل اصلي رو نگه دارم چي كار بايد بكنم تو اينترنتم كلي گشتم و لي همه راه هارو تست كردم نشد لطفا راهنمايي كنيد
    ببین ورژن ویندوزت 7600 یا 7200 . اگه 7600 باشه یه ایمیل بده تا برات بفرستم برای جای گزین کردن هم از نرم افزار unlocker 1.8.9 استفاده کن. یه سوالی که داشتم این که شما مودوم روشن بزار، سیستمو یه ریستارت کن ببین درایورش میاد یا نه چون منم همین مشکلو دارم

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته این قدم اول بعدش شما باید USSID رو پنهان کنی یعنی اسمی که برای شبکه خو

آقا این رو کجا میشه پیدا کرد؟

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان منم تازه یه مودم N120 گرفتم ولی 192.168.1.1 رو میزنم باز نمیکنه چیکار کنم؟ تو چند تا سیستم دیگه تست کردم و کابل رو هم عوض کردم ولی باز نمیشه... فقط بعضی وقتها باز میشه... یعنی مودم خرابه؟

7. این کاربر از leilash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

کسی نبود؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم همین مدل رو دارم و یک سوال

وقتی تنظیمات رو روی RFC 2516 PPPoE میزارم خب وقتی مودم روشن میشه بصورت اتوماتیک کانکت میشه و گوشیم هم وایرلسش بخوبی سرچ میشه و پیدا میکنه و مشکلی نیست

اما وقتی میخوام تنظیمات رو در حالت بریج یعنی Bridged Mode Only بزارم تا بوسیله کانکشن کانکت کنه , باسه سیستم این امر انجام میشه اما گوشیم دیگه وصل نمیشه یعنی مودم رو پیدا نمیکنه

یعنی نمیشه تو حالت بریج , هم سیستم کانکت بشه هم گوشی ؟

10. این کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه ؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان منم تازه یه مودم N120 گرفتم ولی 192.168.1.1 رو میزنم باز نمیکنه چیکار کنم؟ تو چند تا سیستم دیگه تست کردم و کابل رو هم عوض کردم ولی باز نمیشه... فقط بعضی وقتها باز میشه... یعنی مودم خرابه؟
    با سلام
    يه دور مودم رو ريست كنيد از روي دستگاه

موفق باشيد.

منم همین مدل رو دارم و یک سوال

وقتی تنظیمات رو روی RFC 2516 PPPoE میزارم خب وقتی مودم روشن میشه بصورت اتوماتیک کانکت میشه و گوشیم هم وایرلسش بخوبی سرچ میشه و پیدا میکنه و مشکلی نیست

اما وقتی میخوام تنظیمات رو در حالت بریج یعنی Bridged Mode Only بزارم تا بوسیله کانکشن کانکت کنه , باسه سیستم این امر انجام میشه اما گوشیم دیگه وصل نمیشه یعنی مودم رو پیدا نمیکنه

یعنی نمیشه تو حالت بریج , هم سیستم کانکت بشه هم گوشی ؟
    با سلام
    دوست عزيزم اين مورد طبيعي هست
    وايرلس تمام مودم ها در حالت PPPoE فقط كار ميكنه
    و در حالت Bridge غير فعال هست

موفق باشيد.

13. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •