واقعا بهترین بازیگر این سریال دانیال حکیمیه. خیلی قشنگ بازی میکنه.
واقعا بهترین بازیگر این سریال دانیال حکیمیه. خیلی قشنگ بازی میکنه.
از اهنگ درپیت تیتراژش هم نمیشه به راحتی گذشت...این لهراسبی هم دیگه خیلی زاقارت شده.![]()
امشب ساعت 11
اینا هم با این 2 روز 2 روز تعطیل کردن شورش رو دراوردن
یک مشت برنامه بی محتوی دیگه میره رو انتن با تبلیغ های میلیادری مزخرف
برای سریال جایی ندارن
امشب ساعت 23
به سلیقه ی بقیه دوستان کاری ندارم ، ولی اینم یه آشغال دیگست مثل بقیه سریالا
نمی گم نگاه نمی کنم ( اگه موقیتش پیش بیاد میبینم )
صد در صد اینم به ازدواج این مسائل کلیشه ای سریال های ایرانی ختم میشه ، مثلا سر دختره با باباش توافق نداره و ازدواج میکنه آخر پسره به خاک سیاه میشینه( کلید اسرار )
ولی انصافا این دانیال حکیمی بدرد این نقش نمی خوره ! یه جورایی با این پرستیژ بری الکتریکی بزنی ؟ آخه رییس شرکتی ، مدیری ، چیزی![]()
منظورت فوتبال بود ؟ ... اینی که پخش نمیکنن برای فوتبال هست ...
100% تایید میشه به غیر از اون قسمت آشغالش. چون اگه اشغال باشه و اینقدر ضعیف نصف مردم نمیشینینن ببینن( که خود شما و من یکی از اونا هستیم)
اینکه آخرش همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه شکی درش نیست چون فیلم ایرانیه.
من از دانیال حکیمی خیلی خوشم میاد و به نظرم تا الان از همه ی بازیگرا قویتر ظاهر شده ولی به نظر منم الکتریکی اصلا به اون صدا و متانت نمیاد.
درکل میخوام بگم که این سریالا اون قدر هم بد نیستن و دلیل این تنفرها بالارفتن سطح سلیقه هاست. وقتی یکی میاد فرار از زندان و لاست رو میبینه بایدم این فیلمارو ضعیف بدونه. منم یکی از همینام که از روی بیکاری و اگه وقت منم میشینم میبینم.
حیف دانیال حکیمی که داره با این بازیگرای پفکی نقش بازی میکنه . اون استخری واقعا بد بازی میکنه . من به کی بگم آقا تو اصلا یه درصدم بازیت به دل نمیشینه .
بچه ها امشب سریال چی شد؟نرسیدم ببینم؟یکی خلاصه شو میگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)