با سلام.
الان ساعت 11:59 دقیقه است و همون 640 تومان شارژی که داشتم مونده (بسته 24 ساعته خریدم)- فکر کنم باگ درست شده !
با سلام.
الان ساعت 11:59 دقیقه است و همون 640 تومان شارژی که داشتم مونده (بسته 24 ساعته خریدم)- فکر کنم باگ درست شده !
دوستان ما تازه کاریم و یک خط ایرانسل هم از طریق رفقا رسیده بهمون !!!
الان اگه بخوام یکی از این طرحهای gprs رو فعال کنم و مثلا اون هزار تومنی رو درخواست بدم اولا باید 12 شب به بعد درخواست بدم ؟؟؟؟
بعد کی فعال میشه ؟؟؟ همون موقع ؟؟؟ بعد که فعال شد چقدر میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟
دوستانی که دانلود میکنن با موبایل به این سرعتا میرسن ؟؟؟ 16،و20 و ... !!!!!!!!![]()
بعد با موبایل فقط آهنگ میشه دان کرد دیگه ؟؟؟ فایلهای exe رو مگه میشه سیو کرد ؟؟؟؟
ببخشیدا اگه سوالها یه کم پروفشناله !!!!!![]()
آقا خدا بداد برسه!!
من یه دائمی دارم.بدهی 16 تونی هم داشتم دیروز.حد اعتبارم هم 25 تونه تو شبکه یعنی اگه دوره قبض هم تموم نشه ولی 25 تا صحبت کنم قطع میشه.
حالا اصل ماجرا.من دیروز عصر یه 24 ساعته فعال کردم وتا امروز عصر استفاده می کردم.حساب هم یکی دو بار کنترل کردم دیدم مشکلی نیست.بعد یه کاری پیش اومد به 700 زنگ زدم گفت بدهی شما 65000 تومنه!!!
من گفتم که حد اعتبار من کلا 25000 تومن بیشتر نیست.یکی دیگشون گفت که سیستم شلوغه آپدیت نشده.
بدش یه طرح یه ماهه رو فعال کردم.حالا خط یه طرفه شده و پیام اومده که شما از حد مجاز بالا زدید.البته اگه درست باشه میشه16+10=26 که بیش از 25 حد اعتبار هست ولی خدا نکنه اون 60 تومن رو منظور کرده باشه
هر چی بدبختیه برا دائمی هاست چه تو همراه اول چه ایرانسل.دائمی ها خیلی مراقب باشن
آقا من پریروز ساعت 4 بعد از ظهر ی 24 ساعته فعال کردم ! 1400 تومن داشتم که بعد از فعال شدن شد 400 تومن
تا ساعت 12 شب اصلآ از 400 تومنم دیگه کم نشد ! داشتم دانلود میکردم که ساعت 12:5 دیدم دیگه دیتا نمیده رفتم دیدم 400 تومنم شده 0 تومن
هیچی دیگه اصلآ دیتا نمیداد
دیروز زد به سرم ! ساعت 6 بعد از ظهر (دقت کنید من دیروزش ساعت 4 بعد از ظهر فعال کرده بودم) گوشی رو برداشتم رفتم تو نت با کمال نا باوری دیدم چی میگی وصل شد
تا همین 15 دقیقه پیش که میشه ساعت 1 نیمه شبدانلود کردم با 0 تومن
الانم دیدم دیتا نمیده دیگه حوصله ندارم باهاش ور برم ! 3 تا فول آلبوم باهاش دانلود کردم
میگم حالا نکنه خطو شارژ کنم از شارژم کم کنه!؟؟؟
بخاطر همین 938 رو راه انداختم اونو شارژ کردم واسه اس ام اس
الان 3تا گوشی دارم یه 912 واسه مکالمه ! یه 935 برای نت و یه 938 برای س م س![]()
لطفا پستها رو با دقت بخونید
24 ساعت ایرانسل فعلا اینجوری تعریف شده که 23 تا 8 رو شامل نمیشه
یعنی اگه 9 صبح فعال کنی تا 6 بعد ازظهر فرداش می تونی مجانی استفاده کنی به جز
9ساعتی که 23 تا 8 هست . این باگ ایرانسله فعلا
ببخشیدا
من کاری به تایم شارژ ندارم
همین دیشب من تا ساعت 1 داشتم دانلود میکردم ! چطور بود که از 23 تا 1 شب که 2 ساعته قطع نشد ؟
ظاهرا باگ رو رفع کردند
من الان یه 24 ساعته فعال کردم ٰ تا شب معلوم می شه چه خبره
امیدوارم درست شده باشه
ساعت 1 شب به بعد دیگه کار نمیکرد.ولی 11 تا 1 خوب کار میکرد.مشکل هنوز هست.
دوستان برای سیم کارت های اعتباری جواب می ده . من برم یه دونه بگیرم
منظورتون از کار نکردن همون شارژ کم کردنه ؟
یا اصلا وصل نمی شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)