بلوری های زیر اورجینال موجود می باشد :
NEW MOON
LIVELLO DEL TERRORE
1080P
و ریجن B
صدا و زیر نویس فیلم ها به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی
اورجینال
خریداری شده از اروپا
تماس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوری های زیر اورجینال موجود می باشد :
NEW MOON
LIVELLO DEL TERRORE
1080P
و ریجن B
صدا و زیر نویس فیلم ها به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی
اورجینال
خریداری شده از اروپا
تماس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اگر بلوری به صورت ایمیج دارند پی ام بدند تا لیست بدم خدمتشون ! خوشحال میشم با هم تبادلی داشته باشیم ..... نزدیک به 100 عنوان ایمیج بلوری فعلا موجوده .... تنکس![]()
با سلام خدمت دوستان
من خودم از سایت pcmax.ir رو هارد خریدم با دستگاه اچ دی پلیر وسترن نگاه کردم واقعا کیفیتشون عالیه مخصوصا اواتار فیلم های ریپ شده هم دارم که بنظر من اگه ریپش در حد 15 گیگ به بالا باشه کیفیتش افت زیادی نمیکنه در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم که اکثر فیلم ها دارای چندین زبان و برنامه های خاصی هستن که این به نوبه خودش باعث افزایش حجم میشه
یه سوال:
رزولوشن 1920*1080 فرق زیادی با 1920*816 داره؟؟؟
فرقش اینه که نوار مشکی بالا پایین تصویر خیلی بیشتره و به نوعی شما تصویر باریکی دارید.
سلام دوستان من فیلم Troy با حجم 25 گیگ خریدم و حالا میخام بدون کاهش حجم صوت دوبله بهش اضاف کنم الآن دقیقا باید چه کار کنم؟
رفقا یه سوال فیلمایی که در سایتا یا تورنت باپسوند بلوری 1080 گذاشتن با دیسک های بلوری چه فرقی داره؟ بعضیا میگن که چون اضافاتی از قبیل پشت صحنه و ...هست باعث افزایش حجم میشه وگرنه فرقی نداره!
اگه منظورتون فیلمهای با فرمت mkv هست نسبت به بلوری خالص کیفیت که پایین تر هست صد درصد ولی خیلی محسوس نیست البته اگه حجمشون خیلی کم نباشه ولی بیت ریت چون پایین میاد قاعدتا کیفیت تغییر میکنه دیگه و اینطور نیست که فرقی نداشته باشند. تو صحنه های اکشن مشخصه این افت کیفیت
سلام
همه صفحات را خوندم مطالب جالب بود تشکر از همه
یه سوال . پس این فیلمها که میزارن برا دانلود و نوشتن 1080p 720p و حجمشون بین 800 مگ تا 1.5 گیگ هست چی هستن یعنی 1080 نیستن یا فول اچ دی . چون اینجور که اینجا نوشته 1080 حداقل 25 گیگ هست یه فیلمش
سلام
منظور از 1080 یا 720 رزولوشن تصویر هست.اون فایل های دانلودی نسخه های ریپ شده فایل های اصلی هستند که هنگام مقایسه متوجه کم شدن جزییات,از بین رفتن بیت ریت هم در بحث تصویر و هم در بحث صدا هستیم.
یه فیلم بلوری فقط 3 الی 5 گیگ حجم صدای اون هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)