من طرفدار آلمانم دوست دارم قهرمان شه.
اصلا هم اهل کل کل نیستم،اومدیم و انگلیس قهرمان شد!
گزشته چراغ راه آیندست
می خوای کسی رو بشناسی به گذشتش نگاه کناون مال سال 2001 بود چیکار داره به الان
رسوایی نوجوان 22سالتون رو میگی ؟آلمان با نوجواناش هم بیاد حال بزرگسالان شما رو میگیرهطرف زن و بچه داره بعنوان نوجوان اوردنش
![]()
Alt + f4 بزن..
نشد ctrl + W
...
بیخیال انگلیس.. گفتم انگلیس جز 8 تیم بشه واسشون مثه قهرمانیه .. همینقدر بیشتر لیاقت ندارن
شک نکن المان پای فیناله
البته چه خوبه که طرفداران آلمان هم یه سری چیزای متعصبانه توی تاپیک هوادارن انگلیس نگن.فک کنم تاپیک هوادارن آلمان باشه..
دوستانی که علاقه به این تیم ندارن اُون بالا سمت راست یه
ضربدر هستش ؛ می تونن کلیک کنن..!
پستای منم مثل اینکه جوابی نداشت چون جوابی کلا وجود نداره
در ضمن واقعیت تلخه![]()
حالا بازم بیا بگو من توهین نمی کنم!!!!
ضمنا اون موقع که آلمان جام درو می کرد شما رو درخت موز بودی))))
در ضمن الان آلمان تو همه رده های سنی جوانان و نوجوانان داره قهرمان اروپا و جهان میشه و این نشون از اینه که نسل طلایی آینده فوتبال آلمان در راهه
چی میگی؟
نوجوان 22 ساله کیه دیگه؟
خودتم میفهمی چی میگی؟
ارمغان جون ولشون کن ... تو تایپیک انگلیس کسی نمیره سر بزنه واسه همین میان اینجا پست میدن شاید یکی بخونتشون...
جواب پست شما رو دادم تا به آروزت برسی..!
من کی گفتم مربیای آلمان فقط نظم دارن!!؟
من گفتم دیسیپلین و اقتدار و انضباطی که مربیای آلمانی دارن مربیای دیگه ندارن یعنی اکثر مربیان آلمانی این ویژگی رو دارن
مثلا کلینزمن هم با اینکه آلمانی بود ولی همچین خصوصیتی رو نداشت
ولی کسی مثل فیلیکس ماگات نمونه یه مربی آلمانی با اتوریته بالاست
فن گال هم هیمن خصوصیت رو داشت ودیدیم که با کسی شوخی نداره کلوزه رو که بهترین مهاجم آلمان هست نیمکتنشین کرد یا تونی رو به خاطر بی انضباطی انداخت بیرون
اینم که تیم های آلمانی نتونستن تیجه بگیرن بحثش مفصله که مهمترینش مشکلات مالیی بوده که در این چند سال داشتن و همینطور بدشانسیهای پیاپی مثلا همین امسال اگر ریبری رو بیخود محروم نمی کردن شاید قهرمان بایرن بود نه اینتر
رسوایی نوجوان 22سالتون رو میگی ؟طرف زن و بچه داره بعنوان نوجوان اوردنش
![]()
عزیز انتظار ها داریا بالاخره آلمانه این کارا رو نکنه چیکار میخواد بکنه !!!!!!
خوبه بعد از بردیا تو این تاپیک یه نفر دیگه پیدا شد که تعصب نباشه وجودش
اکثر طرفدارای آلمان انتظار یه کار خارق العاده از بازیکناشون دارن.
همون داستان پلی استیشن و ..... هستش
بیخیال انگلیس.. گفتم انگلیس جز 8 تیم بشه واسشون مثه قهرمانیه .. همینقدر بیشتر لیاقت ندارن
شک نکن المان پای فیناله
جدا از شوخی مواظب دست و پاتون باشین توی این روزا چون الان آفریقای جنوبی زمستون هستش دیگه انقدر شما طرفدارای آلمان جغرافیا باید بلد باشین که بدونین وضعیت هوایی نیمکره جنوبی چطوره و کلا بخوام بگم ( بدون اینکه متعب باشم ) برای اکثر تیم های اروپایی این وضعیت ستم محسوب میشه
OFF TOPICضمنا اون موقع که آلمان جام درو می کرد شما رو درخت موز بودی))))
بحث درخت شناسی هم داری انجمن گیاه شناسی داریم برو اونجا موز و ... مطرح کن =))))))))
خلاقیت داشته باشه حداقل موز رو به آناناس یا ... تغییر بده =)))))))))))))))) حداقل ما روی درخت بودیم بعدش با پای خودمون اومدیم پایین رفتیم خونمون شما که توی آوند هم نبودی عزیز =)))))))))))))))))))))))))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)