سرور که یکی دو روزه آن نیستش !
شما یه آموزش بذار هر کی بتونه سرورش میشه ...
سرور که یکی دو روزه آن نیستش !
شما یه آموزش بذار هر کی بتونه سرورش میشه ...
آآآ یکی دو روووووز ...
من هر روز دارم سرور رو از صبح تا 5 بعد از ظهر آن میزارم ما هر روز داریم با بچه ها سروش و حجت و ... بازی میکنیم چطور این حرف رو میزنی ...
باشه به محض اینکه فشار درس هام یه خورده کم شه ساخت سرور رو یاد میدم چون بحث سرور یه خورده زیاده ممکنه طولانی بشه.![]()
آموزششو امشب میذارم براتون
سرورم یا منم یا بلک دیگه دیروز سرور بود کی گفته نبود البته شب بودش
اونم با نوب بازی یه سری از دوستان ...![]()
آقا رفتم یدونه سرور خارجی همین مپ که همیشه میرم ! یه ساعت بازی کردم اعصابم به کل به هم ریخت ! احمقا از قصد آدم رو مینداختن توی این قسمت های سیاه و کسی هم بیرون نمیآوردت ! کلا 10-12 نفر بودن از همون تیکه اول هم جلوتر نفرتن !! همش هم به هم فحش میدادن ...
ولی بعدش یه مپ باحال رفتم طرف رو که تیر میزنی فلج میشه بعد باید با زنجیر بندازیش تو دره تا بمیره ! خیلی فانه
امروز هم که با بلک یه نیم ساعت بازی کردم ! داشت به من یاد میداد ... فکر کنم الان اعصاب واسش نمونده باشه . داره سرشو میکوبه به دیوار![]()
چرا این قدر سرور lag داره امروز اصلا نمیشه بازی کرد![]()
آره حجت خودت كه ديگه خوب بلدي ميتوني به همه آموزش بدي.
استعدادت هم از نظر من خيلي عاليه يه ف گفتم خودت همه چيو گرفتي
درضمن چاقال اون سروري هم رفتي همونطور كه اول هم گفتم محل رقابت بلاكرها شده, يه سبك Fng يا Freez ng هم گفتي كه اونم خيلي حال ميده مخصوصاً برا كسايي كه بلاكينگ دوس دارن
منم همین الان با بلک بودم.تمرین تو سرور خودمون.راست گفتی chaghal منم رفتم تو یکی نامردا منو در نمی اوردن از تو سیاهی.
این مپا زیادهرفتم یکیشون یک نفر مونده بود انداختم سیاهی خودم موندم همه فحش و التماس میکردن
بعد خودمو انداختم پایین همه گفتن نوبو ...)
راستی الان بلک داره خودکشی میکنه به احتمال زیاد به شماها یاد دادهمن یه بار کل اون مپو یاد گرفتم
(دیروز دیدیم)
![]()
بلک جان سرور شما نمیدونم چرا شدیداً لگ داره (الان رو میگم) رفتم تو پینگ خیلی خوبه ولی لگ میفته انگار تیک داره بازی
حجت اگه هستی یه سرور ران کن تا بلک بیاد و ببینه مشکل از کجاست ! hikan هم همین مشکلو داشت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)