ظاهرا این مشکل برای همه هست ربطی هم به -- نداره . مثل اینکه وضعیت نت داغونه خیلی لگ داریم ( اونجوری که شنیدم از کسانی که بازی کردن ) بعدش یا خودت شوت میشی بیرون یا شوتت میکنن بیرون .
ظاهرا این مشکل برای همه هست ربطی هم به -- نداره . مثل اینکه وضعیت نت داغونه خیلی لگ داریم ( اونجوری که شنیدم از کسانی که بازی کردن ) بعدش یا خودت شوت میشی بیرون یا شوتت میکنن بیرون .
به این میگن یک گرافیک ناب یک تکستر واقعی یک برف و یخبندان درجه یک
یک سایه زنی دقیق بدون چند ضلعی بدون افت فریم ...
واقعی واقعی ...گرافیکی واقعا واقعی...
یک رقیب بسیار سرسخت در مقابل کرایسیس ...
(سکانس ورودی به فضای برفی رویایی بود بخاری هارو زیاد کنیم پول گاز جدا پول برق جدا)
اطلاعات جامع به مرور....
من هم بازی رو گرفتم شروع بازی که عالیه . گرافیک هم که دیگه اصلا حرفش رو نزن در کل عالیه .
این روزها همه کیلزون بازی می کنن شما چطور..؟
یک ابر شاه فول شوتر اول شخص دیگر از سونی هم ما را بسی شوک فرو برد هیجانی وسف نشدنی واقعا امتیازات داده شده بی انصافی مطلق رو نشون میده گرافیک این بازی برای نسل بعد خواهد بود.
اون جت پکی که قولشو داده بودن فوقالعاده هیجانیه وحشتناک حال میده مثل بولت فقط دستتو بزار روی ماشه..
هلگاستها هم خوب میدونن د رمقابل اون جت پک چه کنن. از دست ندید این شوتر اول سال 2011 را.
دوستان عزیز اقا من امروز دیدم چند تا از رفقا بازی رو 90 یا 95 هزار تومن خریدن اقا نخرید من بازیو 10 روز پیش 80 هزار تومن خردیم. که الان باید حول و حوش 70 تومن باشه حتی پایین ت رهم میشه خرید که کپیش هم همه جارو برداشته خلاصه نصیحتی برادرانه بود.
....
........
................
..............................................
..............................
...........
....
................................................... ...........
..............................
..... .....
.........
.....................
...............
...................
....................
.................................................. ..................................
................
....................
.................................................. .....................................
.......................
....................
...............................................................
.............
...................
....................
.................................................. .............................................
..............
....................
.................................................. .................................................
...........
![]()
Last edited by Layken; 07-03-2011 at 23:15.
بندهع نیز نظرم رو بگم با تجه به اینکه با KZ2 زندگی کردم حتی همون قسمت Single Player . این بازی از همون اول که وارد منو شدم ضد حال بس عجیبی زد به نظر یعنی برای من طراحی منو افتضاح بود ای کاش همون منوی KZ2 رو قرار میدادن تو بازی . 1 ساعت بازی کردم تقریبا هیچ چیز خاصی ندیدم تو گرافیک بازی نسبت به نسخه ی قبل البته KZ2 اینقدر خوب بود که نمیشد خیلی پیشرفت بکنه . یا مشکل از LCD هستش یا مشکل از منه یا اونایی که ازین بازی یه خدا ساختن خیلی جوگیر شدن . من وقتی بازی رو درون کنسول قرار دادم انتظار یه چیزی داشتم که وقتی ببینم فکم بچسبه به زمین اما کاملا برام عادی بود حالا شاید بریم جلو برسم به محیط های جدید بازی مثل برف اونجا خفنتر بشه طراحی صورت ها هم به نظر خیلی معمولی بود . به هر حال دیشب اینقدر ضد حال خوردم که نشد بیشتر بازی کنم امروز بیشتر وقت میذارم ببینم چی میشه . اون مبارزه های تن به تن هم جالبه انگشت میکنه تو چشم یارو : دی
در مورد گیم پلی نگفتم : دی این مورد هم جذابیت نسخه ی قبل رو نداشته تا اینجا نمیدونم چرا گیم پلی 2 رو بیشتر دوست داشتم و کلا هیجان بیشتری داشت و درگیر کننده تر بود .
Last edited by resident_evil; 08-03-2011 at 13:44.
من نسخه قبل رو بازی کردم ولی تموم نکردم چون گلوپ سر کوچه جم کرد رفت : دییک ابر شاه فول شوتر اول شخص دیگر از سونی هم ما را بسی شوک فرو برد هیجانی وسف نشدنی واقعا امتیازات داده شده بی انصافی مطلق رو نشون میده گرافیک این بازی برای نسل بعد خواهد بود.
گیم پلی نسخه دوم خیلی عالی بود و یه شوتر به تمام معنا بود. همچنین صدا گذاری بازی و گرافیکش هم عالی بود.
این نسخه سوم رو هم هنوز بازی نکردمش ( این روزا حال و هوای گیم نیست )
نگاه خود من به بازی در اولین چیز گیم پلی و بعدش سناریوی بازی و سوم هم گرافیک
همونطور که نسخه دوم تا اونجایی که بازی کردم ضعف داستان داشت طبق گفته ی سایت ها نسخه سومم همینطوریه متاسفانه.
کلا داستان خوب تو fps نمیدونم چرا کمه!!
گرافیک شاهکار به قول خودت بازی رو عالی نمیکنه... گیم پلی و داستان هستند که بازی رو سالیان سال تو یادها مگه می دارن.
قصد مقایسه ندارم ولی نکته ی بارز این موضوع سری Halo هست. با اینکه n تا n ضلعی و 100 قدرت کنسول توش به کار نبردن ولی تا زمانیکه سبک fps باشه صحبت در موردش هست.
اون صحنه پردازی هاست که آدم و همیشه به یاد یه بازی می ندازه وگرنه گرافیک بالا چیز موندنی ای نیست و هر سال بهتر از پارسال رو میشه آورد ولی تو گی پلی و داستان خیلی کمتر میشه.
گاهی اوقات مثه نسخه دوم ویژگی های گیم پلی به تنهایی بازی رو بالا میکشه ولی معمولا در نسخه بعدی چون خلاقیت تو گیم پلی کمتر میشه موضوعات دیگه مثه داستان خودشون رو بیشتر نشون میدن و اگه اون کشش لازم رو نداشته باشه بازی به سرنوشت kz3 دچار میشه.
البته مشکلات بازی فقط داستان نیست.افت فریم ریت تو co-op و چیزای دیگه هم هست یا حتی IUP گفته بود که بیشتر مد های چند نفره تقلیدی از کد و BF هست. یا گیم اسپات گفته بود تغییرات قسمت چند نفره منجر به بهتر شدنش نشده خوب اینا رو کنار هم بزاریم میبینم نمرات بی انصافی نبوده.
حالا بازی Homefront هم چند روز دیگه میاد... نمی خوام این دوتا رو مقایسه کنم ولی تاثیر این موضوع داستان و صحنه های به یاد ماندی رو باید به شکل واضحی تو نمراتش دید.
یاد حرف Eurogamer افتادم که گفته بود:بندهع نیز نظرم رو بگم با تجه به اینکه با KZ2 زندگی کردم حتی همون قسمت Single Player . این بازی از همون اول که وارد منو شدم ضد حال بس عجیبی زد به نظر یعنی برای من طراحی منو افتضاح بود ای کاش همون منوی KZ2 رو قرار میدادن تو بازی . 1 ساعت بازی کردم تقریبا هیچ چیز خاصی ندیدم تو گرافیک بازی نسبت به نسخه ی قبل البته KZ2 اینقدر خوب بود که نمیشد خیلی پیشرفت بکنه . یا مشکل از LCD هستش یا مشکل از منه یا اونایی که ازین بازی یه خدا ساختن خیلی جوگیر شدن . من وقتی بازی رو درون کنسول قرار دادم انتظار یه چیزی داشتم که وقتی ببینم فکم بچسبه به زمین اما کاملا برام عادی بود حالا شاید بریم جلو برسم به محیط های جدید بازی مثل برف اونجا خفنتر بشه طراحی صورت ها هم به نظر خیلی معمولی بود . به هر حال دیشب اینقدر ضد حال خوردم که نشد بیشتر بازی کنم امروز بیشتر وقت میذارم ببینم چی میشه . اون مبارزه های تن به تن هم جالبه انگشت میکنه تو چشم یارو : دی
در مورد گیم پلی نگفتم : دی این مورد هم جذابیت نسخه ی قبل رو نداشته تا اینجا نمیدونم چرا گیم پلی 2 رو بیشتر دوست داشتم و کلا هیجان بیشتری داشت و درگیر کننده تر بود .
طرفداران بهبود قسمت چند نفره رو دوست خواهند داشت ولی ممکنه به این موضون نیز پی ببرند که قسمت تک نفره بازی ماهیت خودش رو از دست داده.
برای بار دوم در حالت سختری ادامه میدیم ....مراحل حساسی همانند مرحله اسنایپر MW1 رو داره که واقعا هیجانیه.
سوار شدن بر یه جور ماشین های جنگی هم حال میده...
کسی که نخواد ببینه هیچ وقت نمی تونه ببینه ..زور زدن هم فایده ای نداره چون که توی ادم راهپیمایی هستش و ارام قرار نداره
خدایی من نمی دونم دیگه طراحی چهره ها چطور باید باشه....اخه کدوم بازی هستش که این طراحی رو داره یکی انچارتد هستش یکی هم خدای جنگ دیگه بازی من نمیبینم این طوری طراحی چهره هاش بالا باشه.
گیم پلی هم که تا جایی که یادمه FPS های امروزی همشون گیم پلی هاشون کپی هم هستش فن بازی نیستش که لگد لگد بریم جلو حال کنیم این جا جم بخوری مخت رو ابریزش کردند ...
دیگه مولتی هیلو ریچ تنها یه مقداری اونم د رحالت های فایر فایت جلو بود کار خاصی نکرده بود...
مسعودی داداش پس هر موقع بازی کردی اون موقع نظرتو بگو عزیز دل ...منم بخوام برم نظرات سایت هارو بیارم بکشم جلو نکات مثبت رو میگم (چه بسا که من همیشه منفی و مثبت رو با هم گفتم)
الان مقایسه نکردی ....
یه بازی گفتیم گرافیکش بالاست گفته شد نه مهم گیم پلی هستش یه موقع تو مقاومت گفتم گیم پلی خیلی خوبی داره همه گفتن نه گرافیک نداره خلاصه همه جا یه نکته منفی باید گفته بشه دیگه..بی حرف و سخن نمیشه واستاد.
تازه همون تقلید ها زمانی خودشون از قسمت دومش برداشت کردند...دیگه پیر شده نشسته.
در ضمن من شخصیت پردازی ضعیفی نمیبینم....
+
داستان خوب که داریم مسعودی همین Mw:BO یکی از بهرتین داستان های اول شخصو داره اصلا گیم پلی بازی داستان محور بودش اتمسفر و جو بازی مجبور بود در کنار داستان باشهکلا داستان خوب تو fps نمیدونم چرا کمه!!
یعد چون گیم پلی و گرافیک نداشت و تکراری شده الان محبوبیت نداره...
اینم از بلک اوپس ........اینم یه بازی داستانی و به قول خودم به یاد ماندنی کجا حمایت شد مگه داستان نداشت. کو پس...مهم گرافیک نبود اونجا مهم داستان بود که داشت و باید د ر اذهان بمونه
کو موند...؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Layken; 08-03-2011 at 16:20.
حامدی اصلا دوست نداشتم در مورد کد دیگه حرفی بزنم ولی حالا که گفتی بزار منم بگمداستان خوب که داریم مسعودی همین Mw:BO یکی از بهرتین داستان های اول شخصو داره اصلا گیم پلی بازی داستان محور بودش اتمسفر و جو بازی مجبور بود در کنار داستان باشه
یعد چون گیم پلی و گرافیک نداشت و تکراری شده الان محبوبیت نداره...
اینم از بلک اوپس ........اینم یه بازی داستانی و به قول خودم به یاد ماندنی کجا حمایت شد مگه داستان نداشت. کو پس...مهم گرافیک نبود اونجا مهم داستان بود که داشت و باید د ر اذهان بمونه
کو موند...؟؟؟؟؟؟؟
BO داستان زیبایی داشت ولی زشت تموم شد!
ولی همون بازی لحظاتی که آدم رو تحت تاثیر قرار بده نداشت ... مثلا اون صحنه که وودز بسیجی وار خودش رو به کشتن داد یه لحظه یاد فیلم هندی افتادم... کلا یکم مضامین فیلم هندی تو این کد هست.
پایان رد دد رو باید یادت باشه ... اونه که آدم رو تحت تاثیر قرار میده
پایان دد اسپیس 2 رو که یادته... اونه که تا اومدن نسخه بعدی تو ذهنت میمونه
گیم پلی همون MW بود.. قسمت چند نفرش همون بود.. هیچ چیز جدید برای عرضه نداشت. واسه همین میانگین نمراتش اومد زیر 9
من خودم بهش 8.25 دادم چون واقعا چیز خاصی توش ندیدم که بگم WOW این دیگه چیه؟!!؟؟
BO یه نیمچه کد بود و به نظر خودم و بعضی سایت ها MW 2.5 بود.. نکنه توقع داشتی اونم میانگینش بالای 9 بشه؟!
اصلا خوب نیست برای پوشش ضعف یه بازی بیایم به بازی های دیگه گیر الکی بدیم.دیگه مولتی هیلو ریچ تنها یه مقداری اونم د رحالت های فایر فایت جلو بود کار خاصی نکرده بود...
CO-OP ریچ یکی از بهترین هاست... نه افت فریم داره و نه مشکل دیگه ای
آره همشون شوتر هستن.. این یعنی تقلید؟!گیم پلی هم که تا جایی که یادمه FPS های امروزی همشون گیم پلی هاشون کپی هم هستش فن بازی نیستش که لگد لگد بریم جلو حال کنیم این جا جم بخوری مخت رو ابریزش کردند ...
این فان بودن بر می گرده به سبک بازی ... یکی فان هست و یکی نه
*من نه مایکرو مال بابامه که بخوام ازش طرفداری کنم و نه سونی مال عمم هست که بخوام از بازیهاش بد بگم ( چون با عمم رابطه خوبی ندارم گفتمیه بازی گفتیم گرافیکش بالاست گفته شد نه مهم گیم پلی هستش یه موقع تو مقاومت گفتم گیم پلی خیلی خوبی داره همه گفتن نه گرافیک نداره خلاصه همه جا یه نکته منفی باید گفته بشه دیگه..بی حرف و سخن نمیشه واستاد.
تازه همون تقلید ها زمانی خودشون از قسمت دومش برداشت کردند...دیگه پیر شده نشسته.
در ضمن من شخصیت پردازی ضعیفی نمیبینم....)
نمیدونم شاید بقیه سهم الارثی دارن که زودی جبهه میگیرن در مورد هر حرفی...
خلاصه حالا چون بقیه میان از رو جو زدگی به فلان بازی انحصاری x360 میگن یه سوپر شاهکار و این حرفای الکی تو هم باید بیای اینرا رو بگی؟
من اصلا حرفم ریچ و کد نیست.
این بازی:
داستان نداره و به قول videogamer بی مغزه.. شخصیت پردازیش ضعیفه
The characters of Killzone are one-dimensional. From our hero, Sev, to the evil Helghast leaders, you pretty much have their personalities pinned from the first moment they swagger onto the screen. The interplay between characters is totally predictable, and we're never given a view of the complex dynamics we might expect out of soldiers at war or a moment of pause or regret about how things play out. Unlike Captain Templar from the original Killzone, there are no likeable characters in Killzone 3. Sure, they're charming in a brutish fashion, but Sev and the rest of the ISA feel more like unthinking meatheads than soldiers dealing with a life or death situation and a feeling of abandonment. They just aren't people you can identify with in any significant way.
co-op به صورت آنلاین نیست و افت فریم داره
مد های مولتی پلیرش تقلیدیه.. اینو من نمیگم 1up گفته و یوروگیمر هم گفته:
So it's a shame that, rather than following its own muse, it's now possible to spot where Killzone has drawn obvious inspiration from the likes of Call of Duty, Halo and Gears of War. By slurping up concepts from these rival shooter franchises, Killzone 3 easily ticks all the boxes that modern shooter fans expect without ever really putting its own stamp on the over-familiar elements
تغییراتش برای قسمت چند نفره موجب بهتر شدنش نشده
یا حتی ign به موزیک بازی های هم ایراد گرفته : The music of Killzone 3 is a bit hit and miss
اینا رو اکثر سایت های معتبر گفتن پس یعنی هست تو بازی...
من اصلا نظرم رو نگفتم در مورد بازی... فقط اون چیزایی رو گفتم که اکثر منتقد های سایت های مطرح گفتن.مسعودی داداش پس هر موقع بازی کردی اون موقع نظرتو بگو عزیز دل ...منم بخوام برم نظرات سایت هارو بیارم بکشم جلو نکات مثبت رو میگم (چه بسا که من همیشه منفی و مثبت رو با هم گفتم)
دلیل اینکه نکته ی منفی رو گفتم این بود که اومدی نکات مثبت رو خودت گفتی و منم گفتم بزار منفی ها رو بگم و دلیل دیگش این بود که طرفدارا اکثرا نکات مثبت رو میبینن و اگر میفهمدم اینقدر بهت بر می خورد اصلا نمیگفتم گرچه بازم می گفتم چون اصلا آدمی نیستم که بخوام این ملاحضات رو کنم... دوستی جای خودشه و این حرفا هم جای خودش
بازم همون قسمت * رو یادآوری میکنم
خلاصه اگه اون مشکلاتی که گفتم تو بازی نیست رو بیا و بگو که سایتا چرت و پرت پروندن و ما رو از این دوگانگی در بیار
نه مسعود MW :BO داستانش خیلی خوب بود... من طرفداری اگه بخوام بکنم نمیام که از کود طرفداری کنم
بلک اوپس کود های قبلی نبود این مشخصه ولی من خواستم داستانی رو بگم که ندیده بودم یه بار تو یه بازی دیگه الان حضور ذهن یادم نیست همچین بازی واقع گرایانه ای داشتیم. علت وسط کشیدن کود همین بود وگرنه باز تکرار میکنم گیم پلی ، همون بود گرافیک هم که چیزی نبود....
خب من فقط می خواستم در مورد شوتر اول شخص بحث بشه کلی باشه که اصلا بحث فرق میکنه درمورد داستان.پایان رد دد رو باید یادت باشه ... اونه که آدم رو تحت تاثیر قرار میده
پایان دد اسپیس 2 رو که یادته... اونه که تا اومدن نسخه بعدی تو ذهنت میمونه
مسعودی ریچ در پس زمینه هاش افت فریم داره...من دیگه به یقین رسدم دراین مورد...حتی اون موقع برای این که صحت موضوع برای خودم اثبات بشه رفتم جستجویی کردم دیدم اره هست گفتن همینا که داره...که خب دیگه نرفتم تو بهرش تو تاپیکش.CO-OP ریچ یکی از بهترین هاست... نه افت فریم داره و نه مشکل دیگه ای
این حرفها نیست مسعود الان وقتی من میبینم گرافیک حرف نداره اخه بیام این موضوع رو ببینم از کاربران حرفه ای دیگه ناراحت میشم. الان یکی غریبه اومد تو دداسپیس گفت گرافیک کمه چی گفتی یادته دیگه خب نه تو اونو میشناسی نه من پس هر دو بیخیال میشیم تهش نمیریم ولی دیگه تو و دوستان حرفه ای میان حالا به گرافیک که حرف نداره گیر میدن و ایراد میگیرن دیگه من بعضا افسوس میخورمنمیدونم شاید بقیه سهم الارثی دارن که زودی جبهه میگیرن در مورد هر حرفی...
منم عین تو ...نمیگفتم گرچه بازم می گفتم چون اصلا آدمی نیستم که بخوام این ملاحضات رو کنم... دوستی جای خودشه و این حرفا هم جای خودش
خب در مورد بازی باز هم بگم....
گرافیک حرف نداره واقعا نمی دونم اخه چقدر میشه تکلونوژی این طور پیشرفت کرد گرافیک بازی چیزی شبیه به فیلم اواتار هستش البته (با حجم بالاش) خیلی لذت بخشه ادم روحش جلا پیدا میکنه.
Last edited by Layken; 08-03-2011 at 20:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)