دوست عزیز برو پایتخت پر در حال حاضر این مدل خیلی زیاده و تو تهران همه جا دارن چون من خودم گشتم بیای اینجا بگردی می تونی 1410 بخری اگه این قیمت می خوای برو بازار پارسیان خیابان ولیعصر قبل از ایرانیان و بعد از بازار رضا قسطیشم هست تو پایتخت پره.
دوست عزیز برو پایتخت پر در حال حاضر این مدل خیلی زیاده و تو تهران همه جا دارن چون من خودم گشتم بیای اینجا بگردی می تونی 1410 بخری اگه این قیمت می خوای برو بازار پارسیان خیابان ولیعصر قبل از ایرانیان و بعد از بازار رضا قسطیشم هست تو پایتخت پره.
از همه دوستانی که بهم لطف داشتن و منو راهنمایی کردم ممنونم
الان که قسمت نشد بگیرم
ایشالا بعده امتحانا دوباره مزاحم دوستایه گلم میشم![]()
سلام .
من هم هفته دیگه به جمع شما میام .
دارم میرم با گارانتی امرتات بگیرم .
نکته ائی ، تذکری و ... چیزی نیست دوستان ؟
مخلصیم .
سلام
من هم به جمع n61jqدارها پیوستم..........
فقط یه سوال ...روی جعبه باس رم رو 1066 زده اما با برنامه EVEREST Ultimate Edition(مشخصات دقیق سخت افزار رو چک میکنه)باس رم رو1333 میزنه ورم رو کینگستون..
به نظر خودم 1333 درسته اما قضیه لیبل رو پک چیه؟.....
داش برو بخر شک نکن اصله جنسه .![]()
دوستان این pro64jq با n61jq فرق داره مگه!!!!؟؟؟؟؟
کسی نبود که جواب ما رو بده؟؟؟؟؟
داش تا اونجایی که من میدونم کمک میکنم.
2.نه داش KeyBoard BackLight نداره.
3.آره سی دی درایور داره موس داره کیف هم داره و یه مشت دفترچه.
4.واسه ریکاوری آره از همون نرم افزار استفاده کن.
5.واسه پارتیشن کردن هیچ مشکلی نداره. میتونی از خوده ویندوز واسه پارتیشن کردن استفاده کنی.
فقط به بخشه ریکاوری هیچ کاری نداشته باش و تویه ویندوز نمیتونی به درایوه C هم دست بزنی.
6.داش یه قلفه واسه ممانعت از دزدیده شدن.
داش درباره LED زیاد نمیدونم ولی خیلی خوبه.شرمنده
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
فرقه خواصی با هم نمیکنن بعضی از قطعاتشون با هم فرق میکنن همین. مثلا BlueRay Pro نداره.
سلام
یه سوال داشتم :
شما لپ تاپتونو از ساری گرفتین یا تهران؟ پکیج کاملشو که شامل کیف و ماوس میشه گرفتین؟
اگه از ساری گرفتین میشه اسم و آدرس جایی که ازش خریدین و برام پیغام بدین؟!
ممنون.
سلام دوستان
من یه ماه قبل n61jv گرفتم، اما انقدر اذیتم کرده که نگو
نتونستم باهاش یه ساکر 2010 بازی کنم، میگن مشکل درایور و از این حرفا داره هنوز راه حل درست و درمونی نداره؟!!!
کسی هیت که مشکلش با این لپتاپ حل شده باشه؟
راستی یه چیز دیگه من تو تبلیغاتش دیده بودم که وایمکس دراه ، اما من که چیری توش ندیدم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)