با سلام
آیا کسی تونسته با c650به اینترنت وصل بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
چون من با راهنماییهای تاپیک b650نتونستم کاری کنم
با سلام
آیا کسی تونسته با c650به اینترنت وصل بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
چون من با راهنماییهای تاپیک b650نتونستم کاری کنم
دوستان من c650 رو ندیدم ولی با B650 که کار کردم امکاناتش با همه مواردی که دوستان برای c650 گفتن جور بود
فایلهای sub رو هم ساپورت میکنه , اگه اجرا نکرد بجای اجرای اولین فایل یکی دیگه رو اجرا کنید
زیر نویس همه فورمت ها رو پخش میکنه فقط زیر نویس فیلمهای sub رو نتونستم پخش کنم
همزمان با 2 هارد 120 و 320 تست شد به راحتی جواب داد
سرعت عالی
منوهای زیبا
40 اینچ b650 بدون گارانتی توی اهواز 1.190.000 تومان تاریخ خرید 18 خرداد 89
یه نکته جالب!!! امروز هر چی فایل hd داشتم رو چند تا چندتا ریختم رو فلش و با C630 امتحان کردم. از قبل هم شنیده بودم فایلهای mov رو پخش نمیکنه ولی با rename کردن پسوند فایل به avi همه فایلهای mov اعم از hd , fullhd,و حتی فیلمهایی که با دوربین پاناسونیک گرفتم رو براحتی پخش کرد!!!این واقعا برا من خیلی ارزش داشت !مونده بودم که چطوری فیلمهای lumix رو این tv ببینم
مشکل در پخش mov سامسونگ هم براحتی حل شد
ممنون دوست عزيز من ويكي از دوستان ديگه هم مونده بوديم mov كنون 500d رو چطور اجرا كنيم
مرسيييي![]()
سلام بر همه
دوستان خروجی صدای فیلم هایی که از طریق پخش کننده های داخلی (usb) تلویزیون های سامسونگ اجرا میشن استریو است یا 5.1؟ اگه یه فیلم با صدای 5.1 رو از طیق usb پخش کنید تلویزیون خروجی 5.1 روی SPDIF میده برای پخش از طریق بلندگوهای سینمای خانگی یا فقط خروجی استریو میده؟
اگه از spdf خروجي بگيريد در حاليكه فيلمتون هم DTS 5.1 باشه بله مشكلي نيست 5.1 ميده
ممکنه که طریقه تست سالم بودن تلویزیون سامسونگ مدل c650 در مان تحویل رو بگین مخصوصا برای من که میخوام بدون ضمات نامه وسرویس های شرکتی بگیرم. خیلی مهم هست.
ممنون
خوب چيز خاصي نيست
پيكسل هاي سوخته يا به عبارتي نقاط تاريك صفحه و همينطور نقاط روشن صفحه (توي يكي از وروديهاي بريد چون صفحه سياه ميشه وديده ميشن)
پنل رو زيرو روش رو خوب بررسي كنيد مخصوصا قاب رو كه شكستگي يا تركي نداشته باشه
شماره سريال رو چك كنيد با پشت دستگاه
البته اكثرا اونهايي كه ميارن بهتون تحويل بدن اين كارها رو ياد دارند وبهتون خودشون نشون ميدن
قسمت پايه رو چك كنيد سالم باشه ضربه اي نخورده باشه
ببینم مگه برای شبکه کردن این سری c و نصب media center نباید
cd همراشون باشه؟اصلا برای شبکه کردنشون غیر کابل شبکه چه چیزی احتیاج هست؟
مسعود جان اين قضيه شبكه خيلي بحث زياد داره خيلي ها راحت با توضيحات عادي وكلي تونستن وصل بشن خيلي ها متاسفانه نتونستن
عده اي كفتن توي يك تايمي كلا سام ها مشكل داشتن مخصوصا در اتصال به شبكه كه مربوط به شركت بوده اصلا و......خلاصه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)