پست این بازیکنایی که ترنسفر شدن رو هم بنویس. البته بعضیهاشون رو میشناسم
پست این بازیکنایی که ترنسفر شدن رو هم بنویس. البته بعضیهاشون رو میشناسم
چه شفافیت مالیی موج میزنه تو باشگاهتون...متیو جیمز به صورت فرضی به تیم پرستون منتقل شده.
تام هیتون به عنوان بازیکن آزاد به تیم کاردیف رفته.
بن فاستر با مبلغ اعلام نشده ای به تیم بیرمنگام فروخته شده.
خاویر هرناندز با مبلغ اعلام نشده ای از تیم گوآدالاجارای مکزیک خریداری شده.
کریس اسمالینگ با مبلغ اعلام نشده از فولهام خریداری شده.
زوران توزیک با مبلغ اعلام نشده به زسکا مسکو فروخته شده.
رون روبرت زیلر هم به عنوان بازیکن آزاد به تیم هانوفر رفته.
مبلغ هیچ کدوم از قرار داد ها معلوم نیست...
آقا بالاک رفت به لورکوزن... نه؟![]()
بازیکنانی که جذب کردیم:
خاویر هرناندز
کریس اسمالینگ
بازیکنانی که قرض دادیم:
متیو جیمز
بازیکنانی که از دستشون دادیم:
تام هیتون
بن فاستر
زوران توزیک
رون روبرت زیلر
بین بازیکنایی که از یونایتد رفتن، نام آشناترینشون فاستر و توزیک هستش که در مجموع همین دو تا هم مهره های فوق العاده ای نبودند.
این جریان فقط واسه باشگاه منچستر نیست... اطلاعات که من گفتم از سایت ویکیپدیاست که در مقابل اکثر ترنسفرها عبارت Undisclosed (اعلام نشده) رو ذکر کرده که شاید به خاطره اینه که تا پایان جام جهانی، این سایت به تکمیل کردن اطلاعات باشگاه های فوتبال زیاد نمی پردازه... با پایان جام جهانی ارقام یواش یواش خودشون رو جلوه می کنن... شما نگران نباش...چه شفافیت مالیی موج میزنه تو باشگاهتون...
مبلغ هیچ کدوم از قرار داد ها معلوم نیست...![]()
فکر نمیکنم هنوز قطعی شده باشه . تو سایتهای خبری هم چیزی ندیدم ،
No agreement with Chelsea
Michael Ballack and Chelsea FC could not agree on the terms of a new contract, Ballack now faces a move
after four years at Stamford Bridge. "It's correct that we could not reach an agreement with Chelsea about a new two-year contract," said Michael Becker, Ballack's agent. As of yet it's not certain where Ballack will play next season. "I want to play for another two years at the highest level," he says.
این خبر از وبسایت رسمی بالاک نقل شده :
بالاک و چلسی برای قرارداد جدید به توافق نرسیدند / بالاک پس از 4 سال بودن در استمفورد بریج با یک انتقال مواجه شده / میشاییل بکر مدیر برنامه های بالاک گفت : " این درسته که ما با چلسی برای یک قرارداد جدید دوساله به توافق دست نیافتیم " ، تا الان مشخص نشده که بالاک فصل بعد در کجا بازی خواهد کرد ، بالاک میگوید " میخواهم در دوسال آینده در تیم _جای دیگری در بالاترین سطح بازی کنم "
Wednesday, 2010-06-09
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چلسی هم دنبال چه عتیقه هایی میره! :lolهشدار بايرن مونيخ به چلسي: شوآين اشتايگر فروشي نيست
دشام پیشنهاد مربیگری لیورپول را رد کرد
سایت گل – روی هاجسون مربی فولام یکی از اصلیترین گزینههای مربیگری لیورپول بود، اما ناگهان نام دیدیه دشام، مربی مارسی به عنوان رقیب جدی او مطرح شد. او که مارسی را به قهرمانی رساند گفته به لیورپول نمیرود و فعلا دارد با باشگاه بر سر تمدید قرارداد مذاکره میکند.
او گفت: «در مارسی خوشحالم و قصد ندارم تنها یک سال در این تیم بمانم. مربی باید برای مدتی طولانی در تیمش بماند و این آرزوی من است.»
گفته شده که کریستین پرسلو، مدیر اجرایی لیورپول با مارسی تماس گرفته و درباره صحبت با دشام از آنها اجازه خواسته، اما ژان کلود داسیه، رییس باشگاه مارسی جواب رد داده است. داسیه میگوید: «او از من پرسید آیا اجازه میدهم با دیدیه و ژان پیر برنه (مدیر برنامههای دشان) دیدار کند یا نه. من هم گفتم اجازه نمیدهم هیچ ملاقاتی انجام شود. من همچنین گفتم هیچ راهی ندارد که مربی خود را از دست بدهیم.»
فابیانو: میخواهم به منچستر یونایتد بروم
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد گفته قصد دارد چند تغییر در تیم بدهد تا بتواند دوباره قهرمان شود. دیوید جیل، رییس منچستر یونایتد گفته 80 میلیون پوندی که از فروش کریستیانو رونالدو به دست آمد هنوز موجود است و فرگوسن میتواند با آن بازیکنان بزرگی بخرد، هر چند که باشگاه 520 میلیون پوند بدهی دارد.
لوییس فابیانو که در جریان دیدار با ساحل عاج دو گل برای برزیل زد دوست دارد به اولدترافورد یا سنسیرو برود.
او گفته است: «گفتهام که قصد ندارم قرارداد جدیدی با سویا امضا کنم. 29 سال دارم و میخواهم در باشگاهی باشم که از همان فصل اول به دنبال افتخارات بزرگ باشد. دو گزینه پیش رو دارم: منچستر یونایتد و میلان. تیمی که میخواهم به آن بروم باید یکی از غولهای اروپا باشد. به نظرم سبک بازی منچستر یونایتد جذاب است. باید بگویم لیگ برتر من را جذب میکند. فکر کنید زوج وین رونی در خط حمله باشید!»
او همچنین ذهنیت یونایتد را میپسندد: «مربی آنها برنده است، بازیکنان آنها برنده هستند و یکی از معدود تیمهای اروپا به شمار میروند که هر فصل به دنبال افتخارات بزرگ هستند. از حضور در سویا لذت میبرم اما میخواهم در تیمی بزرگ بازی کنم.»
تاتنهام که به لیگ قهرمانان راه یافته هم به دنبال اوست، اما فابیانو میگوید: «چرا باید به تاتنهام بروم؟ خب اگر قرار باشد به آن باشگاه بروم در همین سویا میمانم! تازه سویا در اروپا بسیار موفقتر هم بوده و بزرگتر از تاتنهام است.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیورپول به دنبال مارچلو لیپی
سایت گل – مارچلو لیپی، مربی سابق ایتالیا کاندیدای مربیگری لیورپول است. لیپی، پس از حضور تحقیرآمیزی که ایتالیا در جام جهانی داشت، طبق وعده پیش از جام خود از سمتش کناره گرفت و اکنون یکی از گزینههای اصلی جانشینی رافائل بنیتس به شمار میرود.
رقیب اصلی او روی هاجسن مربی فولام است که از سوی مطبوعات انگلیسی اصلیترین کاندید مربیگری لیورپول است.
البته این سناریو تحت تاثیر شرایط فابیو کاپلو هم قرار خواهد گرفت. مربی انگلیس گفته اتحادیه فوتبال این کشور ظرف دو هفته تکلیف او را مشخص خواهد کرد. اگر او از این تیم کنار برود، هاجسن احتمالا مربی سهشیرها خواهد شد و لیپی مسیر آسانتری تا لیورپول پیش رو خواهد داشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی هاجسن مربی لیورپول شد
سایت گل – لیورپول روی هاجسن را به عنوان مربی جدید خود برگزیده است. این مربی 62 ساله قراردادی سه ساله با لیورپول امضا کرده است.
هاجسن که تیم های بسیاری از جمله اینتر، اودینزه و تیم ملی سوییس را هدایت کرده هجدهمین مربی تاریخ لیورپول شد.
مربی سابق فولام که این تیم را به فینال لیگ اروپا رساند، از این که مربی لیورپول شده خوشحال است: «این بزرگ ترین کاری است که در باشگاه ها به من سپرده شده و افتخار آن را دارم که مربی موفق ترین تیم بریتانیا شوم. منتظر جلسه با بازیکنان و طرفداران هستم.»
هاجسن امروز رسما در یک جلسه معارفه به عنوان مربی لیورپول معرفی خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبارسلونا 25 میلیون پوند برای ماسچرانو می پردازد
سایت گل – بارسلونا قصد دارد با 25 میلیون پوند، خاویر ماسچرانو از لیورپول را به خدمت بگیرد. کاپیتان آرژانتین مورد توجه تیم های بسیاری قرار دارد و همسر او هم از زندگی در انگلیس ناراضی است.
پس از رفتن رافائل بنیتس به اینتر، گفته می شد او شاید به مربی سابقش بپیوندد، اما ماسیمو موراتی رییس اینتر اخیرا اعلام کرده بعید است این بازیکن 26 ساله را بخرد.
باشگاه کاتالان قصد دارد برای خرید او پیشنهاد بدهد، اما این اقدام پس از فروش یایا توره به منچسترسیتی انجام خواهد شد.
مدیر برنامه های توره گفته بود او به دنبال حضور در ترکیب ثابت است و احتمالا بارسلونا پیشنهاد منچسترسیتی را می پذیرد.
گفته می شود روی هاجسن مربی جدید لیورپول هم ژیلبرتو سیلوا از پاناتینایکوس را به عنوان جانشین ماسچرانو در نظر گرفته است.
جای برباتوف تو این لیست خالیه .
خدا کنه جاش یه مهاجم عالی بیارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)