دوست عزیز اگه به ریال هست که میشه هزار تومان !!!
یکی تکلیف ما رو مشخص کنه با این قیمتایه عجیبش !!!
دوست عزیز اگه به ریال هست که میشه هزار تومان !!!
یکی تکلیف ما رو مشخص کنه با این قیمتایه عجیبش !!!
1 روزه بدون محدودیت دانلود : 1000 تومان
7 روزه بدون محدودیت دانلود : 5000 تومان
یک ماهه بدون محدودیت دانلود : 10000 تومان
یک ماهه بین ساعت 23 تا 8 : 3000 تومان
من که هر کاری کردم فعال نشد کسی می تونه اموزش بگذارد
این که به درد نمیخوره !!! من فکر کردم به ریال هست که تو عکسش گذاشته !!!
به نظر من به صرفه نیست اصلا ! اونایی که ADSL دارن با یه بلوتوص یا کارت وایرلس موبایلو به اینترنت کامپیوتر وصل کنن خیلی بهتره ! البته برای افرادی که تو خونه هستن ! برای بقیه به صرفه هست حتما !!
ولی ایرانسل تابستون قراره بسته رایگان بده خیلی بهتر از اینه به نظر من ! س
ولی خوب بازم خوبه یه تکونی به خودش داد همراه اول !
اين كه شما ميگي درسته، اما اول بايد خود شبكه edge باشه كه توي اصفهان نيست، فكر كنم تنها جايي كه كل شبكه اش edge هست تهرانه.
بايد قبل از خريد بسته هاي رويايي !! بايد سرويس gprs را روي آن خط فعال كنيد.
ایرانسل قبلا بسته رایگان میداد ولی از اون به بعد از ترسش حتی تو بسته های طلایی 100 هزارتومنیش هم GPRS اش رو رایگان نمیده.ولی ایرانسل تابستون قراره بسته رایگان بده خیلی بهتر از اینه به نظر من ! س
-------------------------
یک نکته دیگه سعی کنید فعلا بسته ماهانه خریداری نکنید.
چرایش هم دیگه خودتون باید با پیش رو بودن 24 خرداد و ... بدونید.
من اواسط هفته پیش با خط ثابتم بسته شماره 1 را انتخاب کردم و خیلی سریع پیام فعال سازی برایم امد و در نهایت هم فردا صبح پیام انقضای بسته بدستم رسید . برای همین رفتم و یک خط اعتباری گرفتم که اختصاص بدم به این کار ( حداقل از دایال اپ بهتر بود ) اما از چهارشنبه تا الان چه با خط اعتباریم و چه با ثابت هر چی پیامک می زنم فایده ای ندارد و هیچ پیغامی مبنی بر فعال شدن بسته به دستم نمی رسد . شایان ذکر است که هنگامی که از سایت شماره را درج می کنم و بسته را انتخاب می کنم بلافاصله پیام میاد که شما فلان بسته را انتخاب کردید و باید یک پیامک خالی به این شماره بفرستید اما هنوز که هنوز تا الان هیچ پیامکی برای فعال شدن بسته ها به دستم نرسیده . ایا شما دوستان می دانند اشکال از کجاست ؟
درسته
اتفاقا من هم برای دو نفر دیگه که خط اعتباری داشتند سرویس رو فعال کردم و بسته شماره 2 رو براشون انتخاب کردم . و اتفاقا پیامکی که مبنی بر اینکه شما برای فعال کردن بسته شماره 2 به همین شماره دوباره پیامک بزنید هم اومده ولی تا همین مرحله اون دو نفر تونستن پیش برند .
Last edited by fandak; 28-05-2010 at 09:12.
آقا استفاده نکنین بیچاره میشین
من 2 روز از بسته یه روزه استفاده کردم و فعال شد و اسمسی اومد که تا فلان تاریخ مهلت دارین.
و بعد اتمام بسته سریع صورت حساب میان دوره نگاهی مینداختم هیچ اتفاقی نیافتاده فقط زده بود 20010 ریال
و دیروز دوباره بسته یه روزه رو فعال کردم و پیام تاییدش رو اومد و وقتی امروز صبح صورت حساب رو نگاه کردم دیدم
ریال498152 پول اینترنت اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آقا بدبخت شدیم رفت این چه وضعیه.
چیکار کنیم؟
کسی تو تهران هست بریم شکایت کنیم؟ کجا باید شکایت کنیم؟ آیا پاسخ میدن؟
لعنت بر مخابرات دزد لعنت بهشون باد.
Last edited by farhad_realmadrid; 28-05-2010 at 09:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)