هنگامی که خیابانی مسابقات را گزارش میکند، به همه چیز میپردازد جز فوتبال. فقط حواشی را گزارش میکند. حتی زیرنویسهای تلویزیون را هم میخواند، اما فوتبال را نمیبیند
علیرضا محمد به شدت از جواد خیابانی گلایه داشت. گویا اظهار نظر جواد خیابانی در مورد این مدافع حسابی او را برآشفته بود. اینکه «محمد بعد از یک فصل، یک فوتبال خوب ارائه داد» اظهارنظری از سوی خیابانی بود که در بازی فینال بر زبان آورد و همین جمله اسباب ناراحتی شدید محمد را فراهم آورد. گفتوگوی اختصاصی محمد را با سایت گل میخوانید.
- بالاخره بعد از یک فصل فوتبال خوب از تو دیدیم!!
من نمیدانم چرا با وجود این همه گزارشگر، گزارش بازی حساسی چون فینال جام حذفی را به این آقا سپردهاند. یعنی گزارشگرهای دیگر حبس بودهاند که خیابانی باید گزارشگر بازی فینال باشد؟
- خیلی ناراحتی؟!
نه بابا. این بنده خدا که در حد ناراحتی نیست چون اصلا فوتبال نمیبیند که از او توقعی داشته باشم. نمیدانم دقت کردهاید یا نه اما هنگامی که خیابانی مسابقات را گزارش میکند، به همه چیز میپردازد جز فوتبال. فقط حواشی را گزارش میکند. حتی زیرنویسهای تلویزیون را هم میخواند، اما فوتبال را نمیبیند. به هر حال من پیشنهاد میکنم او بهتر است به جای گزارشگری برود با دوستانش در مورد این رشته صحبت کند چون او برای آنها کارشناس است نه اهالی فوتبال!
- به تیم ملی هم دعوت شدی.
خدا را شکر. به هر حال بعد از یک فصل بد بازی کردن به خاطر یک بازی خوب در فینال جام حذفی، به تیم ملی دعوت شدم!
- کنایه میزنی؟
به هر حال این ادعای آقای خیابانی است. ادعای آقای کارشناس! اما دیدید که به تیم ملی دعوت شدم. بگذریم! خدا را شکر با چنین ادعاهایی مردم به خوبی متوجه میشوند چه کسی کارشناس است و چه کسی نیست.
- ... و قهرمانی پرسپولیس!
خدا را شکر. فصل خیلی پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشتیم. در ابتدای فصل اذیت شدیم، اما رفته با حضور دایی اوضاع بهتر شد. در نهایت شکر خدا قهرمان شدیم. این قهرمانی را باید به تمام هواداران تبریک گفت.