تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 82 از 82

نام تاپيک: پرسپوليس 3 - گسترش فولاد 1 / قهرماني پرسپوليس در جام حذفی و کسب سهمیه آسيا

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

هنگامی که خیابانی مسابقات را گزارش می‌کند، به همه چیز می‌پردازد جز فوتبال. فقط حواشی را گزارش می‌کند. حتی زیرنویس‌های تلویزیون را هم می‌خواند، اما فوتبال را نمی‌بیند
    علیرضا محمد به شدت از جواد خیابانی گلایه داشت. گویا اظهار نظر جواد خیابانی در مورد این مدافع حسابی او را برآشفته بود. اینکه «محمد بعد از یک فصل، یک فوتبال خوب ارائه داد» اظهارنظری از سوی خیابانی بود که در بازی فینال بر زبان آورد و همین جمله اسباب ناراحتی شدید محمد را فراهم آورد. گفت‌وگوی اختصاصی محمد را با سایت گل می‌خوانید.
    - بالاخره بعد از یک فصل فوتبال خوب از تو دیدیم!!
    من نمی‌دانم چرا با وجود این همه گزارشگر، گزارش بازی حساسی چون فینال جام حذفی را به این آقا سپرده‌اند. یعنی گزارشگرهای دیگر حبس بوده‌اند که خیابانی باید گزارشگر بازی فینال باشد؟
    - خیلی ناراحتی؟!
    نه بابا. این بنده خدا که در حد ناراحتی نیست چون اصلا فوتبال نمی‌بیند که از او توقعی داشته باشم. نمی‌دانم دقت کرده‌اید یا نه اما هنگامی که خیابانی مسابقات را گزارش می‌کند، به همه چیز می‌پردازد جز فوتبال. فقط حواشی را گزارش می‌کند. حتی زیرنویس‌های تلویزیون را هم می‌خواند، اما فوتبال را نمی‌بیند. به هر حال من پیشنهاد می‌کنم او بهتر است به جای گزارشگری برود با دوستانش در مورد این رشته صحبت کند چون او برای آنها کارشناس است نه اهالی فوتبال!
    - به تیم ملی هم دعوت شدی.
    خدا را شکر. به هر حال بعد از یک فصل بد بازی کردن به خاطر یک بازی خوب در فینال جام حذفی، به تیم ملی دعوت شدم!
    - کنایه می‌زنی؟
    به هر حال این ادعای آقای خیابانی است. ادعای آقای کارشناس! اما دیدید که به تیم ملی دعوت شدم. بگذریم! خدا را شکر با چنین ادعاهایی مردم به خوبی متوجه می‌شوند چه کسی کارشناس است و چه کسی نیست.
    - ... و قهرمانی پرسپولیس!
    خدا را شکر. فصل خیلی پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشتیم. در ابتدای فصل اذیت شدیم، اما رفته با حضور دایی اوضاع بهتر شد. در نهایت شکر خدا قهرمان شدیم. این قهرمانی را باید به تمام هواداران تبریک گفت.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیدی چه شوت بازی ای درآورد این خیابانی؟
    وقتی پرسپولیس 2-0 جلو بود گفت اگه پرسپولیس 2-1 ببازه بازی میکشه به وقت اضافه.

آخه چطور یه تیم میتونه بازی 2-0 برده رو 2-1 ببازه. بعدش اصلا اگه پرسپولیس 2-1 میباخت که در مجموع به خاطر گل زده کمتر در خونه حریف بازنده میشد.
    نمیدونم این خیابانی چی از فوتبال سرش میشه.
    گیج تر از خیابانی گزارشگر اصفهانه. بازی رفت استقلال تهران و ذوب آهن که تو اصفهان بود، پای کوشکی شکست و اون آقا اصلا نفهمید که اتفاقی افتاده. حتی نفهمید یکی خورده زمین. بد بخت کلی رو زمین ولو بود، و بی حرکت هم افتاده بود، من فکر کردم بلایی سرش اومده ولی اون عین خیالش نبود. وقتی هم که دوربین نشون میداد که با برانکار دارن میبرنش تو آمبولانس هم اصلا متوجهش نشد.

فقط عادل فردوسی پور

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •