اگر از پارس آنلاین استفاده می کید زیاد فرقی نمیکنه ولی چند مدت پیش روی سرویسهای شاتل و صبانت باعث میشد از تمام پهنای باند خطت استفاده کنه.
اگر از پارس آنلاین استفاده می کید زیاد فرقی نمیکنه ولی چند مدت پیش روی سرویسهای شاتل و صبانت باعث میشد از تمام پهنای باند خطت استفاده کنه.
دوستان الان وضعیت نرماله به نظرتون ؟!
.
اون SNR رو 6 بود هی قطعو وصل میشد الان اتفاقی شده این و راضیم
Last edited by SA.JJ.AD; 12-10-2010 at 23:43.
6 که فاجعه بوده
الان بهتره.پایداره؟یا یهو میاد رو 16 باز برمیگرده 6؟
این اطلاعات نشون میده یا سیمکشی داخل خونتون مشکل داره یا تلفنی/وسیله ای دارید روی خط بدون اسپلیتر که این مشکل رو ایجاد میکنه.
دیروز یکی از شاتل اومد خطمو چک کرد . هم از بالا مشکل داشت و هم از سر خط ... گفت از مخابرات تا خونتون یه جا مشکل داره ... باید بزنگی مخابرات بیان درست کنن .... من زنگ زدم به 117 و ... اینو هم بگم که همیشه مودمم مسقیم به پریز وصل بود . فقط تلفنی که جای دیگه ی خونمون بود بدون اسپلیتر به پریز وصل بود . دیروز اون یارو گفت اونو وصل کنم به تلفن . منم زدم .بعد از یکی دو ساعت شانسکی از دیروز تا الان شده این و الان هم رو 17.5 هست ... کلا هم بین 13 تا 18 میچرخه ... خدارو شکر (اصلا قطعو وصلی ندارم) ... نزدیک 2 ماه بود که داشتم به قول رفیقمون با فاجعه دستو پنجه نرم میکردم و از ADSL نا امید شده بودم و قصد سفر به دیال اپ خودمو داشتم... اما حالا ...
...دوستان راستی اگه از سر خط و تو پارکینگمون هم مشکل داشت . چجوری الان خوب شده ؟ احتمال داره ربطی نداشته باشه و زنگی که زدم کارساز واقع شده باشه . (با اینکه میگفت خط شما چک شده و از طرف مخابرات مشکلی ندارید)
آقا این لایزر ما افتضاح شده.
بعضی موقع ها صفحه هم باز نمیکنه.
سرعت دانلود شبانه هم که ماشالا خدودای صفر شده.
----
کسی اطلاع دقیق و تست شده نداره در مورد اینکه مودم با مودم تو سرعت اینترنت فرق میکنه یا نه ؟
مثلا مودم asus با مودمی که مارکش Zhone هستش !
یا مثلا اتصال مودم با Usb احتمال داره باعث بالاتر بودن سرعت اینترنت بشه نسبت به lan ؟؟؟؟
دوست عزیز اینهایی که شما گفتید هیچ تاثیری در سرعت دانلود ندارند.
فعلا که سومین روز هم شده و لی کم نشده . از وقتی اینطور شد که اون خط تلفن اون اتاقو با اسپلیتر به پریز زدم .... اما چه ربطی داره ؟ چرا از سر خط هم که چک شد زیر 6 بود ؟!!! الان هم اینجوریه ...
.
اون اسپیلتر 100% تاثیر داشته.حالا که کیفیت خطتون خوب شده.نویز هم روی سرعت شما خودشو نشون نمیده.خوب شده دیگه.راضی باشید![]()
ممنون از لطفتون ... اما پس چرا از سر خط هم مشکل داشت ؟ تو خونه قبلا حتی تلفنو ازپریز میکشیدم هم مشکل داشتم ...این اسپلیتر مگه چی داره ؟
...یعنی واقعا ؟.... چه عذابی کشیدم تو او مدت . دکمه ی مودم ترکید از بس خاموش روشن کردم . شما هم ایشالا اینترنتت بشه 1 TB بر ثانیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)