تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 124

نام تاپيک: هفته 37 لیگ برتر انگلیس

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خب همونطور که همیه میگفتن بازی چلسی و لیورپول سرنوشت قهرمانی رو رقم زد، من که بازی رو ندیدم ولی این قهرمانی تقریبا مسجل شده رو به چلسی دوست ها تبریک میگم.
    اما و اگرهای هفته آخر هم بیشتر به خواب و خیال می مونه تا واقعیت؛ وقتی لیورپول نتونست سرنوشت قهرمانی رو تغییر بده اونوقت ویگان بتونه؟! (همونطور که در بهار 2008 نتونست جلوی قهرمانی منچسترو در هفته پایانی بگیره و جلوی منچستر باخت)
    اگه از حق نگذریم امسال چلسی در برابر رقبای مستقیمش و همینطور لیورپول بسیار خوب عمل کرد و رکورد 100 درصد برد مقابل اون سه تیم کافی بود تا امیدهاشون به کسب جام قهرمانی بیشتر و بیشتر بشه.
    لیورپول هم که قطعا چمپیونز لیگ دور بعد رو از دست داد.
    از اونطرف (با توجه به باخت اخیر استون ویلا جلوی سیتی) میشه تقریبا با اطمینان گفت که فقط یکی از دو تیم من سیتی یا تاتنهام به رتبه چهارم میرسن.
    Last edited by H a m e e d; 02-05-2010 at 20:24.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آره اتفاقا منم طرفدار تیم ملی انگلیس هستم و جرارد هم خیلی دوست دارم.
    جرارد با این حرکتش نشون داد که بدش نمیاد به چلسی بیاد امیدوارم سال دیگه اونو توی چلسی ببینیم.

وای.........تیم مقابل به تیر باری از شوتهای لمپارد و جرارد بسته میشه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

منچستر هم همون 1-0 ساندلندو برد ...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منچستر هم یک هیچ برد!
    الان داشتم آمار هر دو بازی رو میدیدم... به این نتیجه رسیدم که ساندرلند از لیورپول تیم تره... با اینکه باخت لیورپول عنوان قهرمانی یونایتد رو به معجزه شبیه کرده، ولی... شدیدا به طرفدارای چلسی تبریک میگم که این تیم مزخرفه لیگ برتر رو بردند!
    یاعلی

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من امتحان داشتم بازی رو ندیدم .
    ولی علیرغم میل باطنیم فکر کنم مجبور بشم هفته ی دیگه قهرمانیتون رو تبریک بگم .
    (می دونید که انسان به امید زندست )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امتحان داشتم بازی رو ندیدم .
    ولی علیرغم میل باطنیم فکر کنم مجبور بشم هفته ی دیگه قهرمانیتون رو تبریک بگم .
    (می دونید که انسان به امید زندست )
    قرار بود به شدت انتقاد کنی دیگه همچین کاری که نمی خوای بکنی نه؟
    ولی دوستان قبول کنید امسال حق چلسی هست که قهرمان بشه. خیلی امسال آماده بود و بازیهای خیلی عالی هم کردش.
    بالاخره هر سال باید یه تیمی قهرمان بشه.امسالم حق چلسی هستش

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ما بیشترین گل رو توی تمام لیگ های بزرگ اروپایی زدیم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

ساندرلند 0- یونایتد 1؛ یونایتد سایه به سایه در تعقیب چلسی

دیگر دیدار حساس یکشنبه شب رقابتهای لیگ برتر نیز با برتری یونایتد مقابل میزبانش به پایان رسید.

سایت گل- هفته سی و هفتم رقابتهای لیگ برتر یکشنبه شب با برگزاری سه دیدار دنبال شد.پس از آنکه چلسی موفق شد تا در دیداری حساس با نتیجه 0-2 از سد لیورپول عبور کند، شاگردان فرگوسن به خوبی می دانستند که برای زنده نگاه داشتن امید قهرمانی شان می بایست هر طور که شده در دیدار امشبشان به برتری دست یابند.
    یونایتد امشب میهمان ساندرلند بود و در دیدار هفته سی و هفتم خود و در حالی که تنها یک هفته دیگر تا پایان رقابتهای لیگ برتر باقی است، توانست با نتیجه 0-1 مقابل میزبانش ساندرلند به برتری دست یابد

تک گل یونایتد در این دیدار را نانی در دقیقه 28 به ثمر رساند.

بدین ترتیب و با برگزاری دیدارهای امشب، چلسی با کسب 82 امتیاز از 37 دیدارخود در صدر جدول قرار دارد. یونایتد با 82 امتیاز در رده دوم است و آرسنال با یک بازی کمتر و 72 امتیاز در رده سوم جدول جای گرفته است. تیمهای تاتنهام،سیتی، استون ویلا و لیورپول نیز رده های بعدی را به خود اختصاص داده اند.

در دیگر دیدار برگزار شده نیز فولام با نتیجه 2-3 مقابل وستهم یونایتد به برتری رسید.گلهای فولام در این دیدار را دمپسی (45)، کول (58،گل به خودی) و چوکا(79) و دو گل وستهم را کول (61) و فرانکو (90) به ثمر رساندند.

لمپارد: يك قدم ديگر با قهرماني فاصله داريم

هافبك ملي پوش چلسي معتقد است كه مي توانستند در ديدار امروز به پيروزي قاطعانه تري دست پيدا كنند

سايت گل- پس از پيروزي 2-0 چلسي در مقابل ليورپول تاكيد كرد كه تيمش بايد نتيجه قاطعانه تري در اين ديدار به دست مي آورد اما اضافه كرد كه همين نتيجه نيز تيمش در آستانه قهرماني در ليگ برتر قرار گرفته است.

او در مصاحبه با اسكاي اسپورت گفت:" نه، ما خيال پردازي نمي كنيم. منچستر امشب در مقابل ساندرلند بازي مي كند و شايد بتواند بار ديگر اختلاف را به 1 امتياز برساند؛ با اين وجود ما تنها يك قدم ديگر تا قهرماني فاصله داريم و البته يك بازي مهم ديگر باقي مانده است.

مي دانستيم كه اگر امتياز از دست بدهيم، يك فرصت عالي براي منچستر فراهم خواهد شد. ما با يك استراتژي مناسب به آنفيلد آمديم و شايسته كسب پيروزي در اين ديدار بوديم.

اين هفته، هفته دشواري براي ليورپولي ها بود. آنها از رسيدن به فينال ليگ اروپا بازماندند اما در اين بازي طرفدارانشان به خوبي از آنها حمايت كردند. بايد احترام زيادي براي هواداران آنها قائل شد."

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان طرفدار یونایتد، اینم گل امروز نانی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان طرفدار یونایتد، اینم گل امروز نانی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

الان شرایط لیگ جزیره تقریبا شده مثل دوفصل پیش که آورام گرانت سرمربی چلسی بود با این تفاوت که جای تیم های اول و دوم عوض شده ، اون فصل هم تکلیف قهرمانی در بازی آخر معلوم شد که البته چلسی بازی آخر رو مساوی کرد . شاید این فصل منچستر قهرمان نشه تا بلکه گلیزرها دست از خساست بردارند ،
    گویا هارگریوز هم دقایق انتهایی وارد بازی شده ، امیدوارم دیگه مصدوم نشه.
    Last edited by Ezel; 03-05-2010 at 00:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •