Microsoft Office 2010 AIO Activator [22/12/2010] | 15.1 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft Office 2010 AIO Activator [22/12/2010] | 15.1 MB
سلام دوست عزیز
بله متاسفانه باید فعالش کنی.توس پست قبلی یه اکتیویتور جدید یه دوستی گذاشته که من خودم تستش نکردم.شما تست کنین ببینین جواب میگیرین؟
توی پست بعد خودم حتما آموزش لرد برای اکتیو کردن رو میذارم.یا علی
سلام.بنا به درخواستتون میخوام آموزش مجموعه نرم افزاری لرد رو برای کرک کردن آفیس 2010 قرار بدم.امیدوارم زودتر از شر اکتیو کردنش راحت شین.
فایل زیر راهنمای تصویری که من از برنامه لرد شیر کردم.دانلود کنید و تماشا کنید.فایل تحت برنامه فلش هست.نیاز به برنامه خاصی برای اجرا نداره.
لینک دانلود:
سلام
برایه من بعد از اینکه 180 روز تموم شد دیگه جواب نداد. همه ورژنهای KMS رو هم امتحان کردم ولی بازم جواب نداد. ولی تشکر از فایلی که گذاشتین.
سلام
با همین نرم افزار که اکتیویتور لرد هم هست میتونین کامل اکتیوش کنین و محدود استفاده نکنین
بهتره از mini-KMS Activator اونم از ورژن 1.2 استفاده کنین نه از 1.3
اگر لازمه بزارمش
بچه ها سریالهای زیر رو تست کنین ببینین جواب میده یا نه؟
Microsoft Office Professional Plus 2010 Beta Product Key
7XD2X-JWJ94-BCHBW-W9WXP-J2WPT
2PWHY-KT4X6-96PYW-XQR7V-HW2W9
YF79C-7Y4B4-PGM89-6BKGJ-46PBT
PYMDW-8DFY2-Y68BB-XHDGD-CT443
Microsoft Visio Premium 2010 Beta Product Key
MQQGY-6JQ3R-9M89C-F9VVT-VCCKT
سلام
این برنامه ای واسه کرک کردن آفیس 2010 هستش که واقعا عالیه و 100 درصد کارتون رو راه میندازه.اینو با هزار و یک زحمت براتون آپلود کردم.برای گرفتن این برنامه عضو وی آی پی شدم و حالا به رایگان براتون میذارم.تشکر فراموش نشه.
لینک دانلود
سریال نامبر میخواداز خود سایت مایکروسافت دانلود کردم کسی داره که کار کنه؟
سلام دوست عزیز
اون کرک دانلود نصب و ریستارت کردم کامپیوتر رو ولی وقتی روی ستاپ آفیس کلیک میکنم تا نصبش کنم میگه سریال رد کن بیاد؟![]()
سلام دوستان
آقا یک تشکر ویژه ویژه از شما
بالاخره پس از امتحان کرک های مختلف که همگی کار نکردند این کرکی که شما گذاشتین کار کرد. واقعا ممنون
به دوستان هم توصیه میکنم این کرک رو امتحان کنند.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
سلام
اول office2010 رو نصب کن بعدا این کرک رو نصب کن.
اگه باز جواب نداد آفیس رو unistall کن بعد دوباره نصب کن و بعدا این کرکی که دوستمون گذاشتن رو نصب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)