دوست عزيز فكر ميكنم يك سري محصولات جديد در بانه كردستان و سايت هايي كه اينجا فعاليت ميكنند براي فروش ارائه شده
از جمله C7000 ولي در مورد C8000 مطمئن نيستم كه موجود باشه الان توي بازار منم مشتاقم بدونم دوستمون از كجا امار اين مدل رو گرفته![]()
دوست عزيز فكر ميكنم يك سري محصولات جديد در بانه كردستان و سايت هايي كه اينجا فعاليت ميكنند براي فروش ارائه شده
از جمله C7000 ولي در مورد C8000 مطمئن نيستم كه موجود باشه الان توي بازار منم مشتاقم بدونم دوستمون از كجا امار اين مدل رو گرفته![]()
آره دیدم اما مدل های c7000 تو سایت های معتبری مثل cnet در موردش خوب ننوشتن اما در مورد c8000 جز بهترین های cnet هستش منم موندم چیکار کنم c7000 رو بگیرم و حرفای سایت های دیگه رو نادیده بگیرم یا اینکه صبر کنم c8000 پیدا کنم!!
در مورد 7000 و 8000 من تفاوت خاصي نميبينم اتفاقا چند جايي ديدم همرده هم بودند گويا تفاوت فاحشي ندارند
در مورد 8000 هنوز وارد بازار نشده به گمانم من توي cnet asia با upcoming مواجه شدم
خودمم نميدونم اومده يا نه
من خودم b8000 رو بيشتر ميپسندم نظر شخصيمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم از sl900 خوشم اومد به نظر من ال ای دی از پلاسما خیلی بهتره از همه نظر ولی اگه پول کافی داری sony بخر
اگه دنبال 3d نیستی
ال ای دی سونی ex700
توی بانه 2.400 میتونی بخری سایز 46
نمایندگی تهران 40 رو میده 2.200 و هنوز 46 نیومده بیاد هم بالای 3.300 شک نکن
البته اگر بودجه داری و یه چیز فوق العاده شیک و با ابهت میخوای 46NX700 با قیمت حدودی 3.900 میتونه یکی از بهترین انتخاب ها باشه .
یا 40 اینچش با قیمت 3.150 .
ولی به نظرم با توجه به قیمت و کیفیت همونطور که دوستان گفتن 46EX700 خیلی گزینه خوبیه ... که تو نمایندگی قیمتش دقیق 3 میلیونه و دوستمون گفتن که تو بانه حدودا 2.500 هستش.
از راهنمایی همه دوستان ممنون اما من 1 تا 2 ماه پیش قبل از همه قصد خرید 46ex700 رو داشتم اما چون می خواستم از نظر تکنولوژی بروز باشم رفتم طرف 3d های سامسونگ و دیگه کلآ بیخیال سونی شدم و با کلی تحقیق فهمیدم که دوستان فکر نکنید که سونی همون سونی قدیم هستش و هنوز بهترینه الان همه جا تو جهان سامسونگ حرف اول رو می زند و جز بهترین تلویزیون های جهان هستش!! نمونش ساین cnet از بزرگترین سایت ها هستش که اگه نگاه کنید می بینید سونی در رده پایین تری نسبت با سامسونگ قرار داره
اینم لینک واسه اثبات حرفمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته سونی هم بزودی مدلای 3d ایش میان . (من با محصولات و کالاهای دیگه ای که از سامسونگ داشتم کلا و کامل از این برند دلچرکینم و اصلا دیگه به هیچ وجه سمتش نمیرم)
در مورد حرف دو دوست وسرور گرامي بايد عرض كنم توي اين بازار اشفته هر كسي ممكنه مشكلاتي واسش پيش بياد در مورد برند خاصي اگه يادتون باشه دوستي از پاناسونيك ميگفت كه خوبه چون گارانتي جوابگو بوده و يكي از شارپ ميگفت و ....البته سونی هم بزودی مدلای 3d ایش میان . (من با محصولات و کالاهای دیگه ای که از سامسونگ داشتم کلا و کامل از این برند دلچرکینم و اصلا دیگه به هیچ وجه سمتش نمیرم)
ببينيد 2010 زندگي ميكنيم تفاوت برندها مخصوصا توي مدلهاي هم قيمت اونقدر فاحش نيست كه بتونيم روي اين قضيه مانور بديم
در مورد سامسونگ بله خيلي از محصولاتش جز پر فروشترين هاست بالاترين امتياز ها رو گرفته كسي منكر اين قضيه نيست
در مورد سوني هم همينطور شايد به قول دوستمون اون سوني قديمي نباشه به عبارتي
ولي خوب محصولاتش به حد كافي شناخته شده هست شما اگه بحث امتياز هم باشه مثلا nx700 رو ببينيد :
در مورد neo pdp هاي پاناسونيك هم ببينيد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميبينيد دست روي دست زياده بخوايم از اين نظر مقايسه كنيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب يك برند كاملا در درجه اول سليقه اي هست مثلا من اگه اين رويو ها و مقايسه ها رو ببينم خوب ميگم vt20 panasonic ولي خوب سليقه ونظر شخصيم نميپسندم پلاسما رو پس ميرم سزاغ برندهاي ديگه
اون ها هم همينطور ميبينم به چه چيزهايي نياز دارم ووو....
تشریف ببر زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر
بنظرم یکی از بهترین سینمای خونگی پایونیر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)