تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 148

نام تاپيک: از این دو تا اسپیکر edifier کدومش صداش قویتره و کیفیتش مطلوبتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

پس یعنی باید یه کارت صدا بگیرم ؟؟
    در ضمن بابت راهنمایی خیلی ممنون دوست عزیز
    گفتم که . بستگی به توقع خودتون داره . از لحاظ اصولی این اسپیکر با یه خروجی 2 کانال استریو راه می افته .. دیگه سطح توقع شماست که مشخص می کنه که کارت صدا لازم داری یا نه. باید عملی تست کنی .... ولی مطمئن باش با خرید یه کارت صدا معمولی هم ( در حد 30 -40 تومان ) کیفیت صدای به مراتب بالاتری رو نسبت به Codec آنبرد کنونیت تجربه خواهی کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

گفتم که . بستگی به توقع خودتون داره . از لحاظ اصولی این اسپیکر با یه خروجی 2 کانال استریو راه می افته .. دیگه سطح توقع شماست که مشخص می کنه که کارت صدا لازم داری یا نه. باید عملی تست کنی .... ولی مطمئن باش با خرید یه کارت صدا معمولی هم ( در حد 30 -40 تومان ) کیفیت صدای به مراتب بالاتری رو نسبت به Codec آنبرد کنونیت تجربه خواهی کرد.
    خب به نظر شما کارت صدای خوب تو مایه های 20،30 تومن چی خوبه؟؟اگه می شه معرفی کنید.در ضمن الآن آخرین قیمت c3 چنده؟؟در جمع چقدر برام آب می خوره؟؟
    بازم از بابت راهنماییتون ممنون

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

خب به نظر شما کارت صدای خوب تو مایه های 20،30 تومن چی خوبه؟؟اگه می شه معرفی کنید.در ضمن الآن آخرین قیمت c3 چنده؟؟در جمع چقدر برام آب می خوره؟؟
    بازم از بابت راهنماییتون ممنون
    به شما حداقل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توصیه می کنم . قیمتش تو بازار حدود 35 تومان هست .

در مورد قیمت C3 هم اطلاعی ندارم .

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول از همه عذر می خواهم که اینجا نظرتون رو می خوام چون نمی خواستم تاپیک الکی و اضافی ایجاد کنم!
    من بین 2 مدل اسپیکر از مارک creative موندم کدوم رو بخرم : مدل های M5300 و T6060
    قیمتهاشون هم تو یک رنج هست و زیاد فرقی نمی کنن ولی می خوام کیفیت پخش بیسش بهتر باشه
    یک سوال دیگه هم دارم اینکه از مارکها اسپیکری سراغ دارید که پایه دار باشه و کیفیتش به همین CREATIVE,LOGITECK,EDIFIR برسه؟؟؟ با تشکر

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای بابا....HELP ME دیگه!!!!

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول از همه عذر می خواهم که اینجا نظرتون رو می خوام چون نمی خواستم تاپیک الکی و اضافی ایجاد کنم!
    من بین 2 مدل اسپیکر از مارک creative موندم کدوم رو بخرم : مدل های M5300 و T6060
    قیمتهاشون هم تو یک رنج هست و زیاد فرقی نمی کنن ولی می خوام کیفیت پخش بیسش بهتر باشه
    یک سوال دیگه هم دارم اینکه از مارکها اسپیکری سراغ دارید که پایه دار باشه و کیفیتش به همین CREATIVE,LOGITECK,EDIFIR برسه؟؟؟ با تشکر
    کلاً 6060 یه کلاس بالاتر از 5300 هست. قبلاً گرونتر هم بود حالا اگه قیمتش یکیه تو بازار شاید به خاطر موجودی انبار یا مسائل دیگه باشه.
    6060 توی اسپیکرهای Front و Center تیوتر مجزا داره همچنین وات اسپیکر و ساب هم بالاتر و باس قوی تری هم داره ضمن اینکه به خاطر وجود تیوتر فرکانس های بالا رو خیلی بهتر جواب میده.
    اسپیکر پایه دار چندان متنوع نیست ولی از این مارکهای چینی می تونید پیدا کنید حتی بعضی هاشون کیفیت قابل قبولی دارند.

7. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

من این سوال رو 2 جا دیگه پرسیدم کسی جواب نداد
    مدل مادربورد من m4A89GTD Pro Asus. می خوام نا 160 تومن اسپیکر بخرم چه اسپیکری پیشنهاد می کنید که با کارت صدا مشکلی نداشته باشه
    لطفا یا edifir یاشه یا logitech یا CREATIVE
    استفاده من هم بیشتر قیلم و بازی هست
    ممنون

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این سوال رو 2 جا دیگه پرسیدم کسی جواب نداد
    مدل مادربورد من m4A89GTD Pro Asus. می خوام نا 160 تومن اسپیکر بخرم چه اسپیکری پیشنهاد می کنید که با کارت صدا مشکلی نداشته باشه
    لطفا یا edifir یاشه یا logitech یا CREATIVE
    استفاده من هم بیشتر قیلم و بازی هست
    ممنون
    فکر می کنم 20 تا 30 تومن بودجتون رو افزایش بدین Edifier DA 5000 Pro بگیرین بهترین انتخاب باشه.

10. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

چرا تو این سایتای قروش من اصلا مدل pro رو نمی بینم یک سایت ایرانی معرفی کنید برای فروش. مدل Edifier DA 5000 هست اما Edifier DA 5000 Pro نیست
    ممنون

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    دوستان قیمت c2 الآن کسی اطلاع نداره چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •