تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 33 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض موراتی: اینتر، آماده و متمرکز است

رئیس باشگاه نرآتزوری معتقد است که تیمش آماده است و بازی امشب ورزشگاه سن سیرو دیداری تماشایی مقابل حریفی بسیار قدرتمند خواهد بود.

سایت گل - ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش آماده است و تمرکز کافی برای رویارویی با بارسلونا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را دارد.

موراتی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی نرآتزوری منتشر شد، گفت: «تیم با تمام قوا آماده است و مصاف امشب ورزشگاه سن سیرو چالشی حساس مقابل تیمی بسیار بزرگ خواهد بود. البته ما هم تیم قدرتمندی هستیم.»

موراتی در ادامه صحبتهایش در مورد اینکه آیا می بایست منتظر سورپرایزی در تاکتیکهای مورینیو که در دیدار امشب باشیم یا خیر، به این نکته اشاره کرد که دوست ندارد که در ساعات پیش از آغاز بازی با صحبتهایش تمرکز تیم را برهم بزند ولی در عین حال در این رابطه گفت: «مربی پرتغالی تیم با تمرکز فراوانی وظایفش را انجام می دهد و به طور قطع، حداکثر تمرکز و توانش را برروی این بازی قرار داده است.»

رئیس نرآتزوری در پایان صحبتهایش در پاسخ به سوالی در این رابطه که آیا با رئیس باشگاه بارسلونا برسر انتقال مسی به رختکن این تیم صحبتی خواهد کرد یا نه، با لحنی طنز آلود به این نکته اشاره کرد که نمی داند که آیا امشب لاپورتا را خواهد دید یا خیر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/4/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ژوزه مورينيو: همه تيم هاي نيمه نهايي شايسته احترام هستند

سرمربي اينتر اين ادعا را كه ---- و بايرن شايسته حضور در فينال نيستند را رد كرد.

سايت گل - امشب دو تيم اينتر و بارسلونا در بازي رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سن سيرو به مصاف هم خواهند رفت؛ اين ديداري است كه بسياري اعتقاد دارند مي توانست فينال اين تورنمنت بزرگ باشد و بسياري نيز معتقدند تيمي كه از اين ديدار به فينال برسد، در نهايت فاتح چمپيونز ليگ خواهد شد.

با اين وجود ژوزه مورينيو كه با پورتو يك بار قهرماني در اين جام را تجربه كرده است، گفت كه بايد به هر چهار تيم اين مرحله به يك اندازه احترام گذاشت.

"اين مرحله نيمه نهايي است كه تيم ها را به فينال مي رساند. همه چيز در زمين مشخص مي شود. من بازي رده بندي در جام جهاني را دوست ندارم چون هيچ ارزشي ندارد. فينال در مادريد است و بازي اينتر- بارسلونا نخواهد بود. در آن بازي يا اينتر حضور دارد يا بارسلونا.
    ---- و بايرن مونيخ نيز شايسته احترام زيادي هستند زيرا آنها نيز از همان مسيري كه ما به نيمه نهايي رسيديم، پاي به اين مرحله گذاشتند. آنها تيم هاي باكيفيتي هستند و پنجاه درصد شانس دارند كه قهرمان چمپيونز ليگ شوند. آنها تيم هايي با تاريخچه اي پرافتخار هستند.
    ---- اولين بار است كه به نيمه نهايي مي رسد اما چهار يا پنج سال پشت سر هم به مرحله يك چهارم نهايي راه يافته بودند. آنها رئال مادريد و بوردو را حذف كردند و به ياد داشته باشيم كه هيچ گاه بازي در مقابل تيم هاي هموطن آسان نيست."

کد:
    2010/4/20

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر این که بارسا با کمک داوران، این بارسایی شده که بازی هاش به نظر شما زیباست.
    داورا خیلی هوای بازیکنای بارسا رو دارن و هر برخورد کوچیکی رو به نفع اونا سوت میزنن. در مقابل، برای تیم های حریف بارسا اشتباهات داوری تبدیل به یک امر عادی شده و تیم حریف بارسا باید بارسا و تیم داوری رو با هم ببره.
    خلاصه اینکه میبینی کسایی که از بارسا خوششون نمیاد زیادن برای اینه که بی عدالتی فوتبال نظر اونا رو عوض کرده وگرنه کسی نیست که بازی زیبا رو ببینه و خوشش نیاد یا متوجه زیبایی اون نشه.
    این دیگه از اون حرفا بود.من خودم دشمن شماره 1 بارسام ولی این حرف شما خیلی غیرمنطقیه به نظرم.ولی واقعا نگاه کردن بازی بارسا مقابل تیم محبوبت (مخصوصا وقتی تیمت رو ابکش میکنن عذاب اوره)نمونش بازی با ارسنال!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دني آلوس: اينتر را شكست مي دهيم و به فينال مي رسيم

مدافع برزيلي اميدوار است كه تيمش تا انتهاي مسير را با موفقيت پشت سر بگذارد.

سايت گل - بارسلونا امشب در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف اينتر مي رود و دني آلوس،مدافع برزيلي اين تيم مشتاقانه منتظر اين بازي است و مطمئن است كه تيمش به فينال راه پيدا مي كند.

او در مصاحبه با سايت يوفا گفت: "صادقانه بگويم كه دشوار است بازيكني پيدا كنيد كه به اندازه من تشنه بازي در فينال ليگ قهرمانان باشد. تنها دو بازي ديگر تا رسيدن به فينال مادريد باقي است. بازي دشواري است و در سطح بالايي برگزار مي شود. ما به اينتر احترام مي گذاريم اما سعي مي كنيم نتيجه خوبي كسب كنيم و در نوكمپ صعودمان را حتمي كنيم.
    من در اين بازي بايد در مقابل يك برزيلي ديگر (مايكون) بازي كنم اما اين براي من اصلا مهم نيست. ما قبلا نيز در مقابل هم بازي كرده ايم."

کد:
    2010/4/20

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این دیگه از اون حرفا بود.من خودم دشمن شماره 1 بارسام ولی این حرف شما خیلی غیرمنطقیه به نظرم.ولی واقعا نگاه کردن بازی بارسا مقابل تیم محبوبت (مخصوصا وقتی تیمت رو ابکش میکنن عذاب اوره)نمونش بازی با ارسنال!
    منم موافقم که کلا داورا به نفع بارسا نمیگیرن ولی پارسال مقابل چلسی اگه داوری به نفع بارسا نبود بارسا باخته بود و دیگه قهرمان اوروپا نمیشد

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دنی آلوز نمیه اول چقدر بد بازی کرد! عجب لایی ای خورد

شانس های اینتر بیشتر بود.

اما بارسا اصلا اون بارسای چند بازی قبل نبود!

داره خودمونی میشه hr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا ول کنید این حرفارو . اهااااااااای مخالفان بارسا کم خودتونو ضایع کنین .

فقط :

BARCELONA

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا ول کنید این حرفارو . اهااااااااای مخالفان بارسا کم خودتونو ضایع کنین .

فقط :

BARCELONA
    ما که بدمون نمیاد یه تیم اسپانیایی ببره، ما مثل بعضیا نیستیم! شما برو یه پست پیدا کن که من آرزو کرده باشم بارسا ببازه!

اما فعلا که گل سوم رو هم خوردین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

بابا چند چنده من به تی و دسترسی ندارم؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چند چنده من به تی و دسترسی ندارم؟
    3 بر 1 به نفع اینتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •