تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 163

نام تاپيک: منچستر يونايتد 3 - بايرن مونيخ 2 / صعود بایرن و خداحافظی شیاطین با لیگ قهرمانان اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض منچستریونایتد 3- بایرن مونیخ 2؛ پرواز بایرن به نیمه نهایی

دیدار برگشت رقابتهای دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در حالی پایان یافت که با وجود برتری یونایتدی ها در این دیدار، این بایرن بود که به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

سایت گل- اولدترافورد، برای بار دوم در این هفته، شاهد ناکامی شاگردان سرالکس فرگوسن بود. اولین ناکامی شیاطین سرخ شنبه شب و مقابل چلسی رغم خورد و دومین ناکامی نیز حذف این تیم از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و نرسیدن به مرحله نیمه نهایی این رقابتها بود.

دیدار برگشت دو تیم منچستریونایتد و بایرن مونیخ در حالی آغاز شد که در دیدار رفت ورزشگاه آلیانس آرنا این تیم باواریایی بود که به برتری 1-2 دست یافته بود.

در حالی که شنیده می شد که وین رونی غایب این دیدار خواهد بود، دقایقی قبل از آغاز بازی، خبر حضور رونی در ترکیب اصلی تیم انگلیسی برروی وب سایتهای خبر قرار گرفت. بازی با حضور رونی در ترکیب یونایتد آغاز شد و در دقیقه سوم بازی بود که گیبسون توانست با پاس گلی تماشایی که از رونی دریافت کرده بود، دروازه بایرن را باز کند.

دومین گل تیم میزبان نیز دقایقی بعد و در دقیقه 7 بازی توسط نانی از راه رسید تا بایرنی ها متعجب از بازی سرعتی و هجومی تیم میزبان، تا حدودی امیدشان را از دست بدهند. در دقایق میانی نیمه اول به نظر می رسید که رونی به دلیل عود کردن درد قوزک پایش در صدد خروج از ترکیب تیمش می باشد ولی او با غلبه بر درد، در زمین ماند تا برای موفقیت تیمش مبارزه کند.

انگلیسی ها در دقیقه 43 و توسط نانی به سومین گلشان نیز دست یافتند تا با روحیه ای مضاعف به پایان نیمه اول بیندیشند. یونایتد با نتیجه 0-3 از میهمانش پیش بود و همین نتیجه به منزله صعود تیم میزبان به مرحله نیمه نهایی بود؛ ولی این پایان کار نبود، چرا که اولیچ موفق شد تا با گلی که در دقیقه 43 وارد دروازه فان در سار نمود، روحیه را به اردوی باواریایی هاباز گرداند.

نیمه دوم دیدار با تسلط بیشتر تیم آلمانی بر توپ و میدان همراه بود و بااخراج رافائل که در پی خطایی بچه گانه، دومین کارت زردش را در جریان این دیدار دریافت و کارت قرمز را مقابل چهره اش دید، کار برای باواریایی ها به مراتب راحتتر شد.

بایرنی ها می دانستند در صورتی که بتوانند یک گل دیگر به ثمر برسانند، به دلیل گل زده بیشتر درخانه حریف، حتی در صورت تساوی با تیم میزبان، می توانند به مرحله نیمه نهایی صعود کنند و این همان اتفاقی بود که در دقیقه 74 بازی رخ داد.

آرین روبن با ضربه ای تماشایی، فان در سار را مغلوب خود کرد تا بازی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به تساوی 4-4 کشیده شود

پس از آن بود که باواریایی ها سعی بر حفظ توپ و حفظ نتیجه ممکن داشتند و در نهایت نیز توانستند، در طول دقایق باقی مانده از بازی، کنترل توپ و میدان را در اختیار بگیرند و بدین ترتیب بایرن مونیخ در پایان دیدار برگشت و به رغم پیروزی یونایتد در این دیدار، به دلیل تساوی 4-4 دو تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت و گلهای زده بیشتر در خانه حریف، توانست مجوز حضور در دور نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند و در این مرحله می بایست به مصاف المپیک لیون برود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/8

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

آقا شبتون بخیر اگه این pcprofile رو دیدید بگید نترس بیا اینجا کاریت نداریم خجالت نداره که ولی من شنیدم سوراخ موش هم گرون شده دمه همه بایرنی ها گرم یا علی !

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

مُجي اين دوستان عزيز و متخصص از برو بكس تيم خودتونن ديگه برادر من : دي
    2 نيمه متفاوت داشت بازي . هر 2 بازي رو منچستر رو اشتباه خودش باخت اگه 10 نفره نميشدن و همون بازي نيمه اول رو انجام ميدادن 5 6 تايي ميخورد بايرن

اينم يه پست به خاطر برادر مُجي : دي

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

کدوم وری بزنم...؟ ضربه سر بزنم..؟ نه بابا خوب نیست..؟ لایی بزنم به ون در سار..؟ نه ؛ گناه داره ضایع میشه

جلوی این همه آدم..! می گم توپو یه جوری بزنم که همه ساکت شن.. تقصیر ون در سارم نشه.. آخه هر چی باشه هم

وطنه...!

گرفتم... میزنم اون گوشه.. فرانک بده بیاد..!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از امضات معلومه داداش که حرفت و طرفداریت از مجتبی دلیل داره...مادرید...آرزوی همیشگی اش به ضرر شدن نتایج برای بارسا بوده و حتی با استفاده از منچستر هم اگه بتونن این کارو می کنن.حالا دوست من شما ناراحت نشو اگر شامپو میخوای بگو خودم خوبشو برات میزارم توی تاپیک..چرا بس!!؟؟
    انشالله ال کلاسیکو رو هم میبریم و دیگه زبون و توهین توی تاپیک دیده نمیشه.
    دوستان بایرنی تبریک...
    تسلیت از صمیم قلب برای مادریدی ها ومنچستری ها...
    یا حق و شبتون به خیر
    شما نمیدونم قدیما کجا بودی به اینکه بخوای در مورد قدیمیای اینجا صحبتی کنی

بنده بارساییم : دیدی سوتی دادی ؟!!!!

وقتی سعید میگه شرایط سنی بزارین همینه دیگه

---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

مُجي اين دوستان عزيز و متخصص از برو بكس تيم خودتونن ديگه برادر من : دي
    2 نيمه متفاوت داشت بازي . هر 2 بازي رو منچستر رو اشتباه خودش باخت اگه 10 نفره نميشدن و همون بازي نيمه اول رو انجام ميدادن 5 6 تايي ميخورد بايرن

اينم يه پست به خاطر برادر مُجي : دي
    به جون نوید من اینارو اولین بار دارم میبینم

تنها کسایی که میشناسم کسری و سعید و تو و نویسنده پست بالاییتم که دوس داره بیاد تو پرشیا و تاپیک رئالتون رو بهم بزنه !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا شبتون بخیر اگه این pcprofile رو دیدید بگید نترس بیا اینجا کاریت نداریم خجالت نداره که ولی من شنیدم سوراخ موش هم گرون شده دمه همه بایرنی ها گرم یا علی !
    قراره تا چند وقت دیگه کلا این انجمن نیاد من بهش گفتم که گوش نمی کرد. اون از بازی چلسی این از این بازی. کلا عجب بهشتی شده اولترافورد برای تیمهای دیگه31:

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به به
    میبینم که جمع اقایون اوباش سابق پی سی جمعه

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب تا 30 دقیقه ی اول بازی رو دیدم فک کردم منچستر حداقل 4 تایی بزنه!
    صبح اخبار ورزشی رو دیدم اصلا باورم نمیشد!
    فکرشو بکنید ، هر 4 نماینده ی انگلیس حذف شدن!این یعنی فوتبال داره از تک قطبی یا حداقل 2 قطبی بودن درمیاد ولی جذابیتش کمتر میشه!
    الان از اسپانیا فقط یه نماینده حضور داره ، از ایتالیا هم یکی!
    انگلیس که کلا حذف شد!موند یه آلمان و یه فرانسه!
    خیلی عجیب شده لیگ امسال...
    به امید پیروزی بارسا!

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عجب لیگی شد امسال ای ول بهترین جنبش اینه همه انگلیسی ها حدف شدن دم بایرن گرم دیشب خیلی حال کردم خوشبختانه هم چلسی هم منچستر تو انگلیس حذف شدن این حالمو دو چندان میکنه تبریک به همه anti انگلیسی ها

به امید شکست بارسا
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 08-04-2010 at 08:43.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

قسمت آخر حرفت خیلی خندیدم باهاش...آدم شوخ طبعی هستی و منم خوشم میاد از آدمای شوخ...ولی دیگه با هر چیزی که شوخی نمیکنن دوست من...این اینتر همون اینتریه که توی گروه اول ما بود و ذلیل بارسا بودا!!!
    شتر در خواب ...
    همین غرور باعث حدف منچستر شد امیدوارم بارسا هم به همین راه حدف بشه
    عشق است اینتر را

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •