اینجا که نوشته تا 6 صبح !
اینجا که نوشته تا 6 صبح !
بچه ها پارس آنلاین به کاربران خانگی سرعت 256 میده؟؟؟
طبق تست من و بقیه تا 7 دانلودها تو ستون رایگان ثبت می شن. برو تو اکانتت تو سایت پارس آنلاین امتحان کن ببین تو شهر شما هم همینجوریه یا نه.
تو این لینک برو یوزر پسوردتو بده نگاه کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما که فقط میگی راضی نیستم و فلان . . .
خوب یه تست بذار و سرویستم بگو تا ببینینم واسه چی ناراضی اینقدر؟؟؟
اینجوری واسه بقیه هم مفید تره که اشتباه شما رو نکنن سراغ پارس آنلاین نیان.![]()
اه نمیدونم این چه مسخره بازی پارس برای من در اورده . شبانه 1 به بعد که نمیتونم کانکت بشم وقتی هم که وصل میشه . یه نیم ساعت دانلود میکنه بعد دیسکانکت میشه دیگه هم وصل نمیشه !!!
دیشب ساعت 1 شروع کرد به دانلود دقیقا 1:39 دیسکانکت شد و هر کاری کردم دیگه وصل نشد !!
ساعت 1 تا 1:30 هم زنگ زدم به پشتیبانی کشی گوشی برنداشت !!!! دیگه دارم کلافه میشم نمیدونم چکار کنم !!
سلام . برای منم دقیقا راس ساعت 1.30 دقیقه قطع شد . صبح که برای یه کار دیگه زنگ زده بودم پشتیبانی گفتن تقریبا کل شبکه اون ساعت دچار افت شدید سرعت شده . فکر کنم ادمین سرور می خواسته با سرعت 4 مگابایت دانلود کنه ببینه چه حالی میدهکل ملت رو دیس کانکت کرده.
![]()
سلام دوست عزیز . میگم شما فقط دیشب ( 25/1/89) اینطوری شد که ساعت 1:30 قطع شد یا شب های قبلا هم مشکل داشت ؟ من که شب های قبل یا اصلا کانکت نمیشد یا وقتی کاکنکت میشد بعد از یه مدتی دیسکانکت میشد!! ولی من دیشب 25/1/89 دانلود کردم و دیسکانکت هم نشد !!
البته قبلش یه چیز اصلی برطرف کردم . پشتیبانی پارس گفت نویزتون بالاست برای همین دیسکاکنت میشه ! منم رفتم یه میکرو فیلتر خریدم . و از یه پریز مستقیم زدم به پشت مودم !! و از یه پریز دیگه تلفن رو وصل کردم که بش میکرو فیلتر هم وصله !! الان دیگه نه روی تلفن نویز دارم . نه دیسکانکت . نه خاموش شدن چراغ لینک مودم !!
حالا نمیدونم مشکل اون چند شب از شبکه پارس بوده که چار افت میشده یا از نویز خط من !!!
سلام
من می خوام ار پارس سرویس بگیرم من دوسال با فناوا سرویس داشتم که اصلا راضی نیستم نه از قیمتش نه از کیفیتش مخصوصا شبانه که مرتب قطعه
پارس آنلاین شب ها مرتب قطع میشه مثل فناوا ؟ سرعت دانلود مخصوصا دانلود شبانش چطوریه ؟
سلام.من قصد دارم از پارس آنلاین سرویس بگیرم.وقتی زنگ زدم به شرکت تلفن گویا گفت باید اینترنتی ثبت نام کنی.وقتی از اینترنت ثبت نام کردم نوشت که با شما تماس می گیریم.الان حدود 4 روز هست که ثبت نام کردم ولی هنوز زنگ نزدن.
معمولا چند روز طول می کشه تا زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟
راه دیگه ای واسه ثبت نام وجود داره؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم جواب بدین.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)