تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 30 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 294

نام تاپيک: هفته 31 لالیگا / ال کلاسیکو 160 / بارسا برد و به صدر بازگشت!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی رفت رو دیدی ؟
    مسی رو تو بازی دیدی نیمه اول ؟
    البته اون موقع په په خدا بیامرز بود واقعا کار درست بود!
    الانم اگه راموس وسط باشه متوقفش میکنه هر چند راموس جدیدا خیلی قشنگ دریبل میخوره!
    بازی رفت رو دیدم و قبول دارم که مسی در اون بازی و در اون زمان از فصل مثل الان در اوج نبود . من هم مثل شما رئالی هستم و بنابراین از بارسا متنفر و دوست دارم رئال بازی رو ببره و با اینکه رئال بازیکنان خیلی خوبی داره ولی من شانس کمی برای رئال میبینم مخصوصا که رئال میتونه تحت فشار روانی فاجعه بازی برگشت فصل پیش در سانتیاگو برنابئو قرار بگیره . در مورد راموس هم امیدوارم دفاع وسط نباشه و اگر هم بود مامور مهار مسی نباشه چون با توجه به روحیاتش و سبک بازیش فکر میکنم باعث بشه تا اخراج بشه و رئال مدت زیادی از بازی رو ده نفره بازی کنه . ضمنا در مورد تونل افتخار هم باید بگم بعد از شاهکار 2 فصل پیش رئال برند شوستر و تونل افتخاری که بارساییها تشکیل دادند فکر میکنم حالا حالا ها بارساییها باید منتظر بمونند تا تونل افتخار دیگه ای رو ببینند . بد نیست یه عکس هم از اون تونل افتخار بزارم .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اتفاقا راموس جدیدا زیاد کارت نمیگیره! هر چی باشه راموس یه مهره با تجربس که چندین الکلاسیکو تجربه داره! و قابلیت رهبری خط دفاع رو داره!
    اگه از راموس تو وسط استفاده نشه باید گارای رو ببینیم که من قبولش دارم به شخصه ولی سرعت پایینی داره و کم تجربه ... متذلدر هم که خیلی وقته بازی نکرده ولی پارسال تو بازیه 6-2 یکی از بهترین مهره های رئال بود خصوصا تو نیمه اول!
    در مورد نتیجه هم واقعا پیش بینی این که کی میبره سخته!

داره خودمونی میشه N.E.G.A.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Whenever Wherever

پيش فرض

مسی خوبه ولی رونالدو برترین بازیکن میدان شنبه شب خواهد بود.

به امید پیروزی رئال مادرید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیکه: مسی ما را لوس کرده است

مدافع جوان باشگاه کاتالان در صحبتهایی زبان به تمجید از ستاره آرژانتینی تیمش گشوده است.

سایت گل- جرارد پیکه مدافع جوان باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که مهارتها و توانایی های لیونل مسی، آبی اناری پوشان را بدعادت و لوس کرده.

پیکه در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس منتشر شده گفت:« ما بارها و بارها محو عملکرد مسی شده ایم. او ما را لوس کرده است. مسی بازیکن شماره یک ماست و الگوی خوبی برای همگان است و بارها این را ثابت کرده است. من مطمئنم که یکی از دو تیم رئال یا بارسا در یکی از دیدارهای باقی مانده از رقابتهای لالیگا ناکام می ماند.»

این مدافع 23 ساله در ادامه صحبتهایش با مقایسه تعدادی از بازیکنان کلیدی حاضر در دیدار ال کلاسیکو گفت:« ویکتور والدس در دروازه تیم به ما اطمینان زیادی می دهد.او در بسیاری ازدیدارها دروازه اش را بسته نگاه می دارد ودروازه بان بزرگی است.آمار و ارقام ایکر کاسیاس نیز گویای همه چیز است. چابی، یکی از کلیدی ترین بازیکنان بارسلوناست و ژابی آلونسو نیز جزو مهره های مهم رئال مادرید است، چرا که او ثبات زیادی را به تیم مادریدی هدیه کرده.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/9

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گزارش ویژه : ال کلاسیکو به نقل آمار و ارقام

دیدار شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو نه تنها رویارویی دو تیم برتر اسپانیایی و یا حتی اروپایی خواهد بود ، بلکه رویارویی دو ترکیب از ستاره های بین المللی دنیای فوتبال نیز خواهد بود. با کمک رنکینگ کاسترول برای شما تعریف می کنیم که مصاف ستارگان به چه ترتیب رقم خواهد خورد.
    سایت گل- نیازی به تعریف و توصیف نیست که دیدار حساس شنبه شب، یکی از جذاب ترین و هیجان انگیزترین دیدارهای تاریخ ال کلاسیکو است. قهرمانان متعدد و فراوانی بی صبرانه در انتظار ورود به چمن سانتیاگو برنابئو هستند و همچنین می بایست به اعداد و رتبه های بازیکنانی که گام برروی چمن ورزشگاه برنابئو می گذارند نیز اشاره کرد.

کافی است به این نکته توجه کنیم که شنبه شب می توانیم شاهد مصاف دارندگان توپ طلا و عنوان برترین بازیکن سال فیفا در دو سال اخیر (لیونل مسی و کریستیانو رونالدو) یا رویارویی دو تیمی که سالانه بودجه ای حدود 830 میلیون یورو دارند، باشیم. دو تیمی که روی هم رفته، حدود 50 عنوان قهرمانی در رقابتهای لالیگا را کسب کرده اند و به طور قاطعانه می توان گفت که یکی از این دو، جام قهرمانی فصل 10-2009 را نیز بالای سر خواهد بود.

تفاوت رئال و بارسلونا باتیم سوم جدول (والنسیا) 21 امتیاز است و هرگز در برهه زمانی مشابهی در رقابتهای لالیگا، چنین اختلاف فاحشی میان تیمهای رده اول و دوم و تیم سوم وجود نداشته است و این اتفاقی بی سابقه است که خبر از میزان آمادگی فراوان دو تیم رئال و بارسا می دهد.

صحبت ما به اینجا ختم نمی شود و می بایست از تک به تک بازیکنان نام ببریم، چرا که هر یک از دو تیم رئال و بارسا، به منزله پارکینگ بزرگی از ستاره های بین المللی می باشند. به عنوان مثال، می توان به آمار رنکینگ کاسترول اشاره کرد که 4 بازیکن از ده بازیکن برتر این لیست، بازیکنان شاغل در این دو تیم هستند، مسی، رتبه شماره یک این رنکینگ، تیری آنری بازیکن شماره 5 رنکینگ کاسترول و جرارد پیکه، ستاره شماره 7 این لیست از یک سو و کریس رونالدو، بازیکن رده دومی رنکینگ کاسترول شنبه شب در ورزشگاه برنابئو به میدان خواهند رفت.

نکته جالبتر، پس از نگریستن کلی به لیست رنکینگ کاسترول به دست می آید. چرا که 9 بازیکن از دو تیم رئال مادرید و بارسلونا، در جمع 30 بازیکن برتر رنکینگ کاسترول قرار دارند و در لیست صد بازیکن برتر، نام 18 بازیکن از دو تیم به چشم می خورد.

نکته ای که در اینجا به وضوح دیده می شود، برتری محض بارسا نسبت به رئال در رنکینگ کاسترول است. نه تنها به خاطر حضور مسی که در صدر این رنکینگ قرار دارد و در ترکیب تیم کاتالان توپ می زند، بلکه تعداد آبی اناری پوشان در جمع صد بازیکن برتر این رنکنیگ، دو برابر تعداد کهکشانی هاست؛ بدین ترتیب که بارسا 12 نماینده در جمع 100 بازیکن برتر رنکینگ کاسترول دارد و این در حالی است که نام 6 بازیکن رئال در لیست 100 نفره دیده می شود.

به علاوه نام 9 بازیکن بارسلونا در جمع 50 بازیکن برتر این رنکینگ دیده می شود که علاوه بر مسی عبارتند از: ایبراهیموویچ (رتبه یازدهم)، آلوس (15)، پویول (18)، چابی (26)، کیه تا (36) و اینیستا (49) و این در حالی است که رئال تنها 2 بازیکن را در جمع پنجاه بازیکن برتر می بیند: کریس رونالدو (2) و ایگواین (14) و پس از آن می بایست به رده شصت و ششم رفت تا به نام کاکا رسید. کاسیاس در رده نود و یکم، آربلوا در رده نود و سوم و گرانرو در رده صدم لیست قرار گرفته است.

اگر به نام 200 بازیکن برتر رنکینگ کاسترول توجه کنیم، نام 13 بازیکن بارسلونا و 12 بازیکن رئال به چشم ما می خورد. بدین ترتیب می تواند گفت که نیمی از رختکن هر تیم، جزو ستاره های بین المللی فوتبال دنیا هستند.

کد:
    2010/4/9

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بوتراگوئنو : اشتباه است که مسی را بهترین بازیکن تاریخ بدانیم .

20 فروردين 1389 ساعت 16:02
    مرجع خبری رئال مادرید : رئیس آکادمی رئال مادرید در مصاحبه با تله مادرید در مورد الکلاسیکو صحبت کرد .

"در حال حاضر عنوان بهترین بازیکن جهان باید یا به کریستیانو رونالدو برسد یا به لیونل مسی ."
    "هنوز مسی 8-9 سال دیگر باید بازی کند و اشتباه است که او را بهترین بازیکن تاریخ بدانیم . مسی بازیکنی است که تقریبا توقف نشدنی است . دید بالایی دارد و توپ را طوری انتقال می دهد که انگار آن به پایش چسبیده است ."
    "رئال مادرید برنده الکلاسیکو می شود و نباید ترس به خود راه دهیم . البته بارسلونا نیز فوتبال زیبایی ارائه می دهد و شانس برابر با ما دارد اما بازیکنان ما توانایی شکست دادن آنها را دارند ."
    "بازیکنان ما جدید هستند و گاهای اوقات نیز مصدومیتها کار دستمان داده است . فکر می کنم که ما خوب کار کردیم و با این امتیازات در هر زمان دیگری با فاصله زیاد صدرنشین بودیم . آمار رئال مادرید در این فصل غیر قابل انکار بوده است . در برابر بارسا نباید اشتباه داشته باشیم و به آمارمان ادامه دهیم ."

لیست الکلاسیکو بدون حضور کاکا

20 فروردين 1389 ساعت 16:10
    مرجع خبری رئال مادرید : لیست رئال مادرید برای بازی با بارسلونا اعلام شد .

کاکا بزرگترین غایب الکلاسیکوست که در نهایت با وجود تلاش بسیار نتوانست که خود را برای این بازی آماده کند . اما سرجیو راموس و ژابی آلونسو پس از تحمل یک جلسه دوباره به لیست بازگشته اند .
    په په و درنت دیگر غایبان الکلاسیکو هستند .
    لیست به شرح زیر است :
    کاسیاس ، دودک ، آربلوا ، سرجیو راموس ، آلبیول ، گارای ، متزلدر ، مارسلو ، گاگو ، ژابی ، محمد دیارا ، لاس ، گوتی ، گرانرو ، فن در فارت ، رونالدو ، رائول ، هیگوائین و بنزما

ابراهیموویچ به الکلاسیکو نرسید .

20 فروردين 1389 ساعت 16:16

مرجع خبری رئال مادرید : ابراهیموویچ مهمترین غایب بارسلونا در الکلاسیکوست .

پپ گواردیولا در الکلاسیکو باید بدون زلاتان ابراهیموویچ باشد چرا که مهاجم سوئدی نتوانست که از مصدومیتش که در زمان گرم کردن پیش از بازی با اتلتیکو برایش به وجود آمده بود ریکاوری کند .
    اما پیکه که دچار مصدومیت بود توانست ریکاوری کند و در لیست قرار گیرد .
    لیست گواردیولا 19 نفره است و در لحظه ی آخر یک نفر خط خواهد خورد .
    آبیدال نیز دیگر غایب بازی رئال مادرید - بارسلوناست .
    •••••••
    حیف کاکا نرسید!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخبار کانون های هواداران و سایت های اختصاصی اغلب یکطرفه است. بارها تذکر داده شده از اونها قرار ندید. چه داخلی چه خارجی. موضوع فقط عنوان خبر یا گفته ها نیست. ادبیات این سایت ها خاصه و حتی نوشته های به ظاهر بی ربطشون نکاتی داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیگرینی: ترس از بارسا؟ از هیچ چیز نمی ترسم

مربی شیلیایی باشگاه رئال مادرید در کنفرانس خبری روز جمعه و در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو،در مورد این دیدار صحبت کرده است. پیگرینی نمی خواهد کریس و مسی را با هم مقایسه کند،هر چندمعتقد است که هر دوی این بازیکنان در روزهای اوجشان هستند و روزهای خوبی در انتظار هر دوی آنهاست.

سایت گل- مانوئل پیگرینی، مربی باشگاه مادریدی در صحبتهایی در کنفرانس خبری به آنالیز شرایط تیمش در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو پرداخته است که نظرات این مربی شیلیایی را برای شما منعکس می کنیم:

* دیدار ال کلاسیکو
    - امیدوارم که بازی زیبایی باشد. هر دو تیم در شرایط آرمانی گام به زمین می گذارند و باید ببینیم که چه خواهد شد. ما برای قهرمانی می بایست بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و البته بارسلونا هم شرایط مشابهی دارد.

* غایبان تیم مادریدی
    - کاکا در لیست بازیکنان فراخوانده شده جایی ندارد. مشکلات او بهبود نیافته و هنوز مشخص نیست که چه زمانی می تواند به ترکیب تیم بازگردد.

* مصدومان بارسا
    - بارسلونا هم مثل رئال مادرید بازیکنان خوب زیادی دارد و جای خالی غایبان این تیم نیز چندان محسوس نخواهد بود. ممکن است ایبراهیموویچ نتواند در این دیدار روانه میدان شود.

* به بارسا دقت نمی کنیم
    - عملکرد رئال مادرید هیچ گاه وابسته به عملکرد تیمهای دیگری نیست. در تیم ما همان بازیکنان همیشگی بازی می کنند و مهم نیست که سیستم و نقشه بازی بارسلونا چه باشد.

* فقط پیروزی
    - تساوی برای تیم من، همیشه نتیجه بدی است. هرگز به دنبال کسب نتیجه تساوی نیستیم و هیچ گاه برای کسب تساوی به میدان نمی رویم، به ویژه آنکه بازی در سانتیاگو برنابئو باشد؛ چرا که در زمین خودی همیشه به دنبال پیروزی بوده ایم.

* آلونسو بازیکن فیکس کهکشانی ها
    - آلونسو مصدومیتی جزئی از ناحیه قوزک پا داشت ولی برای بازی کردن در دیدار شنبه شب مشکلی نخواهد داشت. شرایط او خوب است و در ترکیب ثابت تیم روانه میدان خواهد شد.

* رئال در دور رفت خوب بود
    - ما در نوکمپ نیز بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم، هر چند که خوش شانس نبودیم. اکنون می بایست منتظر باشیم که بار دیگر نمایش خوبی را به اجرا گذاشته و نتیجه خوبی را نیز کسب کنیم.

* از حریف نمی ترسیم
    - من هرگز از هیچ چیزی نترسیده ام. بارسلونا تیم بزرگی است ولی رئال مادرید توانایی پیروزی در این دیدار را دارد.

* کریس رونالدو و مسی
    - دوست ندارم که بازیکنان را با هم مقایسه کنم. هرگز این کار را دوست نداشته ام. مسی و کریس بازیکنان بزرگی هستند و هر دو یکی از کلیدی ترین مهره های تیمهایشان می باشند. آینده روشنی در انتظار هر دوی آنهاست.

* ال کلاسیکو فینال نیست
    - ال کلاسیکو بازی فوق العاده مهمی است و در اسپانیا و خارج از اسپانیا بسیاری آن را دنبال می کنند ولی بازی سرنوشت ساز و تعیین کننده نیست. هنوز امتیازات زیادی تا پایان فصل باقی است و اشتباه است که فکر کنیم که سرنوشت رقابتهای لالیگا شنبه شب رقم خواهد خورد.

کد:
    2010/4/9

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخبار کانون های هواداران و سایت های اختصاصی اغلب یکطرفه است. بارها تذکر داده شده از اونها قرار ندید. چه داخلی چه خارجی. موضوع فقط عنوان خبر یا گفته ها نیست. ادبیات این سایت ها خاصه و حتی نوشته های به ظاهر بی ربطشون نکاتی داره.
    عزیزم مرجع خبری مادرید مستقیما اخبار ترجمه شده سایت رئال رو میزاره!
    پس لحن و اینا در کار نیس!
    شما هم که تنهت منبعت گل هست بهتره بدونی این سایت خیلی بیشتر از سایت های خبری دیگه چرت و پرت مینویسه!
    باشه اصلا شما خودت تنها تو کل انجمن خبر بذار! مارو باش خواستیم کمک کنیم!
    فعلا!

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا عصبانی مشیی ؟نه جداً چرا حمله میکنی ؟ مگه من فحش دادم بت ؟ خوب نیس یه خدا!!
    از کی تا حالا یه تیکه انگلیسی گفتن کلاس گذاشتن شده؟!
    حالا خوبه دو فصله که نتونستیم ببریمتون ! همچین میگی انگار 10 ساله !
    در باره اون رسم تونل هم میدونم چیه ... من مث بعضی طرفدارای بارسا نیستم که حتی سال تاسیس باشگاهشون رو نمیدونن!
    البته خیلیاشون اینجورین
    تونل هم زمانی تشکیل میشه که قهرمانی تیم مقابل مسجل و قطعی شده باشه! حله ؟
    ببین دوست من نمیشه هیچ نظر قطعی ای داد در مورد اینکه کدوم تیم میبره ، توو پست های طرفدارهای دو تیم که نگاه کنی متوجه میشی اغلب با احتیاط پست میدن تا اگه تیمشون باخت ضابع نشن!
    من عصبی نشدم ، فقط فک کردم قضیه ی تونل افتخار رو نمیدونی و صرفا خواستی یه جوابی داده باشی...
    و اما در مورد اون قسمت كه برجسته ش کردم...
    میدونی که این قضیه برای خیلی از طرفدارای رئال هم صدق میکنه؟!
    ولی خیالی نیس ، من به جای اون هوادارایی که سال تاسیس باشگاه رو نمیدونن میگم تا حل شه.
    باشگاه بارسلونا سال 1899 تاسیس شد تا جاییکه من میدونم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •