آقا من یه lq 300 دارم خرابه کجا باید تعمییرش کنم ها ! ؟
آقا من یه lq 300 دارم خرابه کجا باید تعمییرش کنم ها ! ؟
من خود لپتابو گرفتم 1490 و 60 تومن هم واسه گارانتی. یک موس هم روش داد. (به زور)
راستی قرار شد رنکی که ویندوز داده رو هم بگی.
جعبش هم مثل مال من بود؟
راستی در مورد hp envy این دستگاه DVD رام نداره و اکسترنال هستش اونجوری کلی رو مخ هستش. من اونو از نزدیک دیدم. رنگش خیلی خوشمل هستش.( سبز ریقی) مونیتورش هم full hd هستش. بدنش هم منیزیم. قیمتش هم 2500 بود (1ماه پیش) گرافیکش 5830 یا تو همین مایه ها بود. 16 گیگ هم رم داشت
![]()
دوست عزيز اقا مهرداد من تاحالا 3 مدل اچ پي داشتم Dv5-dv6-hdx خداييشم بگم نسبت به تمام برند ها سرتره
سري انووي بئات مشكي رنگه
تفاوتش با اوني كه مي گي تو كارت صداشه و تجهيزات خاص صوتيشه.يه هدست بيسيم 220 دلاري هم داره .
مادربردش اصلاح شده و تا 16 رم داره با 4 تا رم.
اكسترنال بودن درايوش يه عيبه بززگه اما من استفاده اي ندارم كول ديسك و هارد پرتابل هميشه استفاده مي كنم.
عيب بزرگش داغ كردن وحشتناكشه.
من يك شنبه مي رم يه 2300 مي گيرم واسه تست
يه ايميل زدم به مهتاب لپتاپ ببينم اين تعهدي كه به شما دادن رو ميدن يا نه كه هنوز جواب نگرفتم.
ولي به شما دادن لابد به همه مي دن ديگه.
بازم مبارك باشه اقا حسام.
وضعيت جعبه لپ تاپ شمام عين مال اقا حميده؟
راستي اقا حميد لپ تاپ رو برگردوندي به حالت كاخونه اي 40 گيگ نرم افزار اچ پي كه گفته بودي هم برگشت؟
پاريشن بندي رو خودت كردي يا مهتاب؟
Last edited by lovelord2020; 09-05-2010 at 09:27.
سلام
آره 40 گیگ نرم افزار ها هم برگشت. دقیقا مثل اولش شد. ولی یکم سرعتش اومده پایین . مخصوصا وقتی می خوای صفحه اینترنتی باز کنی.(با هر مرورگری) . البته من روش kaspersky نصب کردم که همه صفحات رو چک می کنه. و لپتابو هم کامل آپگرید کردم. فکر کنم نمی کردم بهتر می شد.(مادر بورد رو هم آپ کرد)
پارتیشن بندی رو هم خودم کردم با خود ویندوز .البته نذاشت درایو C کمتر از 200gig بشه. partition majic 8 هم روش کار نمیکنه. راستی وقتی restore point می گیرم کلی فضا اشغال می کنه.
یک مطلب دیگه اینکه با خود نرم افزار hp اومدم باتریشو تست کردم . عکس زیر رو نشون داد که نشون میده باتری واسه این سیستم افتضاحه و ضعیف است.
![]()
سلام
به خاطر انتي ويروس سرعت سيستم افت كرده يا اپگريدكردن؟
اين تست باطري 12 سلولي بود يا 6 فابريك؟
تست باطری 6 cell با قدرت 4200 mA بود.
فکر کنم به خاطر update شدن بود . چون خودش هم گفته بود حتما قبلش backup و restore point بگیرید.
ما فقط یه پیشنهاد دادیم![]()
نوشته شده توسط mehrdad092000
دست شما درد نكنه
شما بزرگواري كردين.
اپگرييد كردن همه چيز تاثير مثبتي هم داشت؟
من طب قاطلاعات قبليم مي دونم كه مدل GT230 بهتره
نه اصلا.
راستی نمی دونم چیو وقتی آپدیت می کنم دیگه internet explorer صفحه باز نمیکنه و yahoo messenger هم وصل نمیشه و kasper هم آپ نمیشه. فکر کنم یک پورت بسته میشه. ولی firefox همچنان میکاره.
فکر کنم واسه update security windows باشه. یکی دوتا فایل هم که نیست. همه رو برگردوندم. (البته اکثرش رو)
این رنک ویندوز hp2300 چی شد پس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)