تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 18 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 178

نام تاپيک: آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست؟ / مارادونا: مسی می تواند به بحث مارادونا-پله پایان دهد!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ببین دوست من اولا مارادونا ومسی وزیدان همگی اجنبی هستند و همگی ما رشون تعصب خاصی نداریم
    من طرفدار متعصب زیدان یا مارادونا یا هیچ بازیکن دیگه ای نیستم... بچه های فروم و به خصوص اونایی که تو بخش اخبار ورزشی پست میدن میدونن که من همیشه سعی کردم مستند حرف بزنم و پشت بند حرفام دلیل و مدرک بیارم...
    اینی هم که میگم زیدان رو دوست دارم، واسه دیدن صرفا چند تا فایل تصویری یا تعریف و تمجید روزنامه و گزارشگر و غیره نیست...
    شخصا با دیدن بازی های خیره کننده اش که برای یوونتوس و رئال انجام داد، قبولش دارم... در صورتی که به هیچ وجه طرفدار یوونتوس نیستم و متعصبانه رئال رو دوست ندارم... همینطور هم مسی... از بارسا خوشم نمیاد ولی بازی و رفتار مسی رو تحسین می کنم...
    والا من که سنم به زمان بازی مارادونا قد نمیده... ولی اینجور که چند تا بازی ملیش رو از تلویزیون (که قبلنا سر مناسبت هایی مثل همین عید نوروز پخش می کرد) دیدم و گل هاش و دریبل هاش و کارای فردی و گروهیش رو از آرشیو کلیپ های خودم تماشا کردم، معلوم بوده که بازیکن بزرگی بوده...
    حالا این دوستمون میگن که کلی از ایشون فیلم دارن (که تا حالا یکیش رو آپ نکردن که ما هم ببینیم و لذت ببریم) و کلی نشستن مقایسه بازی میان مارادونا و مسی و زیدان و کریمی و رونالدو و رونالدینهو و... رو آنالیز کردن، حتما مارادونا به گفته ایشون بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هستند دیگه... من هم حرفی ندارم و قبول می کنم...!
    تو پستا خوندم فیفا مارادونا رو بهترین میدونه
    کسی لینک اینو داره؟
    ببین، فکر کنم این لینک به درد بخور باشه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 27-03-2010 at 23:40.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شخصا با دیدن بازی های خیره کننده اش که برای یوونتوس و رئال انجام داد، قبولش دارم... در صورتی که به هیچ وجه طرفدار یوونتوس نیستم و متعصبانه رئال رو دوست ندارم... همینطور هم مسی... از بارسا خوشم نمیاد ولی بازی و رفتار مسی رو تحسین می کنم...
    اینم نظر جمعی از بزرگان در مورد مارادونا

کوین کیگان: «فکر نمی کنم هیچ کس بزرگتر یا کوچکتر از مارادونا وجود داشته باشد!»

میشل پلاتینی: «آنچه زیدان با توپ انجام می دهد مارادونا می تواند با یک پرتقال انجام دهد.»

سر بابی رابسون : «با مارادونا، آرسنال هم می توانست قهرمان جهان شود.»

یورگن کلینزمن : «مارادونا بازیکنی بود که همیشه تحسین اش کرده ام. او هنرمندی بود که تمام حرکاتش در زمین با خلاقیت و زیبایی همراه بود.»

حالا این دوستمون میگن که کلی از ایشون فیلم دارن (که تا حالا یکیش رو آپ نکردن که ما هم ببینیم و لذت ببریم) و کلی نشستن مقایسه بازی میان مارادونا و مسی و زیدان و کریمی و رونالدو و رونالدینهو و... رو آنالیز کردن، حتما مارادونا به گفته ایشون بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هستند دیگه... من هم حرفی ندارم و قبول می کنم...!
    به گفته من نیست به نظر سنجی فیفاست

بهتر گل جهان رو هم مال مارادونا هست که تو بازی با انگلیس که 7 ،8 نفرو دریبل زد فیفا انتخاب کرده

باشه فیلم هم میزارم اما بعد از 13 چون من دیال اپ هستم و کافی نت ها هم تعطیلن
    Last edited by manreza71; 28-03-2010 at 00:12.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اینم نظر جمعی از بزرگان در مورد مارادونا

به گفته من نیست به نظر سنجی فیفاست

بهتر گل جهان رو هم مال مارادونا هست که تو بازی با انگلیس که 7 ،8 نفرو دریبل زد فیفا انتخاب کرده
    من خودم ماردونا از همه بیشتر دوست دارم.بعدش هم زیدان.
    اما اون بازی 6 تا دقیقا جا گذاشت که رکورد رو زد.همچنان هم همچین صحنه ای نبوده.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اقا در اینکه مسی بازیکن فوق اعاده ایه که شکی نیست......

ولی معمولا بهترین بازیکن های جهان از اون هایی انتخاب میشن که توی بازی های ملی می درخشن......

مثل همین پله یا مارادونا یا کرایوف یا بکن بائور و... خیلی های دیگه....

ولی بازیکن هایی مثل ژرژ وه آ یا گیگز یا خیلی های دیگه اصلا تو این فهرست نیستن....
    حتی خود پله گفته به نظر من بهترین بازیکن دنیا دی استفانوئه .ولی چون بازی ملی نداشته هیچ وقت انتخاب نشده.....

و مسی هم تا الان که تو تیم ملیش گند زده رسما......ولی بازیکنی مثل زیدان و امثالش هم تو تیم ملیش و هم باشگاهش.فوق العاده بودن...و مسی باید بتونه به اون حد برسه....نه اینکه بغل 4 تا فوق ستاره ی دیگه خوب بازی کنه

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما اون بازی 6 تا دقیقا جا گذاشت که رکورد رو زد.همچنان هم همچین صحنه ای نبوده.
    مارادونا از این کارا زیاد کرده
    هم تو بوکا جونیورز
    هم بارسلونا
    هم ناپلولی
    هم تیم ملی
    یعنی این استثنا نبوده که بگیم یکی انجام داده

و مسی هم تا الان که تو تیم ملیش گند زده رسما......ولی بازیکنی مثل زیدان و امثالش هم تو تیم ملیش و هم باشگاهش.فوق العاده بودن...و مسی باید بتونه به اون حد برسه....نه اینکه بغل 4 تا فوق ستاره ی دیگه خوب بازی کنه
    منم موافقم ، رونالدینیو همیشه تو بارسا عالی بود چون ژاوی و اینیستا و کلی بازیکن عالی هم بازیش بودن اما هیچ وقت تو تیم ملی ندرخشید ، البته وقتی به میلان رفت دیگه همه میدونید چه به سرش اومد ، این درحالی بود که رونالدینیو 2 سال پیاپی توپ طلایی اروپا وجهان رو برده بود ، النم مسی همین وضع رو داره

اما مارادونا به تنهایی تیم ملی متوسط ارژانتین رو درسال 1986 قهرمان جام جهانی کرد ، گلی که به نام دست خدا هست و همون گلی که بهترین گل جهان هست رو هم تو همون جام زد

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

2- کسری خان نکته ای که نوشتید این مسئله رو جواب میده. مسی مهاجمه و زیدان هافبک بود. شاید در حمله و حرکت جناحی مشترک باشن اما در بازیسازی مقایسه درست نیست. هر چند مسی اینکارو هم نسبتا انجام میده. اینکه توپ به مهاجم نمیرسه تقصیر خود مهاجمه؟ کم میاد عقب و دخالت میکنه؟

1.1- این "هنوز" و "هیچی" خیلی سنگینه. زیدان 22 سالگی در تیم ملی فرانسه چیکار می کرد؟ باشگاهی چیکار می کرد؟ چه عنوان و قیمتی داشت و تواناییش در چه حدی بود؟ اگر در مورد این مسی هیچی نیست رو به کار می برید در مورد زیدان 22 ساله چی میشه گفت؟

1.2- در مورد نقش ژاوی که مورد علاقه خود منم هست به آمار گل مسی در بازی هایی که ژاوی مصدوم بود دقت کنید. البته کوتاه مدته و غیر قابل استناد اما این ادعا که شما نقل قولش کردید به نظر من بی ارزشه و پاسخی بهتر از این نداره.

3- دارید از مسی نزدیک 12 سال دیگه صحبت می کنید.
    درباره اینکه میگی کم میاد عقب و کم بهش توپ میرسه، دلیل نمیشه دوست من! من دارم میگم، مسی رو میشه کنترل کرد. اما زیدان رو نمیشد! اونم به دلیل پستشون هست.

کلا چون پست بازی فرق میکنه، مقایسه زیدان و مسی خیلی سخت میشه! مثلا مسی رو میشه راحت با مارادونا مقایسه کرد، که به نظر من اصلا در حد مارادونا نیست!!! اصلا! خواهش میکنم فکر نکنین چون رئالی هستم این رو میگم! من فکر میکنم، اونایی که بازی مارادونا رو ندیدن، میان از مسی طرفداری میکنن! اما اگه بازی مارادونا رو دیده باشین ( حداقل از یوتیوب ) و با مسی مقایسه کنین، میبینین که اصلا مارادونا دریبل کردنش یه حال دیگه ای میده

این هم که میگین، مسی سنش کم هست و زیدان از فلان سال مطرح شد، من ربطی درش نمیبینم! ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست! زیدان تو همون چند سال آخر، نشون داد کیه.

وقتی میخوای بود و نبود زیدان رو بفهمی، فقط لازمه تیم فرانسه سال 98 و 2006 رو با فرانسه 2002 مقایسه کنی!!!

به هر حال، مسی اصلا در حد مارادونا نیست! خودش هم که داره میگه میلیون ها سال دیگه هم مثل اون نمیشم، هرچند مقداریش هم بخاطر شکسته نفسی و از این حرفاست

باشه فیلم هم میزارم اما بعد از 13 چون من دیال اپ هستم و کافی نت ها هم تعطیلن
    این لینک برای من که قیلتر نیست، خدمت اونایی که هنوز فرق بین مسی و مارادونا رو نمیدونن:

کد:
    اینم اون گلی که به اینگلیس زد، نکته مهم اینه که مارادونا بهترین های اینگلیس رو دریبل کرد، اما مسی اگر اشتباه نکنم جلو ویارئال اون گل رو زد! یا حالا جلو هر تیم دیگه ای! مهم اینه که اون تیم ملی بود، این یه تیم اسپانیایی! تازه مثلا رئال هم نبود...

کد:
    Last edited by kasra_khan2003; 30-03-2010 at 17:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درباره اینکه میگی کم میاد عقب و کم بهش توپ میرسه، دلیل نمیشه دوست من! من دارم میگم، مسی رو میشه کنترل کرد. اما زیدان رو نمیشد! اونم به دلیل پستشون هست.

کلا چون پست بازی فرق میکنه، مقایسه زیدان و مسی خیلی سخت میشه! مثلا مسی رو میشه راحت با مارادونا مقایسه کرد، که به نظر من اصلا در حد مارادونا نیست!!! اصلا! خواهش میکنم فکر نکنین چون رئالی هستم این رو میگم! من فکر میکنم، اونایی که بازی مارادونا رو ندیدن، میان از مسی طرفداری میکنن! اما اگه بازی مارادونا رو دیده باشین ( حداقل از یوتیوب ) و با مسی مقایسه کنین، میبینین که اصلا مارادونا دریبل کردنش یه حال دیگه ای میده

این هم که میگین، مسی سنش کم هست و زیدان از فلان سال مطرح شد، من ربطی درش نمیبینم! ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست! زیدان تو همون چند سال آخر، نشون داد کیه.

وقتی میخوای بود و نبود زیدان رو بفهمی، فقط لازمه تیم فرانسه سال 98 و 2006 رو با فرانسه 2002 مقایسه کنی!!!

به هر حال، مسی اصلا در حد مارادونا نیست! خودش هم که داره میگه میلیون ها سال دیگه هم مثل اون نمیشم، هرچند مقداریش هم بخاطر شکسته نفسی و از این حرفاست

این لینک برای من که قیلتر نیست، خدمت اونایی که هنوز فرق بین مسی و مارادونا رو نمیدونن:

کد:
    اینم اون گلی که به اینگلیس زد، نکته مهم اینه که مارادونا بهترین های اینگلیس رو دریبل کرد، اما مسی اگر اشتباه نکنم جلو ویارئال اون گل رو زد! یا حالا جلو هر تیم دیگه ای! مهم اینه که اون تیم ملی بود، این یه تیم اسپانیایی! تازه مثلا رئال هم نبود...

کد:
    کسری جون کوتاه بیا مسی کجا و اون زیدان کجا مسی اسطورست

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جون کوتاه بیا مسی کجا و اون زیدان کجا مسی اسطورست
    سامی جان این دیگه از اون حرفا بودا!

ما خودمون رو کشتیم، گلومون رو جر دادیم، یهو از در میای تو میگی اسطوره بود؟

اصلا تعریف اسطوره چیه؟ نمیخوام برم از سایت ویکی پدیا در بیارم، اما مسی اصلا ملاک اسطوره بودن رو نداره.

عزیزم، مسی فقط یه بار بهترین بازیکن جهان و اروپا شده این همه دارین حلوا حلواش میکنین! خوبه اون رونالدینیو هم تو باشگاه شما بودا، اون موقع هم یادمه همین پله و مارادونا تمجیدش میکردن و میگفتن همینجور ادامه بده میشه جانشین ما و از این حرفا!

اما یکی از ملاک های اینکه بهترین باشی، اینه که همیشه بهترین باشی! مسی تازه اول راه هست...

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست؟

نه
    اما می تواند باشد اگه یکم دیگه پیشرفت کنه و مثل رونالدینهو افت شدید نکنه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منم موافقم ، رونالدینیو همیشه تو بارسا عالی بود چون ژاوی و اینیستا و کلی بازیکن عالی هم بازیش بودن اما هیچ وقت تو تیم ملی ندرخشید ، البته وقتی به میلان رفت دیگه همه میدونید چه به سرش اومد ، این درحالی بود که رونالدینیو 2 سال پیاپی توپ طلایی اروپا وجهان رو برده بود ، النم مسی همین وضع رو داره

جالبه ... یکی میگه مسی باید توی تیم ملی بدرخشه تا بهترین باشه، یکی میگه توی تیم ملی گند زده ! یکی میگخ زیدان و امثالش توی تیم ملی هم بهترین بودن !!!

شما صبر کنید مسی توی تیم ملی به اندازه زیدان و امثالش بازی کنه، بعد اگه همیشه "گند می زد" بگید بهترین نیست...

یک آمار کوچیک که بد نیست بدونیم!

زیدان
    جام جهانی 1990 (18 سالگی): اصلا جزو تیم ملی نبود.
    جام جهانی 1994 (22 سالگی): زیدان در دور مقدماتی به تیم ملی دعوت نمی شد، و نهایتا فرانسه هم نتونست به جام جهانی راه پیدا کنه.
    جام جهانی 1998 (26 سالگی): با بازی بسیار عالی زیدان قهرمان شد.
    جام جهانی 2002 (30 سالگی): با مصدومیت زیدان شروع شد و فرانسه دو بازی بعدی رو باخت. بازی سوم با حضور زیدان باز هم به دانمارک باخت و حذف شد.
    جام جهانی 2006 (34 سالگی): با بازی بسیار عالی زیدان دوم شد.
    مارادونا
    جام جهانی 1978 (18 سالگی): به تیم ملی دعوت نشد و آرژانتین قهرمان شد.
    جام جهانی 1982 (22 سالگی): جزو تیم ملی آرژانتین بود، ولی بازیهای فوق العاده درخشانی نداشت و در دور دوم گروهی حذف شدند (اون بازی تاریخی آرژانتین و ایتالیا ...)
    جام جهانی 1986 (26 سالگی): فوق ستاره جام جهانی بود و قهرمان شدند.
    جام جهانی 1990 (30 سالگی): یکی از بهترین ها بود، و نایب قهرمان شدند.
    جام جهانی 1994 (34 سالگی): به خاطر استفاده از داروهای ممنوعه محروم شد.
    مسی
    جام جهانی 2006 (18 سالگی): در جام جهانی حضور داشت، با اینکه بازیکن ذخیره بود ولی هم گل زد و هم پاس گل داد.
    جام جهانی 2010 (22 سالگی): خواهیم دید !
    جام جهانی 2014 (26 سالگی): خواهیم دید !
    جام جهانی 2018 (30 سالگی): خواهیم دید !
    جام جهانی 2022 (34 سالگی): خواهیم دید !
    گرچه این مقایسه خیلی غیر منطقیه، ولی من نمی فهمم چطوری بعضی از دوستان از "فوق ستاره" نبودن مسی توی تیم ملی ایراد می گیرند، و مثلا زیدان رو در بازیهای ملی عالی فرض می کنند!

همین زیدان اگه توی 22 سالگی فوق العاده بود، خب دعوت می شد به تیم ملی فرانسه! کدوم یک از این فوق ستاره ها توی 22 سالگی برای تیم ملیشون معجزه می کردن که الان انتظار دارید مسی معجزه کنه؟

دوستان صبر کنید مسی به اندازه اونها بازی کنه، بعد مقایسه کنید آیا بهتر بوده یا نه ! از الان تحت هیچ شرایطی نمیشه گفت آیا مسی نسبت به اونها بازیکن بهتری بوده (خواهد بود..) یا خیر !

اما مارادونا به تنهایی تیم ملی متوسط ارژانتین رو درسال 1986 قهرمان جام جهانی کرد ، گلی که به نام دست خدا هست و همون گلی که بهترین گل جهان هست رو هم تو همون جام زد
    صبر کنید، شاید همین جام جهانی یا جام 2014 هم مسی به تنهایی آرژانتین رو قهرمان کنه ! و البته اینکه آرژانتین 1986 فقط مارادونا نبود ! (گرچه مارادونا مهمترین نقش رو توی قهرمانی آرژانتین داشت)

در مورد گلی که مارادونا به انگلیس زد، توی اینکه گل فوق العاده ای بود شکی نیست. بعد از پایان دوره بازی مسی می تونیم ببینیم آیا مسی چنین گلی زده یا خیر.

پس با این حساب بهترین بازیساز های دنیا بهتر از بهترین مهاجم های دنیا هستند؟ همونطور که خودتون هم توضیح دادید معیار مقایسه بازیسازها با مهاجم ها متفاوته ...

جام جهانی 1982، آرژانتین و ایتالیا در مرحله دوم گروهی، در اون بازی Claudio Gentile نشون داد مارادونا هم قابل مهار شدن است. زیدان هم همینطور، کم نبوده بازیهایی که زیدان (چه موقعی که در یوونتوس بود، چه موقعی که در رئال بود) در بازی مهار شده باشه.

اینکه کاملا واضحه، بریم توی یوتیوب سرچ کنیم مارادونا و بهترین حرکت های مارادونا رو در 16 سالی که به طور حرفه ای بازی می کرد، با بهترین حرکت های مسی که در این 4 سال بازی کرده مقایسه کنیم و بگیم مارادونا دریبل کردنش یک حال دیگه ای میده !!! خب باید اینطوری باشه.

دیدن بازیهای مارادونا هم همینطور، بریم بازی انگلیس آرژانتین 1986 یا بقیه بازیهای تاریخی مارادونا رو ببینیم و بگیم این مارادونا بهترین بازیکن تاریخه ... به به چقدر عالی . ولی مارادونا توی این 16 سال فوتبال حرفه ایش توی چند تا از بازیها با اون کیفیت بازی کرد؟ از کجا بدونیم مسی تا آخر دوران فوتبالش بازی ای با اون کیفیت انجام نمیده ؟ تا حالا "مثلا" بازی ناپل و پالرمو سال 1985 رو نگاه کردید ببینید مارادونا اون بازیها رو هم چطوری بازی می کرده ؟ مسلما نه ... همه ما بهترین لحظه های فوتبال مارادونا رو می بینیم و با لحظه های معمولی مسی مقایسه می کنیم! طبق قاعده فوتبال بهترین دوران فوتبال یک بازیکن 22 سالگیش نیست ... صبر کنیم و آماده ترین لیونل مسی رو هم ببینیم و بعد مقایسه کنیم !
    +

دریبل کردن فقط یک بخش از فوتباله ... شاید سال 1986 دریبل کردن خیلی خوب نتیجه می داده ولی الان دیگه اینطور نیست. یک بازیکن الان باید تمرکزش رو روی مباحث زیادی بگذاره و باید فاکتورهای زیادی در خودش رو تقویت کنه. دو دهه پیش فوتبال مثل الان پیچیده نبود و بازیکنی در اون زمان اگه بهترین دریبل کن دنیا بود می تونست بهترین بازیکن باشه، الان اصلا اینطوری نیست.

کاری که الان برای مقایسه می تونیم بکنیم اینه که مارادونا سال 1982-1983 رو که در بارسلونا بازی می کرد نگاه کنیم، اون هم نه بهترین بازیها و بازیهای تاریخی ... بازیهای معمولی . و با بازیهای معمولی مسی مقایسه کنیم و ببینیم کدومشون برای تیمشون مفید تر بودن .. من شک دارم در چنین شرایطی رای همه مارادونا باشه

درسته حق با شماست. ماهی رو هر وقت از آب بگیریم تازه است. زیدان خودش رو توی 25 سالگی به جهان معرفی کرد و توی 26 سالگی بهترین بازیکن دنیا شد، در 28 و 31 سالگی برای بارهای بعدی بهترین بازیکن شد. در 29 سالگی گرون قیمت ترین بازیکن دنیا شد و در 34 سالگی بعد از جام جهانی 2006 خودش رو به عنوان یک اسطوره ثبت کرد. یعنی 8 سال بعد از بهترین بازیکن دنیا شدن !

مسی خودش رو توی 19 سالگی مطرح کرد و توی 21 سالگی بهترین بازیکن دنیا شد. همین الان پر درآمد ترین بازیکن دنیاست و سال آینده هم شانس اول بهترین بازیکن شدنه.

8 سال طول کشید تا زیدان تبدیل به چیزی بشه که الان هست، 8 سال صبر کنید ببینید مسی به کجا می رسه. آیا از الان میشه گفت به قول شما، مسی توی این 12-13 سال باقیمونده از فوتبالش نمی تونه نشون بده کیه ؟

کد:
    ان شاء الله وقتی مسی هم مثل مارادونا 16 سال فوتبال بازی کرد، بهترین حرکات تاریخ فوتبالش رو در یوتیوب می بینیم و به بچه هامون نشون می دیم! شاید اون موقع هم بازیکن جوانی بود که همه با مسی مقایسه اش بکنند !

کد:
    قبول دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حد گل مارادونا به انگلیس نبود، ولی مانعی برای اینکه مسی چنین گلی رو در آینده نزنه وجود نداره.
    +

مارادونا خودش تونست چنین گلی رو جلوی مدافعینی در اون حد تکرار کنه ؟

-------------------------------------------------
    ++++++++++++++++++++++++

ببخشید طولانی شد، قصد من این نبود که ارزش بازیکن هایی مثل زیدان و مارادونا رو پایین بیارم یا بگم مسی از اونها بهتره، همونطور که گفتم باید صبر کرد و دید مسی در آینده چه می کنه. مسی با کیفیتی که فعلا نشون میده فکر نمی کنم شکی در بهترین بازیکن حال دنیا بودنش باشه و مطمئنا اگه این کیفیت رو همینطور حفظ کنه در نهایت یکی از بهترین های تاریخ خواهد بود.

برای اینکه ببینیم بهترین بازیکن تاریخ بوده یا خیر، مسلما چند بازی و چند فصل جوابگو نیست. بهترین بازیکن تاریخ باید همیشه بهترین باشه و باید کل دوران فوتبال یک بازیکن رو دید که فعلا در مورد مسی امکان پذیر نیست. چیزی که الان به نظر من واضحه اینه که مسی پتانسل چنین افتخاری رو داره، باید دید می تونه خودش رو به این عنوان برسونه یا خیر.

با عرض معذرت بابت پست طولانی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •