تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 9 از 49 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نگفتم که منچستر از بازیکنای پایه استفاده میکنه..گفتم بازیکنای گمنام مثل ویدیچ و اورا و نانی و اندرسون و والنسیا و رافائل و کریس رونالدو ...و نیمه گمنام مثل کریک و فردیناند و رونی رو میخره و بازیکنشون میکنه....مهم اینه که اونا تو منچستر میان و به اوج میرسن..ولی بارسا یه عده بازیکن رو اوج و ستاره مثل انری و ابراهیموویچ و ...رو میخره و الانم دنبال رونی هستش...بازم میگین میخوایم بازیکن رو خودمون بسازیم؟؟اگه اینجوریه چرا دنبال رونی ما هستین و قیمت های نجومی رو پیشنهاد میدین؟؟
    چرا فقط شما از بارسا زلاتان و آنری رو می بینید. مسی و اینسیتا و ژآوی و پویول و... هم حتما از تیمهای دیگه اومده نه؟
    در مورد خریدهای نجومی بارسا به نظرم بیشتر به خاطر چشم و هم چشمی هستش و به خاطر رقابتی که با رئال داره این کارو کرد وگرنه برای زلاتان همچنین قیمتی نمی داد و همون اتوئو سر می کرد. هر چه اگه زلاتان جا بیفته یه بازیکن استثنایی هست و حتی از رونی هم بهتر هستش. [/QUOTE]

گل به خودی زدی دوست عزیز.....تو خودت تا قبل از این اسم والنسیا و اوبرتان رو شنیده بودی؟؟حالا الان دارن خیلی عالی تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی میکنن...اوون هم که اصلا نمیتونی بگی بازیکن بزرگیه..چون دیگه تقریبا مرده...تو داری این بازیکنا رو نام میبری که بگی منچستر ستاره خرید میکنه..؟؟اینا گمنام یا افول کرده ان...حرف منم دقیقا همینه که من یو این بازیکنا رو میخره و درستشون میکنه و مثل بارسلونا دنبال خرید ستاره نیست مثل همین آنری وابراهیموویچ و حالا هم که رونی رو میخواین...اینو قبول کن که تو بازیکن سازی نمیتونی منچستر و آرسنال رو با بارسلونا مقایسه کنی...تو همین چند سال فقط فکر کن چند بار تو اخبار شنیدی که فرگوسن دنبال فلان ستاره بوده؟فوقش سالی یه نفر که اونم هر 3،4 سال یه بار میخردشون..حالا بارسا و رئال و چلسی همیشه سر بازیکنا دعوا دارن..
    وانسیا یعنی بازیکن معروفی نبودش!!! اگه اینجوری بود چه جوری خیلی تیم ها از جمله رئال حاظر بودن براش قیمت بالا بدن. قبول کنید که این بازیکنو شما توی اوج خریدین.
    بعد شما فکر کنم روی زلاتان و آنری قفل شدین. هر چی میشه این دو تا رو میگین. یعنی توز و برباتوف مثلا بازیکنانی بزرگی نیستن که شما توی اوج اونارو خریدین. حتما اینارو هم شما ساختین. تازه اگه شما به فکر بازیکن سازی هستین چرا دنبال بازیکنانی بزرگی مثل سیلوا- ویا-آگئرو و ... هستین؟
    در ضمن هیچ وقت خودتون رو با آرسنال مقایسه نکنید. پولی که شما یه سال برای بازیکن خرج می کنید اندازه 5 سال آرسنال هستش.

مظلون نمایی نمیکنیم..واقعیته..من یو و فرگوسن میرن بازیکن از صربستان و پرتقال لیگ برزیل پیدا میکنن و میشن این..ولی بارسا تو لیگ انگلیس و ایتالیا و فرانسه دنبال ستاره میگرده..
    اولا چه فرق می کنه از چه لیگی بازیکن بگیرن. بعدم منچستر که اکثر بازیکنانشو از لیگ انگلیس می گیره تازه یه جوری قیمت برای بازیکن میده که تیمهای دیگه نتونن اصلا اون بازیکن رو بخرن. تازه یه سری بازیکن هم مثل ماچدا به صورت غیر قانونی می خرید

اینقدر بحث ها زیاد و کش دار هستن که حوصله ندارم واسه هرکدومشون یه نقل قول باز کنم.
    فقط اینو بگم ، با این حرفا و کل کل ها نظر هیچ طرفداری در مورد تیمش عوض نمیشه...هر چقدر هم که منطقی باشه و منطقی بحث کنه بالاخره یه جا بحث محرف میشه و باعث دلخوری و ناراحتی میشه.تجربه ی این یه مورد رو زیاد دارم!
    من فقط میدونم که با تمام وجود بارسا رو دوست دارم و دلم میخواد همیشه موفقیتشو ببینم.
    میدونم اونی که طرفدار منچستره همین نظرو داره ، اونی که طرفدار رئاله هم همین نظرو داره حتی با اینکه تیمش از لیگ قهرمانان حذف شده و به همین صورت بقیه ی تیما!
    خواهشن این کل کل های بی سروته رو تمومش کنین بره پی کارش...
    اینجوری که شما میگی نمیشه باید معلوم بشه چی درست هستش. من خودم تعصب به بارسا ندارم و تازه اول طرفدار تیم دیگه ای هستم بعد بارسا. به خاطر همین تعصب به بارسا ندارم. ولی دوستان مثل که بدجور تعصب داره.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اوون و والنسیا و اوبرتان در مجموع 90 میلیون
    اوه اوه... این جمله رو ندیدم... به خدا آخره خنده بود!!!!!!!!!
    عزیز... اوون که بازیکن آزاد بود... مبلغ ترانسفری رو دست منچستر نذاشت!!!
    والنسیا هم کلا 16 میلیون پوند خرجش شد و اوبرتون 3 میلیون پوند...
    مجموع مبلغ اینا به 20 میلیون پوند نمیرسه... این 90 میلیون از کجا اومد؟؟؟!
    بارالها....!!!!!!!!
    یاعلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...
    ببخشید که همین 2 فصل پیش بود تو نیوکمپ پرسینگ کردین که مهاجماتون بیشتر از مدافعاتون وظیفه دفاعی داشتن..
    پس لطفا در مورد بارسا از تاکتیک منفی حرف نزنید که زیاد داره...البته در کنارش زیبایی حمله اونو میپوشونه...ولی من یو یکی از معدود تیم هایی که به ندرت توش پرسینگ میبینین
    ...
    پرسینگ از جلو توسط یک تیم تهاجمی قدرتمند از کی تا حالا شده تاکتیک منفی؟ اگر بارسلونا پرس شدید نکنه که به معنای عمدا اجازه دادن به حریف برای پیشروی و برنامه ریزی بارسا روی ضد حمله و بازی دفاعی هست. این پرسینگ دقیقا مخالف منفی هست. به عنوان نمونه پرسینگ منچستر چند دقیقه اول در فینال قهرمانان و رئال مادرید نیمه اول الکلاسیکو بود که باعث ارائه اون بازی تهاجمی در اون بازه زمانی شد. مگر اینکه در منطق شما کلا بازی تهاجمی, منفی باشه.

جمله اولتون که تحسین بارساست و جمله آخرتون هم اگه صحت داشته باشه نقد منچستره. شما به عنوان هوادار منچستر شاید بهتر باشه وارد بحث فنی نشید. حداقل بخاطر منچستر.

در مورد شکست تاکتیکی منچستر در فینال نظر دوستان هوادار منچستر و متنفر از بارسا رو بخونید. شاید از اونا قبول کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...
    من بو هم 2 سال پیش حذفتون کرد..اگه اون بود،اینم هست..تازه بارسا تو 180 دقیقه خیلی افتضاح تر هم بازی کرد و کاملا ضد فوتبال بود تا گلای بیشتر نخوره
    ...
    جان؟ دیگه مطمئن شدم شما راجع به بازی هایی صحبت می کنید که اصلا ندیدید. مخصوصا برگشت در الترافورد.

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

شکی درش نیست که بارسا قهرمان میشه
    هرچند که قرعه سختی خورده بهش اما مطمئنم که بارسا قهرمان میشه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هر حرف دارید بگین من الان منتظرم ولی فکر کنم حرفاتو با تعصب هستش. الان دیگه حرفی اصلا دارید؟

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

چه خبره اینجا چرا اینهمه بحث الکی؟
    ببینید خیلی منطقی میگم
    تیمهای پر مدعا بجز منچستر و آرسنال همه پر ستارن و کلی پول خرج کردن و هیچ تیمی هم به اندازه این دوتا تیم مشکل نداره چه مالی چه مدیریتی
    حالا شما طرفدرا بارسلون و اینتر و رئال و چلسی(این دوتا آخری که هیچ) اگه قهرمان بشید که به هدف اصلی واسه خرج این همه پول رسیدید و نباید حرف زیادی واسه گفتن داشته باشید اما اگه ما قهرمان شدیم که میشیم اینجاست که شما طبیعتا باید دنبال بهونه باشید البته بهونه های واهی اما اگه ما قهرمان نشدیم که قهرمان میشیم بازم شما باید دست به دعا بردارید و خدا رو شکر کنید که با این همه پول و بودجه و شرایط مهیاتر از ما خدا روتون رو گرفت و بلای چلسی و رئال بدبخت واستون نیافتاد
    پس در نتیجه بهترین راه حل واسه شما اینه که همین الان دست به دعا بردارید چون علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد البته دعا هم همیشه خصوصا تو این مورد جواب نمیده
    منچستری باشید که دلهره نداشته باشید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید من زیاد حرف میزنم ولی بارسا مثل بچه م میمونه و مجبورم یه سری حقایق در موردش بیان کنم:

***در مورد بحث تاکتیک هم تا حالا به نظرم پپ گواردیولای کبیر جلوی فرگوسن یا هیدینگ کم نیاورده جوری که اگر اخبار دنبال کرده باشین سر الکس فرگوسن میگه که جانشین احتمالی بعد از برای منچستر رو پپ گواردیولا بر می گزینم...
    دوستان خواهشا با تحلیل و دلیل بریم جلو و الکی از سر باد شکم صحبت نکنیم...و لطفا بی احترامی ای به بقیه دوستان که طرفدار تیم های دیگه ای هستن نشه و کلا جوری بحث کنیم که منطقی باشه و دل کسی نشکنه.امیدوارم بحث کاملی از آب دربیاد
    گویا نگاه های مستاصل به قول شما ((پپ کبیر)) در بازی برگشت نیمه نهایی فصل قبل مقابل چلسی و گاس هیدینک کبیر توی استمفورد بریج یادتون رفته و اینکه قبل از اون گل کذایی ( از نظر من) ((پپ کبیر)) شما دست انداخته بود پشت گاس هیدینک و داشت باهاش صحبت میکرد که فردوسی پور اینطوری تعبیر کرد که ((پپ کبیر)) داره به گاس هیدینک تبریک میگه . خیلی راحت قابل مشاهده یود کاری که گاس هیدینک کرد ( برای شما که گویا به بحث تاکتیکی علاقه دارید) و آرایش خط اول تیمش که همانا خط دفاعی بود رو دقیقا از داخل محوطه جریمه تیمش شروع کرده بود و فاصله ی بین خطوط سه گانه تیمش رو به قدری کم کرده بود که در حالت عادی مهاجم نوک تیمش قبل از نیمه زمین قرار داشت و به عبارتی با برتری عددی که در سه کانال طولی زمین بوجود آورد فضا رو برای شروع رقص توپ بین بازیکنای بارسا از بین برد وازاونجایی که فضا یکی ازمهمترین عوامل برای بازی به سبک بارساست بارسا در استمفورد بریج به بند کشیده شد و ((پپ کبیر)) شما پس از 90 دقیقه در نیوکمپ و مشاهده سبک بازی چلسی ، در بازی برگشت نه تنها نتونست با سبک بازی چلسی مقابله کنه بلکه ضعیف تر از بازی رفت هم ظاهر شد و دیدیم که تا آستانه حذف شدن هم پیش رفت . در کل اگر اینجوری جمع بندی کنیم که برنامه ی چلسی پرسینگ منطقه ای ( نه پرسینگ شخص) و در وهله ی اول گل نخوردن بود و روی ضد حمله ها طرح ریزی کرده بود میتونیم بگیم که بارسا علاوه بر اینکه در بازی برگشت گل خورد هیچ برنامه مشخصی برای گل زدن و مغلوبه کردن بازی تاکتیکی نداشت تااون شوت کذایی اینیستا ( در ضمن هیچ اشاره ای به اون پنالتیهایی که برای چلسی گرفته نشد نکردم که بعضی میگن 3 تا بود و بعضی تا 5 تا هم اشاره میکنند.)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فقط بایرن مونیخ کبیر

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟
    این چه سوالیه؟دیگه پرسیدن نداره که معلومه منچستر قهرمانه.
    ولی دلم برا owen خیلی میسوزه میگم بیاید یه نامه با امضای اعضا فروم برا تشکر از owen بفرستیم شاید یه فرجی شد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

شما بهتره در مورد تیم خودتون صحبت کنید و از مال تیمهای دیگه بالا نرید. من خودم هم طرفدار چلسی هستم و هم بارسلونا. بازی چلسی و بارسلونا بحثش جدائه. ولی شما بدجور پارسال توی فینال شکست خورید.. شما همه چی رو باختید. با قویترین تیمی که داشتید هیچ کاری نتونستید مقابل بارسلونا انجام بدین.
    1- در رابطه با اینکه بهتره من راجع به چی صحبت کنم فکر میکنم در مودبانه ترین حالت میتونم بگم اجازه بدید خودم در این باره تصمیم بگیرم . تنها تیمی که من هرکس مربیش باشه و هرکس بازیکنش باشه طرفدارش هستم رئاله ، در مورد تیمای دیگه تنها به خاطر سرمربیشونه که طرفدارشونم ( به همین دلیله که از چلسی مورینیو و اسکولاری متنفر بودم ولی عاشق چلسی آورام گرانت و گاس هیدینک بودم) و از نظر من خوب نیست ادبیات کوچه و خیابون رو وارد این فضایی کنیم که همه تاکید میکنند فضایی سالم باشه .
    2-در باره اینکه(( ما بدجوری توی فینال پارسال شکست خوردیم و همه چی رو باختیم و هیچ کاری نتونستیم مقابل بارسلونا انجام بدیم )) بهتره اول نظر من رو در مورد اون بازی بدونید اگر پس از خوندن نظرات من در باره اون بازی صحبتی داشتید با کمال میل در خدمتم .
    نظر من رو میتونید اینجا بخونید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •