تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 32 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 316

نام تاپيک: تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .
    پیشاپیش سال نو رو بتون تبریک میگم .
    ما تصمیم گرفتیم یه حرکت + تو این سال ۹۰ بزنیم و بجانکه اوقاتمون رو پای پی سی بشینیم ، بریم کلاس زبان .
    کلا در حد My Name Is A Book و اینا بلدم ها ... ولی میخوام برم از زیر صفر شروع کنم دوباره .
    حالا سوالم اینه که کجا برم ؟ تقریبا نزدیکای خونمون یه مجتمع فنی تهران هست ؟ اینجا کارش چطوریاس ؟
    نکته ی مهم اینه که من ۲۳ سالمه . میخوام جایی که میرم و میخوام از ابتدا یاد بگیرم، همسن و سالای خودم باشن . یعنی ییهو نریم تو کلاس کلی بچه بوچه ریخته باشن تو کلاس ... اینجوری شیم . دو زار آبرومونم بره یوقت .

ممنون میشم اگه جای خوبی رو میشناسید معرفی کنید بم (اگه اینجا نمیشه لطفا پ.خ کنید). و اینکه هزینش برای تازه کارا چطوریاس کلا ؟

پ.ن : مهمترین نکتش رو یادم رفت . دست گلم درد نکنه واقعا . نکته ی مهم اینه که کلاس هاش بعد از ۸ شب باید باشه که بتونم بعد از کار برم کلاس .

خیلی ممنون .
    Last edited by OSEN; 20-03-2011 at 22:09.

2. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اگه جایی رفتی بچه مچه هم بودن ایراد نداره. میخوای یاد بگیری دیگه. این جور فکر کردن ها باعث شده که وضع مملکت ایران اینطوری بشه. همه قیافه ها شبیه مهندس ها ولی بالاخونه ....

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هر لغتی که به ذهنتون اومد اما معنیش رو بلد نبودین زود برین معناش رو چک کنید...این کار باعث میشه معنیش تو ذهنتون تثبیت بشه
    نکته ی مهم اینه که من ۲۳ سالمه . میخوام جایی که میرم و میخوام از ابتدا یاد بگیرم، همسن و سالای خودم باشن . یعنی ییهو نریم تو کلاس کلی بچه بوچه ریخته باشن تو کلاس ... اینجوری شیم
    به خدا این فکر غلطه....
    من کانون زبان میرفتم.... کلاس سوم راهنمایی بود که یه آقایی با من کلاس میومد حدودا 35 ساله تازه تو اداره برق هم کار میکرد...همین طوری بالا اومد و آخرش هم تموم کرد و رفت...هیچ وقت هم برا ما تعجب آور نبود....تازه هرچی سن بیشتر باشه راحت تر ترم ها رو میگذرونید...با معلما دوست میشید و.....
    مطمئن باشید هیچ کس به این موضوع توجه نمیکنه....

5. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اصلا به این چیزا فکر نکن از عواملی که به عنوان یکی از موانع یادگیری زبان معرفی شده دقیقا همین چیزی هست که شما ازش می ترسی هیچ جای نگرانی نیست . ببین عوضش شما تجربتون بیشتر هست و میتونی تو کلاس فعال تر باشی و این کمک میکنه که سریع تر از بقیه پیشرفت کنی من هیچ وقت یادم نمیره من وقتی دبیرستان بودم یه کلاس زبان میرفتم ( کیش) یکی از کسایی که اونجا با ما سر کلاس بود رییس یه شرکت تجاری بود میدونی موقع بحث کردن که میشد شاید من انگلیسیم بهتر بود ولی اصلا نمیدونستم که چی بگم یعنی منظورم اینه که موضوع بحث رو اطلاعات زیادی راجعبش نداشتم ولی در عوض اون اقا راجعبه همه چیز کلی اطلاعات داشت و کلی حرف برای گفتن همین باعث شده بود که اون همیشه بخواد حرف بزنه و خب استادمون هم کمکش می کرد و اون هم همیشه اماده بحث بود وکلی مطلب داشت

به نظرم تازه این که شما توکلاسی باشی که بقیه از شما کوچیک تر باشن مزیت هم هست چون شما میتونی دائم با استاد بحث کنی و صحبت کنی عین کلاس خصوصی و مطمئن باش که بقیه هم زیاد چیزی برای گفتن ندارن یعنی اطلاعاتی ندارن که بخوان حرف بزنن .رو تجربه خودم میگم اکثرشون بیشتر زمان کلاس رو میشینن و فقط نگاه معلم میکنن و این بهترین فرصت برای شماست که سعی کنی خودت رو بالا بکشی و پیشرفت کنی

7. 5 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    آقا ممنون از نظراتتون . متحول شدم . کاملا حق با شماس .
    حالا لطف میکنین یه جای مناسب رو طرفای مرکز شهر بم معرفی کنین با اون شرایط زمانی که گفتم ؟ یعنی ۸ شب به بعد برم کلاس . و کلا هر ترم چقدر طول میکشه و هزینه ی هر ترم برای مبتدی چقدره ؟
    راستی همون مجتمع فنی تهران که گفتم نزدیکمون هست کارش چطوریاس ؟ از ساعت کارش اطلاع دارید که به من میخوره یا نه ؟ (چون الآن تعطیل هستن، نمیتونم تحقیقات کنم ازشون)

سال نوتون مبارک و خیلی ممنون ازتون .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بری تو کلاس بشینی ، همه کوچیک تر باشن ، مشکلی نیس...
    هیشکی نمی تونه دستت بندازه...
    عین یه V.I.P می ری ، عین یه V.I.P بر می گردی!!!
    من کلاس چهارم ابتدایی بودم ، می رفتم کلاس زبان ، همه دوم دبیرستان بودن خیلی وحشتناک بود ، خوشبختانه کلا از لحاظ روحی سنم در همون حد بود که همین باعث می شد زیاد تیکه بارونم نکنن ، ولی بازم در یه حدی می کردن!!!
    با این چیزا کاری نداشته باش ، برو بشین سر کلاس ، ریدیف میشه بقیش...
    هر چند توی تجربه ای که من داشتم ، خونه خوندن واسم خیلی بهتر جواب داد...
    هر چند اینکه خودت لولت دستت بیاد سخته ، ولی خوب بازم انعطاف پذیری بیشتری از کلاس داره

10. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام نکات جالبی بود نرم افزارmaximum learning برای حفظ لغت چطوره؟

12. این کاربر از aseman.62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

بچه ها کسی سفیر یا جهاد دانشگاهی کلاس رفته؟

سلام .
    آقا ممنون از نظراتتون . متحول شدم . کاملا حق با شماس .
    حالا لطف میکنین یه جای مناسب رو طرفای مرکز شهر بم معرفی کنین با اون شرایط زمانی که گفتم ؟ یعنی ۸ شب به بعد برم کلاس . و کلا هر ترم چقدر طول میکشه و هزینه ی هر ترم برای مبتدی چقدره ؟
    راستی همون مجتمع فنی تهران که گفتم نزدیکمون هست کارش چطوریاس ؟ از ساعت کارش اطلاع دارید که به من میخوره یا نه ؟ (چون الآن تعطیل هستن، نمیتونم تحقیقات کنم ازشون)
    سال نوتون مبارک و خیلی ممنون ازتون .
    سال نوی خودتم مبارک.
    منم 23سالمه می خوام برم کلاس زبان.
    مجتمع فنی قیمتش نسبت به جاهای دیگه گرونتره.با کلاس تره و از همه مهمتر(اصلا هم مهم نیست) مختلطه.کیفیتش شنیدم خوبه.قیمت که زنگ بزن بپرس ولی چیزی حدود ترمی 120تومن تو ذهن من هستش.
    برای از صفر شروع کردن من خودم از کیش شروع کردم که راضی هم بودم.
    دیگه ببین کدوم موسسه به خونتون نزدیکه و با ساعت کاریت جوره و قیمتشم به جیبت می خوره.
    در مورد اینکه با فنچولا تو یه کلاس باشی هم اتفاقا به خودت انگیزه بده که جلوشون کم نیاری.
    اگرم مختلط میری یه وقت به این فکر نکنی "خاک به سرم.جلو دختره ضایع شدم!"

14. این کاربر از amirfiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

وقت دوستان بخیر
    واسه خرید کتابهای short story سایت معتبری هست بشه آنلاین خرید کرد؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقت دوستان بخیر
    واسه خرید کتابهای short story سایت معتبری هست بشه آنلاین خرید کرد؟

من خودم همیشه کتابهام رو از اینجا میخرم . جای خوبی هست . حد اکثر دو روزه کتاب رو میاره - همه جور کتابی هم داره . اول تو قسمت جستجو کتابی رو که میخوای سرچ کن و بعد سفارش بده - اگه تو تهران هستی میتونی پیک ویژه بگیری که همون روز تحویلت بده

کاملا هم معتبر هست من حد اقل چهار سالی هست هر ترم دارم ازش خرید میکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sajjad1973; 05-04-2011 at 15:13.

17. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •