آرسن ونگر اعلام کرد سیستم 3-3-4 کنونی آرسنال را از بارسلونا الگوبرداری نکرده است.
پایگاه خبری GunnersTrust : تیم بارسلونا با سیستم 3-3-4 که معتقدند مخترع و مبتکر آن بوده اند!!! توانستند کلیه جام های موجود در سال 2009 را از آن خود کنند. این سیستم که در آن یک مهاجم نوک قرار دارد و دو هافبک تهاجمی او را حمایت می کنند، سه هافبک دارد که یکی از آنها نقش هافبک دفاعی را بازی می کند که جلوی 4 مدافع بازی می کند.
آرسن ونگر فصل پیش تیم را برای این سیستم آماده کرد و در این فصل شاهد شکوفایی و استفاده این سیستم در آرسنال بودیم. به همین دلیل خیلی ها باورد دارند ونگر این روش را از بارسلونا الگوبرداری کرده است. اما ونگر توضیح داد که این تاکتیک جدید را از هلند گرفته است نه اسپانیا!!
ونگر می گوید : " من قبل از بارسلونا هم 3-3-4 بازی کرده ام!!! وقتی در موناکو بودم 3-3-4 بازی می کردم و فکر می کنم بارسلونا این سیستم را نساخته باشد!! این یک سیستم هلندی است. یوهان کرایوف آن را عرضه کرد و در این سیستم بازی کرد. هلندی ها این سیستم را در سال 1974 در جام جهانی آلمان، مورد استفاده قرار دادند.
فکر می کنم این سیستم برای کیفیت بازیکنان ما مناسب تر است. مناسب فابرگاس است و به فانپرسی اجازه می دهد در جلو آزادانه عمل کند و به این دلیل که ما بازیکنان چند کاره و حرفه ای زیادی داریم، برای سیستم خشک 2-4-4 ساخته نشده ایم. این سیستم به ما آزادی بیشتری برای سازندگی می دهد.
بازی آرسنال و بارسلونا در سطح تکنیکی بالایی قرار خواهد داشت. در آن روز شما بازیکنان خیلی خوبی را مشاهده خواهید کرد و این مسئله بازی را جذاب خواهد کرد. "
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
نیکولاس: توپچی ها می توانند صعود کنند
مصاحبه اختصاصی اسکای اسپورت با چارلی نیکولاس مهاجم اسبق توپچی ها.
پایگاه خبری GunnersTrust : چارلی نیکولاس مهاجم اسکاتلندی سال های پیش آرسنال طی مصاحبه ای شانس توپچی ها را برای صعود به مرحله بعد، بالا دانست. نیکولاس بین سال های 1983 تا 1987 برای آرسنال بازی کرده است. با هم مصاحبه وی با اسکای اسپورت را می خوانیم.
چارلی معتقد است تیم سابق خود توانایی ورود به چهار تیم دور بعدی لیگ قهرمانان اروپا را دارد و این بازی یکی از بهترین بازی های این فصل خواهد بود.
" این دیدار یک بازی زیبای فوتبال خواهد بود. شما می توانید این مسئله را تضمین کنید!! این دو تیم، تیم هایی هستند که می خواهند خود را نشاند دهند و رو به جلو حرکت کنند. قرعه بسیار سختی برای آرسنال خواهد بود. مردم در دفاع آنها احساس خطر می کنند اما بارسلونا هم به همین گونه است. "
نیکولاس اعتقاد دارد میزبان بودن در بازی رفت برای توپچی ها یک مزیت محسوب می شود و از رویارویی گواردیولا و آرسن ونگر و تاکتیک های این دو مربی می گوید.
" بازی برگشت در خارج از خانه بی عیب نیست ولی به آرسنال این شانس را می دهد تا یک برتری در امارات در بازی رفت داشته باشد. آرسنال تیمی هجومی است و من فکر نمی کنم وقتی به نیوکمپ سفر می کنند، بیش از حد محتاط باشند. این بازی، دیداری نیست که آنها فقط عقب نشینی کنند!! آرسنال احساس می کند می تواند به بارسلونا صدمه بزند اما باید بدانند تیم مقابل هم توانایی مشابه به این را دارد.
گواردیولا هم در پاسکاری و حرکت، فلسفه ونگر را دارد. مطمئنا بازی پر شور و هیجانی خواهد شد. آنها سه بار دیگر در مقابل یکدیگر بازی کرده اند که آرسنال تا کنون پیروز نشده است. بارسلونا تیم برگزیده دیگران است اما آرسنال هم شانس خوبی دارد. "
این دیدار، بازگشت دوباره هانری در مقابل تیم سابق خود است. چارلی معتقد است او نیز مانند دیوید بکام که به اولدترافورد برگشت، مورد تشویق آرسنالی ها قرار خواهد گرفت.
" وقتی او به امارات برگردد، قکر می کنم تشکر فراوانی از او خواهد شد. قلب او با آرسنال است و همیشه گفته است یک هوادار آرسنال خواهد ماند. برای من بهترین بازیکن آرسنال است که تا کنون دیده ام!! پس از شکست ایرلند مقابل فرانسه و خطای هند او، شرایط برای او کمی دشوار شد اما او به خوبی با آن کنار آمد. "
نیکولاس ایمان دارد که فابرگاس در مقابل تیم سابق خود که دوران جوانی خود را در آنجا گذرانده بود و بازیکنانی مانند ژاوی و اینیستا، درخشش زیادی خواهد داشت.
" بارسلونا برای بازی کردن فوتبالی باز و گسترده خواهد آمد و این مسئله برای فابرگاس بسیار مناسب است. قرعه سختی برای او خواهد بود. جایی که او باید مقابل ژاوی و اینیستا که همیشه آنها را تشویق می کند، قرار گیرد. به علاوه اینکه حرف های زیادی در مورد بازگشت او زده می شود.
آخرین باری که بارسلونا، آرسنال را شکست داد به یاد بیاورید. لمن خیلی زود اخراج شد ولی آرسنال با گل کمپبل بازگشت و هانری شانس خیلی خوبی داشت تا در 15-20 دقیقه پایانی بازی را تمام کند. این گونه نشد ولی بازی خیلی خوبی بود. اکنون نیز همینطور است و من برای این بازی نمی توانم دیگر صبر کنم. "