تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 91

نام تاپيک: مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان اروپا / بارسا - آرسنال / بایرن - منچستر

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض ونگر: سیستم 3-3-4 را از بارسلونا کپی نکرده ام

آرسن ونگر اعلام کرد سیستم 3-3-4 کنونی آرسنال را از بارسلونا الگوبرداری نکرده است.

پایگاه خبری GunnersTrust : تیم بارسلونا با سیستم 3-3-4 که معتقدند مخترع و مبتکر آن بوده اند!!! توانستند کلیه جام های موجود در سال 2009 را از آن خود کنند. این سیستم که در آن یک مهاجم نوک قرار دارد و دو هافبک تهاجمی او را حمایت می کنند، سه هافبک دارد که یکی از آنها نقش هافبک دفاعی را بازی می کند که جلوی 4 مدافع بازی می کند.

آرسن ونگر فصل پیش تیم را برای این سیستم آماده کرد و در این فصل شاهد شکوفایی و استفاده این سیستم در آرسنال بودیم. به همین دلیل خیلی ها باورد دارند ونگر این روش را از بارسلونا الگوبرداری کرده است. اما ونگر توضیح داد که این تاکتیک جدید را از هلند گرفته است نه اسپانیا!!

ونگر می گوید : " من قبل از بارسلونا هم 3-3-4 بازی کرده ام!!! وقتی در موناکو بودم 3-3-4 بازی می کردم و فکر می کنم بارسلونا این سیستم را نساخته باشد!! این یک سیستم هلندی است. یوهان کرایوف آن را عرضه کرد و در این سیستم بازی کرد. هلندی ها این سیستم را در سال 1974 در جام جهانی آلمان، مورد استفاده قرار دادند.

فکر می کنم این سیستم برای کیفیت بازیکنان ما مناسب تر است. مناسب فابرگاس است و به فانپرسی اجازه می دهد در جلو آزادانه عمل کند و به این دلیل که ما بازیکنان چند کاره و حرفه ای زیادی داریم، برای سیستم خشک 2-4-4 ساخته نشده ایم. این سیستم به ما آزادی بیشتری برای سازندگی می دهد.

بازی آرسنال و بارسلونا در سطح تکنیکی بالایی قرار خواهد داشت. در آن روز شما بازیکنان خیلی خوبی را مشاهده خواهید کرد و این مسئله بازی را جذاب خواهد کرد. "

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

نیکولاس: توپچی ها می توانند صعود کنند

مصاحبه اختصاصی اسکای اسپورت با چارلی نیکولاس مهاجم اسبق توپچی ها.

پایگاه خبری GunnersTrust : چارلی نیکولاس مهاجم اسکاتلندی سال های پیش آرسنال طی مصاحبه ای شانس توپچی ها را برای صعود به مرحله بعد، بالا دانست. نیکولاس بین سال های 1983 تا 1987 برای آرسنال بازی کرده است. با هم مصاحبه وی با اسکای اسپورت را می خوانیم.

چارلی معتقد است تیم سابق خود توانایی ورود به چهار تیم دور بعدی لیگ قهرمانان اروپا را دارد و این بازی یکی از بهترین بازی های این فصل خواهد بود.

" این دیدار یک بازی زیبای فوتبال خواهد بود. شما می توانید این مسئله را تضمین کنید!! این دو تیم، تیم هایی هستند که می خواهند خود را نشاند دهند و رو به جلو حرکت کنند. قرعه بسیار سختی برای آرسنال خواهد بود. مردم در دفاع آنها احساس خطر می کنند اما بارسلونا هم به همین گونه است. "

نیکولاس اعتقاد دارد میزبان بودن در بازی رفت برای توپچی ها یک مزیت محسوب می شود و از رویارویی گواردیولا و آرسن ونگر و تاکتیک های این دو مربی می گوید.

" بازی برگشت در خارج از خانه بی عیب نیست ولی به آرسنال این شانس را می دهد تا یک برتری در امارات در بازی رفت داشته باشد. آرسنال تیمی هجومی است و من فکر نمی کنم وقتی به نیوکمپ سفر می کنند، بیش از حد محتاط باشند. این بازی، دیداری نیست که آنها فقط عقب نشینی کنند!! آرسنال احساس می کند می تواند به بارسلونا صدمه بزند اما باید بدانند تیم مقابل هم توانایی مشابه به این را دارد.

گواردیولا هم در پاسکاری و حرکت، فلسفه ونگر را دارد. مطمئنا بازی پر شور و هیجانی خواهد شد. آنها سه بار دیگر در مقابل یکدیگر بازی کرده اند که آرسنال تا کنون پیروز نشده است. بارسلونا تیم برگزیده دیگران است اما آرسنال هم شانس خوبی دارد. "

این دیدار، بازگشت دوباره هانری در مقابل تیم سابق خود است. چارلی معتقد است او نیز مانند دیوید بکام که به اولدترافورد برگشت، مورد تشویق آرسنالی ها قرار خواهد گرفت.

" وقتی او به امارات برگردد، قکر می کنم تشکر فراوانی از او خواهد شد. قلب او با آرسنال است و همیشه گفته است یک هوادار آرسنال خواهد ماند. برای من بهترین بازیکن آرسنال است که تا کنون دیده ام!! پس از شکست ایرلند مقابل فرانسه و خطای هند او، شرایط برای او کمی دشوار شد اما او به خوبی با آن کنار آمد. "

نیکولاس ایمان دارد که فابرگاس در مقابل تیم سابق خود که دوران جوانی خود را در آنجا گذرانده بود و بازیکنانی مانند ژاوی و اینیستا، درخشش زیادی خواهد داشت.

" بارسلونا برای بازی کردن فوتبالی باز و گسترده خواهد آمد و این مسئله برای فابرگاس بسیار مناسب است. قرعه سختی برای او خواهد بود. جایی که او باید مقابل ژاوی و اینیستا که همیشه آنها را تشویق می کند، قرار گیرد. به علاوه اینکه حرف های زیادی در مورد بازگشت او زده می شود.

آخرین باری که بارسلونا، آرسنال را شکست داد به یاد بیاورید. لمن خیلی زود اخراج شد ولی آرسنال با گل کمپبل بازگشت و هانری شانس خیلی خوبی داشت تا در 15-20 دقیقه پایانی بازی را تمام کند. این گونه نشد ولی بازی خیلی خوبی بود. اکنون نیز همینطور است و من برای این بازی نمی توانم دیگر صبر کنم. "

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینتر هم که این دوره خوش شانس ترین تیم بوده تا حالا ولی به هرحال اگه زسکا رو حذف کنه کارش جلوی برنده ی احتمالی بازی منچستر ، بایرن که به نظرم منچستره خیلی خیلی خیلی سخته...
    فک کنم یه اشتباهی کردم...
    اگه اینتر بتونه زسکا رو حذف کنه و در صورتی که بارسا هم آرسنال رو شکست بده این دو تیم باید با هم بازی کنن و برنده ی این دیدار با برنده ی دیدارهای گروه یک بازی میکنه که میشه فینال!
    پس عملا فینالی بین اینتر و بارسا یا بوردو و منچستر یونایتد نخواهد بود!
    البته صحبت در مورد صعود هرکدوم از تیما فقط یه احتماله...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر: مقابل بارسا مدعی نیستیم

مربی فرانسوی از رویارویی تیمش با بارسلونا بسیار هیجان زده است.

سایت گل - آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال بسیار خوش بین است که تیمش می تواند با غلبه بر بارسا راهی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شود.

پس از انجام قرعه کشی روز جمعه در نیون سوئیس مشخص شد که بارسلونا و آرسنال می بایست در مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها مقابل یکدیگر صف ارایی کنند.

بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2006 موفق شده بود تا با نتیجه 1-2 مقابل آرسنال به پیروزی برسد و اکنون نیز با حضور مسی در روزهای اوجش، تیمی آماده و منسجم دارند و آماده تکرار موفقیت سال گذشته شان در رقابتهای اروپایی می باشند.

ونگر در صحبتهایی پس از اعلام حریف تیمش در مرحله یک چهارم پایانی گفت:« فکرمی کنم که ما مدعی صعود از این دور نیستیم ولی بازی برای من، یک بازی 50-50 است و این بستگی به این دارد که چطور به بازی بپردازیم.»

ونگر در ادامه صحبتهایش گفت:« بارسلونا تیم خوبی است. ما هم تیم خوبی هستیم و بازی هیجان انگیز و جذابی برای هر دو تیم خواهد بود و ما این اطمینان را حاصل می کنیم که با دقت و تمرکز و ایمان کامل به توانایی هایمان روانه میدان خواهیم شد.»

این مربی فرانسوی در پایان صحبتهایش در مورد دیدار امشب تیمش مقابل وستهم گفت:« البته مهمتر این است که به دیدار مقابل وستهم تمرکز کنیم و در حال حاضر این دیدار اهمیت بیشتری از قرعه تیممان که به نام بارسا در آمده دارد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اليور کان: مطمئنم که بايرن فيناليست خواهد بود

بايرن در تاکتيک های فردی بازيکنان از منچستر بسيار بهتر است...

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد، اليور کان، دروازه بان سابق باشگاه بايرن مونيخ، درباره قرعه بايرن مونيخ در مرحله 1/4 ليگ قهرمانان اروپا در مصاحبه اي با بيلد اعلام کرد: به نظر من قرعه بسيار خوبی است و بازی زيبايی خواهد بود، من مطمئن هستم که بايرن مونيخ ميتواند منچستر را شکست دهد، آمار بازيهای اخير نشان ميدهد که بايرن مونيخ هميشه بالاتر از منچستر بوده است و مطمئنم که بايرن فيناليست خواهد بود.

او در ادامه گفت: منچستر تيم بسيار خوبی دارد اما به نظر من بايرن در تاکتيک های فردی بازيکنان از منچستر بسيار بهتر است و اين ميتواند برای منچستر خطرناک باشد، بايرن مونيخ با وجود مربی بسيار خوبی مانند ون گال که تجربه بسيار بالايی دارد، بايد بتواند به راحتی تا فينال پيش برود. من اميدوار هستم که بايرن مونيخ بازی خوبی از خود ارائه دهد و امسال قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود.

کد:
    2010/3/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دل بوسکه: بارسا-آرسنال تماشایی خواهد بود

سرمربی تیم ملی اسپانیا امیدوار است که بارسلونایی ها بتوانند از عنوان قهرمانی فصل قبلشان دفاع کنند.

سایت گل - بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی در مورد قرعه کشی رقابتهای مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان، با اشاره به مصاف دو تیم بارسلونا و آرسنال اعلام کرده که فرصت زیبایی خواهد بود.

مربی سابق رئال مادرید در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که بارسا بتواند بار دیگر به دیدار فینال این رقابتها راه یافته و از عنوان قهرمانی اش دفاع کند.

دل بوسکه در صحبتهایی در این رابطه گفت:« بازی زیبایی خواهد بود. دو تیم بزرگ هستند که برای بازی فوتبال خوبی به میدان می آیند. امیدوارم که بارسلونا بتواند موفقیت سال گذشته اش را تکرار کند و بسیار تاسف آور است که رئال از گردونه این رقابتها حذف شد ولی اگر بارسلونا شایستگی رسیدن به فینال را داشته باشد، امیدوارم این اتفاق بیفتد.»

دیدار رفت دو تیم بارسلونا و آرسنال روز سی ام ماه مارس در ورزشگاه امیریتس برگزار می شود و بازی برگشت روز هشتم آوریل در نوکمپ برگزار خواهد شد.

کد:
    2010/3/20

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

منچستر بدجور فیزیکی بازی میکنه. یه جوری توی پای بازیکنان حریف میرن که انگار می خوان ساقهای اونارو بشکونن! کار فیزیکی بد نیست ولی نه در این حد. بارسلونا از نظر دفاعی هم خوب عمل می کنه و پرس خیلی شدیدی انجام میده و در عین حال کار تکنیکی و تیمی رو بازیکنان خیلی خوب انجام میدن . ولی بازیکنان منچستر به جای فوتبال دارن ورزشهای رزمی بازی می کنن!
    متعصبان منچستر اینو بدونن که دیگه گذشت که تیمی از این اسما مثل شیاطین سرخ و این حرفا بترسن وقتی تیمی هایی مثل بایرن یا بوردو شمارو بردن می فهمین یعنی چی. همیشه هم فیزیکی و بدجور خشن بازی کردن جواب نمیده...
    دوستانی که میگن من یو فیزیکی و آرسنال شناور بازی میکنه یه سر به بازی گذشته آرسنال و من یو تو ورزشگاه آرسنا بزنن...میبینن که شناورترین فوتبال رو دیدن از منچستر..
    ...
    به امید دیدن فینال تماما انگلیسی به کوری چشم جناب پلاتینی..البته از تقابل منچستر و بارسا هم خیلی خوشم میاد...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن من یو فیزیکی و آرسنال شناور بازی میکنه یه سر به بازی گذشته آرسنال و من یو تو ورزشگاه آرسنا بزنن...میبینن که شناورترین فوتبال رو دیدن از منچستر..
    ...
    به امید دیدن فینال تماما انگلیسی به کوری چشم جناب پلاتینی..البته از تقابل منچستر و بارسا هم خیلی خوشم میاد...
    دیگه واقعیت رو قبول کنید. مثلا بازیکنانی مثل فلچر یا ویدیچ شاید الان یه سری ورزش های دیگه می رفتن از فوتبال موفق تر می شدن. اینم خودش یه تاکتیک هستش دیگه!!! مثلا همین بازی منچستر و لیورپول چند روز پیش که همین فلچر یه تکل دو پای بدجور رفت که هر جای دنیا بود اخراج داشت ولی داور حتی کارت زرد هم نداد.
    بعد به فینال تماما انگلیسی دلتون خوش نباشه. الان که به جز منچستر فقط آرسنال از لیگ انگلیس هستش. می خواید بخورید به آرسنال توی فینال که راحت ببرید خودتون بالا بیاد نمی خواد به فکر آرسنال باشید. باز حالا چلسی تو این مرحله بودش یه چیزی. همین بایرن انتقام اون فینال چند سال پیش رو ازتون میگیره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مثلا بازیکنانی مثل فلچر یا ویدیچ شاید الان یه سری ورزش های دیگه می رفتن از فوتبال موفق تر می شدن.
    البته نظرت محترمه ها... ولی پیشنهاد میکنم در درجه اول سنگ تیم حذف شده خودتون رو به سینه بزنی و در درجه دوم (جسارت نشه) اطلاعات فوتبالی و البته محاسباتی خودت رو (که استنادش تاپیک زیر هستش) افزایش بدی...
    کد:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته نظرت محترمه ها... ولی پیشنهاد میکنم در درجه اول سنگ تیم حذف شده خودتون رو به سینه بزنی و در درجه دوم (جسارت نشه) اطلاعات فوتبالی و البته محاسباتی خودت رو (که استنادش تاپیک زیر هستش) افزایش بدی...
    کد:
    منظورت چی رو افزایش بدم؟ من فکر کردم این لینک که گذاشتی در مورد میزان خشن بودن این بازیکنان هستش ولی دیدم یه چیزی دیگست بعد درسته تیم من حذف شده ولی یه تیم دیگه که دارم. تازه چلسی اگه اون دو تا پنالتی واضح براش گرفته بودن الان رفته بود بالا و اونوقت بود که یه درس حسابی به تیم شما میداد البته الان این کارو تیمهای دیگه انجام میدن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نظرسنجی: بهترین بازیکن این دور چمپیونز لیگ چه کسی بود؟

دور برگشت رقابتهای مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا پایان یافت و اکنون و در آستانه آغاز رقابتهای مرحله نیمه نهایی، از شما می پرسیم که به نظر شما، برترین بازیکن این دور از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا چه کسی بود.

سایت گل- سه شنبه و چهارشنبه شب دیدارهای دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد و تیمهای اینتر، بارسلونا، بایرن مونیخ و لیون موفق شدند تا با غلبه بر حریفانشان در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به مرحله نیمه نهایی راه یابند.

شاید درخشش لیونل مسی و آرین روبن در این مرحله از دیدارها، به مراتب چشمگیرتر بود ولی ما اکنون می خواهیم نظر شما را در این رابطه بدانیم. بارسلونا در دیدار حساسش مقابل آرسنال موفق شد تا با 4 گلی که مسی به ثمر رساند، به دور بعدی راه یابد. اسنایدر تک گل اینتر در دیدار برگشت را به ثمر رساند. اولیچ و روبن برای بایرن گلزنی کردند و نانی با دو گل یکی از ستاره های تیمش بود. مائوران شاماخ نیز گرچه در هر دو دیدار رفت و برگشت برای تیمش گلزنی کرد ولی نتوانست همراه با بوردو به مرحله نیمه نهایی این رقابتها صعود کند.

روزنامه مارکا نیز نظرسنجی مشابهی را برروی وب سایتش قرار داده که تاکنون 76 هزار کاربر در آن شرکت کرده اند. 80% شرکت کنندگان (یعنی حدود 60 هزار نفر) ، مسی را به عنوان برترین ستاره دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا می دانند. 10% کاربران، به آرین روبن رای داده اند. 3% شاماخ را انتخاب کرده اند و 2.3% خوانندگان نیز به نانی رای داده اند. وزلی اسنایدر 1.3 % آرا (حدود 1000 نفر) را به خود اختصاص داده و لوریس (دروازه بان لیون) و چابی حدود 1% رای آورده اند. اولیچ 0.6% رای ها را به خود اختصاص داده و والنسیا تنها 0.5% رای آورده و تنها حدود 215 نفر (0.3%) به استانکوویچ رای داده اند.

نظرسنجی: به نظر شما کدامیک از این ستارگان، برترین بازیکن دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بودند. کدام بازیکن بیش از سایرین در جریان این دور از رقابتها خوش درخشید.

کد:
    2010/4/8

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •