با سلام .موهای من خیلی چرب بود وریزش داشت .از وقتی شامپو بچه فیروز میزنم موهام خیلی بهتر شده . چون شامپو بچه خیلی ملایمه میشه هر روز موها رو شست تا خیلی چرب نشه چون هر چی بیشتر چرب بشه ریزش موها بیشتر میشه![]()
با سلام .موهای من خیلی چرب بود وریزش داشت .از وقتی شامپو بچه فیروز میزنم موهام خیلی بهتر شده . چون شامپو بچه خیلی ملایمه میشه هر روز موها رو شست تا خیلی چرب نشه چون هر چی بیشتر چرب بشه ریزش موها بیشتر میشه![]()
شامپو های ساخت سنیره چطوره؟؟؟بدرد بخور هست؟؟؟
مثه این که الان شولدرز فقط تقلبیش تو بازار هست.
منم تازه فهمیدم تو این مدت چه کلاهی سرم رفته؛قبلا که میزدم پوست سر رو کاملا خنک میکرد ولی الان انگار نه انگار.
حالا به نظرتون یه جایگزین خوب برای این شامپو چیه؟
هم مو رو شاداب کنه وهم ضد شو شوره باشه.
تنکس
اره کلا محصولات سینره خوبن
فقط و فقط
clear icecool
هم شوره رو کاملا از بین میبره و هم جلوی ریزش رو میگیره.هد اند شولدرز خیلی وقته تقلبیش زیاد شده.loreal هم فکر کنم تقلبیش اومده چون چند ماه پیش استفاده کردم راضی نبودم.
واسه اون شامپویی که گفتم حتما icecool ش رو بگیر.حتی بعضی از دکترها هم برای ریزش تجویز میکنن.قیمت بزرگش هم حدود 6 تومانه.
دوستان این شامپو کریستالهایی که بیرون هست تو ایران تولید می شه درسته؟کسی می دونه قضیه چیه و واقعا تحت لیسانس اولوشن تولید می شه یا همش الکیه؟اخه مملکت صاحب نداره که.ادم نمی دونه.مواد اولیه اش همینجا درست می شه یعنی؟
سوال دیگه اینکه من شامپو سیرش رو مه زدم خیلی غلیط بود.حد اقل ظاهرش مثل دفعه اولی بود که کریستال اصل گرفتم چند سال پیش.ولی شامپو فلفلش رو که گرفتم خیلی آبکیه نسبت به سیرش.کسی فلفل کریستال استغاده کرده؟همشون اینجورین و با سیر فرق دارن یا مثلا این قلابیه؟البته می شه قلابی اندر قلابی!!
اینم بپرسم که شامپو نیوآ چه طور؟اونم قلابی داره؟معمولا جنسهای آلمانی تقلبیش تو ایران کمتره؟کسی تقلبیش رو دیده؟
ممنون
این شامپو پنتن هایی که برچسب ندارند تقلبی هستند؟
من یدونه گرفتم بو و رنگش عین همون برچسب دارها میمونه فرقی نداره
همون شامپوی کلیر رو ادامه بده که حرف نداره شامپو سدر صحت و سیر پرژک هم خوبه..
این جواب سوال منه.
از همه شون استفاده کردم تاثیر نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)