تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 97

نام تاپيک: به نظر شما LC-40LE700M یا Sony W 40 inch یا Panasonic 42 سری G رو بخرم یا چیز دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ما که اچ دي تي وي نداريم ، اما اين عکسي که امير آقا گذاشتن کنجکاومون کرد تا يه تست انجام بديم.
    قبل از اين که نتيجه گيريم رو بگم بايد بدونيد :
    1.اون تصوير کوچيکي که توي عکس در قسمت paint ويندوز مي بينيد رو خودم با ابزار سطل رنگ پاش درست کردم هدفم اين بوده که ببينم چه تفاوتي بين اين عکس با عکسي که مشکيش يکنواخت هست وجود داره.
    2.اين عکس روي دو مانيتور ال جي که يکيشون ال سي دي بوده و ديگري CRT تست شده.
    خب بريم سر بررسي،تصوير يه جورايي غير يکنواخته که ال سي دي رو به چالش مي کشونه فکر کنم منظور امير جون اين بوده که هر تي وي که بتونه اين رو بصورت يکنواخت تر نشون بده در بازتوليد رنگ مشکي بهتر عمل کرده وگر نه تنها چيزي که تو اين عکس نبود مشکي واقعي بود!
    اول روي مانيتور CRT رو بگم:در ناحيه تاريک رنگ مشکي تقريبا متمايل به زرشکي بود اما آدم بايد دقت مي کرد تا متوجه غير يکنواخت بودن تصوير بشه.
    روي مانيتور LCD: ميشه گفت رنگ مشکي سفيد قاطيش شده بود! بعضي جاها بيشتر بعضي جاهام کمتر.غير يکنواخت بودن تصوير کاملا مشخص بود و با يه مقدار تغيير زاويه ديد به طرز وحشتناکي سياه بودن ناحيه تاريک از بين مي رفت.جالب اينجاست که با همين تغيير زاويه اون قسمتي که خودم توي paint مشکي کردم همچنان کاملا سياه به نظر مي رسيد.
    عکس ها به ترتيب مانيتور CRT ، مانيتور lcd از روبرو ، مانيتور lcd با تغيير زاويه ديد:

2. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

1- skull جان عكسها را در myup.ir آپلود كن تا ما هم آنهارا مشاهده كنيم.
    2- mohsenking جان همانطور كه دوستان گفتند چندتا عكس از زواياي مختلف با دوربين باكيفيت بگير وآپلود كن.
    من حدود دوسال پيش lcd sony 32 سري d گرفتم كه حالا ديگر دربازار نيست . خيلي از كيفيت تصويرش راضي هستم بخصوص وقتي با lcd samsung آشنايان مقايسه مي كنم رضايت بيشتري پيدا ميكنم . ولي حالا ميخواهم 40 يا50 اينچ بخرم . چند ماه است حيران مانده ام البته از panasonic v10 هم خوشم آمده ولي گران است.راستي اي كاش سري هاي جديد سوني كه در سايت خاور ميانه آمده (nx -bx -ex ) راهم مورد ارزيابي قرار مي داديد.
    Last edited by MAPNAZ; 06-04-2010 at 12:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در باره ی چند هرتز بودن و - زمان پاسخ گویی(واقعی) و زاویه حقیقی دید ی که این تلویزیون داره - بهم بگید
    -زاویه دید واقعی میخواما - سامسونگی که میگه 178 - مثلا بعد -140-150 عملا هیچی نمیتونی ببینی!

و اینکه قیمتش الان چنده تو ایاران- هدیه- چیزی میدن باهاش؟؟؟؟
    خدایش خودتون باشید B690 میگیرید یا این رو؟؟؟؟؟؟

ممنون

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

1- skull جان عكسها را در myup.ir آپلود كن تا ما هم آنهارا مشاهده كنيم.
    2- mohsenking جان همانطور كه دوستان گفتند چندتا عكس از زواياي مختلف با دوربين باكيفيت بگير وآپلود كن.
    من حدود دوسال پيش lcd sony 32 سري d گرفتم كه حالا ديگر دربازار نيست . خيلي از كيفيت تصويرش راضي هستم بخصوص وقتي با lcd samsung آشنايان مقايسه مي كنم رضايت بيشتري پيدا ميكنم . ولي حالا ميخواهم 40 يا50 اينچ بخرم . چند ماه است حيران مانده ام البته از panasonic v10 هم خوشم آمده ولي گران است.راستي اي كاش سري هاي جديد سوني كه در سايت خاور ميانه آمده (nx -bx -ex ) راهم مورد ارزيابي قرار مي داديد.
    ok
    در باره ی چند هرتز بودن و - زمان پاسخ گویی(واقعی) و زاویه حقیقی دید ی که این تلویزیون داره - بهم بگید
    -زاویه دید واقعی میخواما - سامسونگی که میگه 178 - مثلا بعد -140-150 عملا هیچی نمیتونی ببینی!

و اینکه قیمتش الان چنده تو ایاران- هدیه- چیزی میدن باهاش؟؟؟؟
    خدایش خودتون باشید B690 میگیرید یا این رو؟؟؟؟؟؟

ممنون
    در مورد زاویه دید من هر چی زاویه دادم تصویر خوب بود سیاه هم نمیشه(خودت دلری میگی سامسونگ)

قیمتش :
    مالزی با سینما 2090 که سینما نخوای 300 کم میکنن
    ایران بدون سینما 1590()هایپر استار)
    خداییش ما بودیم ولی B690 نگرفتیم و کلا سمت ساسونگ نرفتیم ! و Le700 گرفتیم

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

ما که اچ دي تي وي نداريم ، اما اين عکسي که امير آقا گذاشتن کنجکاومون کرد تا يه تست انجام بديم.
    قبل از اين که نتيجه گيريم رو بگم بايد بدونيد :
    1.اون تصوير کوچيکي که توي عکس در قسمت paint ويندوز مي بينيد رو خودم با ابزار سطل رنگ پاش درست کردم هدفم اين بوده که ببينم چه تفاوتي بين اين عکس با عکسي که مشکيش يکنواخت هست وجود داره.
    2.اين عکس روي دو مانيتور ال جي که يکيشون ال سي دي بوده و ديگري CRT تست شده.
    خب بريم سر بررسي،تصوير يه جورايي غير يکنواخته که ال سي دي رو به چالش مي کشونه فکر کنم منظور امير جون اين بوده که هر تي وي که بتونه اين رو بصورت يکنواخت تر نشون بده در بازتوليد رنگ مشکي بهتر عمل کرده وگر نه تنها چيزي که تو اين عکس نبود مشکي واقعي بود!
    اول روي مانيتور CRT رو بگم:در ناحيه تاريک رنگ مشکي تقريبا متمايل به زرشکي بود اما آدم بايد دقت مي کرد تا متوجه غير يکنواخت بودن تصوير بشه.
    روي مانيتور LCD: ميشه گفت رنگ مشکي سفيد قاطيش شده بود! بعضي جاها بيشتر بعضي جاهام کمتر.غير يکنواخت بودن تصوير کاملا مشخص بود و با يه مقدار تغيير زاويه ديد به طرز وحشتناکي سياه بودن ناحيه تاريک از بين مي رفت.جالب اينجاست که با همين تغيير زاويه اون قسمتي که خودم توي paint مشکي کردم همچنان کاملا سياه به نظر مي رسيد.
    عکس ها به ترتيب مانيتور CRT ، مانيتور lcd از روبرو ، مانيتور lcd با تغيير زاويه ديد:

من این عکس رو تست کردم(با مانیتور CRT) خود این این عکس کاملا مشکی نیست که LCD بخواد اونو مشکی کامل نشون بده.
    این عکس مشکی بور هست و برای تست بلک لول مناسب نیست.

7. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من این عکس رو تست کردم(با مانیتور CRT) خود این این عکس کاملا مشکی نیست که LCD بخواد اونو مشکی کامل نشون بده.
    درسته دوست عزیز، هر چند توی عکسی که من گرفتم به دلیل سرعت شاتر این مساله نمایان نشده اما تو توضیحاتم بهش اشاره کردم در ضمن اینجور که من حدس میزنم خود امیر خان هم دقیقا متوجه این مساله نبوده به هر حال سوال من اینه که چه عکسی واسه تست بلک لول مناسب هست؟چون عکس هایی که یه قسمتشون مشکیه یکنواختی داشته باشن هیچ تی وی تو نشون دادنش مشکلی نداره!لطفا به اون عکسی که من از مانیتور ال سی دی با زاویه گرفتم و قسمت مشکیه paint ویندوز توجه کنید.
    در کل اگه کسی تو این زمینه وارد هست و یه عکس خوب واسه تست بلک لول معرفی کنه من و سایر دوستان ممنونش میشیم.

پ.ن:عکس ها رو در myup.ir آپلود کردم:

مانیتور crt:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مانیتور LCD:

مانیتور LCD با تغییر زاویه دید:
    Last edited by skull_avatar; 07-04-2010 at 00:43.

9. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

درسته
    بخاطر همین با با یه عکس دیگه تست کردم !

11. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

درسته
    بخاطر همین با با یه عکس دیگه تست کردم !

لینک این عکس رو برام میذاری تا منم با پنل خودم تست کنم.
    خیلی ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازتولید رنگ بلک در پنل le700 شارپ

همینطور که مشخص هست در این پنل چیزی به اسم رنگ مشکی وجود نداره و رنگ های تیره به خصوص بلک در نماهای تیره به آبی و سرمه ای میزنه.

در نماهای کامپلکس(نماهایی با رنگ های تیره و روشن) بلک این مدل در سطح متوسطی ارزیابی میشه و چندان عملکرد خوبی هم در این نماها نداره.

کلا مشکل این پنل وقتی حاد تر میشه نماهایی با حدود 40 درصد رنگ تیره در اون دیده بشه .

پنلی مثل 690 سامسونگ با قیمتی به مراتب پایین تر با اینکه پنلی با بک لایت ccfl هم هست , عمق رنگ مشکیش در کنتراست 100 دو برابر عمیق تر از این پنل ارزیابی میشه .

برای قابل تامل بودن رنگ مشکی تا حدودی این کالیبره برای این پنل پیشنهاد میشه

Room Light: Medium
    Color Temp: Warm
    Brightness: 45%
    Contrast: 68%
    Color: 55%
    Sharpness: 30%
    Color Temp: D6500K
    Tint: 50%
    Noise Reduction: Medium

روی این عکس با فتو شاپ تغییراتی داده شده .و متاسفانه واقعی نیستش.به مشخصات عکس در تصویر پایئن نگاه کنید

14. 2 کاربر از vider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

لینک این عکس رو برام میذاری تا منم با پنل خودم تست کنم.
    خیلی ممنون.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •