سلام علي اقا در مورد كابل هاي داخل جعبه xbox elite بايد بگم رنگش طوسي و خيلي نرم وانعطاف پذير اين مشخصش هست
در مورد قيمت والا فكر ميكنم بيشتر از 25 تومان نبايدباشه همون بهترين مدلش
با توجه به اختلاف قيمتش با دايو به نظر من ميارزه
سلام علي اقا در مورد كابل هاي داخل جعبه xbox elite بايد بگم رنگش طوسي و خيلي نرم وانعطاف پذير اين مشخصش هست
در مورد قيمت والا فكر ميكنم بيشتر از 25 تومان نبايدباشه همون بهترين مدلش
با توجه به اختلاف قيمتش با دايو به نظر من ميارزه
بابا این کابل hdmi با هم هیچ فرقی ندارن من کابل 10 تومنی مارشال دارم کابل 30 تومنی مانسترم دارم فرقشون فقط تو طول کابله وگرنه سیگنال دیجیتال با سیگنال آنالوگ فرق داره کیفیت سیم فقط تو مسافت ارسال سیگنال تاثیر میزاره وگرنه کابلایی که پهنای باند مساوی دارن با هم یکین این صاحب این بلاگم متقلبه چون اگه به نوشتش دقت کنید میگه یکی از دوستام با قیمت پائینشو سراغ داره یعنی غیر مستقیم داره یه جنسیو تبلیغ میکنه که واسش سود داره. بازم میگم من کابل 10 تومنیو با کابل 30 تومنی تست کردم هیچ فرقی نداشتن مگر اینکه دیگه یه کابلی واقعا فقط شکل hdmi باشه.
سلام دوست عزیز...
ممنونم بابت توضیحاتتون...
راستش من خودم تا الان تست نکردم که بفهمم واقعا" فرقی بین کابل 10 تومنی با یه کابل حرفه ای هست یا نه...
ولی صاحب وبلاگ تقریبا" یه حرفه ای کار هستش و دوستای زیادی توی این زمینه داره و مطالب خوبی هم توی بلاگش مینویسه.. حالا در مورد کابل هم نوشته که صدا شفافیتش بهتر شده ! شاید با این سیستمی که من بخوام جفت و جور کنم تغییرات خیلی احساس نشه ، منم هنوز Monster نخریدم ، و دارم تحقیق میکنم که یه کابل عمرانی و مناسب از نظر کیفیت و قیمت تهیه کنم که بعدش پشیمون نشم...
مدل کابل مانستر شما چیه ؟ از کجا خریدین ؟
موفق باشین...![]()
با فروشگاه اکوستیک تماس گرفتم
مانستر 2متری 85هزار تومان
دایو 2 متری 39 هزار تومان...
دست شما درد نکنه ،
من دیگه با این وضعیت میرم کابل xbox میگیرم ! فقط موندم دایو بهتره یا xbox !
موفق باشین...![]()
علي جان خودت و درگير اين مسائل نكن اگه تونستي وگير اومد كابل xbox بگير از همون هايي كه داخل پكشون هست اگر هم كه نه قيمت دايو هم بد نيست با توجه به اينكه مارك داره
البته هم قيمتش سوني هم داره كيفيت خوبي دارند![]()
دوستان کسی میدونه این کابلو کجا می فروشن؟
اینترنتی باشه بهتره..
سلام به فروشگاههاي اينترنتي نظير چاره يا اكوستيك يا hdmedia نگاهي بندازيد شايد بتونيد پيدا كنيد
سلام
من كابل مانستر سري 1000 گرفتم و به گفته آقاي برزيم گذاشتم 30 ساعت كابل كار كرد تا به حالت پايدار رسيد.
شدت كنتراست رنگ در تاريكي
سرعت ارتباط پلير با تلويزيون
وضوح صدا و كريستالي شدنش
همگي به وضوح قابل تشخيص است.
به قول آقاي برزين بستگي به تجربه و تجهيزات نمايش داره. تا تفاوت ها به خوبي متوجه بشيد.
![]()
دوستان من فیلم با کیفیت HD تقریبا نمیبینم و فعلا این برام مهمه که فیلمها و کانالهای SD را با بهترین کیفیت ممکن بگیرم. میدونم که استفاده از کابل کامپوننت در این مورد بهتر از کامپوزیته. استفاده از کابل HDMI چطوره در مقایسه با کامپوننت؟ ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)