فعلا که خبری نیست!
فعلا که خبری نیست!
خوب تقریبا بازی رو به پایانه......... .بازی زیباس ولی حداقل برای من که بیشتر "خسته لوانیا" هستش تا "کستلوانیا"....... .
بد: طراحی مراحل جالب نیس...سختیش کمی نامتعادله...ای کاش حالت چپتر چپتری نداشت........قسمت غیر اکشنش بیشتر بپر بپر هستش و معمهای چندان قوی نداره.....تازه اکشناشم خیلی ارضا کننده نیستش(باخشونت نمیزنه)...... کمبو و قدرتهای گابریل به خاطر طراحی نافرم مراحل خیلی بدردبخور نیستن.
خوب: گرافیک زیبا.......غول آخرهای زیبا....موسیقی زیبا
در کل 8 برازنده ترین امتیاز برای این بازی هستش......... .
ممنون.
Last edited by halflife g; 08-10-2010 at 16:44.
خوب بازی تموم شد !
حدود 20/21 ساعت طول کشید تا اتمام
به نظرم داستان بازی خیلی خوب بود ! اخراش واقعا هیجان پیدا کرد + اینکه بدجور شوکه کرد منو! اتفاقات غیر منتظره و ... (اصلا نمیشه توضیح داد من هنوز تو شوکم)
موزیک بازی واقعا خوب بود میشه بهش 9.5 داد
گرافیک بازی خوب بود اما عالی نبود ! بعضی جاها رنگ ها کدر بود و با هم نمیخوند ! همینطور طراحی بعضی مراحل واقعا خشک بود و از گرافیک بازی هم حتی مینداخت , به نظرم ! این قسمت 8.5
داستان هم که گفتم ( چون من خیلی حال کردم با اخرای بازی ! برعکس اول بازی که خیلی خشک شروع میشد اینم 8.75 بستشه)
بازی وقعا سخت بود و بعضی جاها اذیت میکرد ! بعضی جاها پازل ها خیلی خوب بودن بعضی جاها اصلا اصول نداشتن و جالب نبودن ! گیم پلی هم چنگی به دل نمیزد ( این چند قسمت هم 8 بستشه ! )
شاخترین غول بازی هم غول چپتر 11 هست واقعا حال کردمشاخی بود واس خودش
امتیاز کلی بازی با این میانگین امتیازی من شد : 8.6( البته همه اینا نظرات من هست و شاید دوستان جوره دیگه بازی رو دیده باشن با نظرات خودشون )
خوب دیگه برم سروقت EnslaveD![]()
Last edited by mohammad_twe; 09-10-2010 at 00:49.
دوستانی که ps3 دارن
روی ps3 هم افت فریم داره؟یا نه؟
رو هر 2 کنسول کمی افت فریم داره !دوستانی که ps3 دارن
روی ps3 هم افت فریم داره؟یا نه؟
خواهش میکنیمخوب تقریبا بازی رو به پایانه......... .بازی زیباس ولی حداقل برای من که بیشتر "خسته لوانیا" هستش تا "کستلوانیا"....... .
بد: طراحی مراحل جالب نیس...سختیش کمی نامتعادله...ای کاش حالت چپتر چپتری نداشت........قسمت غیر اکشنش بیشتر بپر بپر هستش و معمهای چندان قوی نداره.....تازه اکشناشم خیلی ارضا کننده نیستش(باخشونت نمیزنه)...... کمبو و قدرتهای گابریل به خاطر طراحی نافرم مراحل خیلی بدردبخور نیستن.
خوب: گرافیک زیبا.......غول آخرهای زیبا....موسیقی زیبا
در کل 8 برازنده ترین امتیاز برای این بازی هستش......... .
ممنون.![]()
Last edited by mohammad_twe; 09-10-2010 at 01:30.
ماشالله شما چه پشت کاری دارید . من هنوز تو چپتر دو گیر کردم ( البته ناگفته نماند بیشتر درگیر ENSLAVED هستم تا این بازی )
ولی یه سوال داشتم :
تو مبارزه با غول سنگی آخره چپتر دوم من دوبار از غول بالا میرم و اون نقاط حساس و نارنجی رنگ را میزنم ولی بار سوم که باید از غول بالا برم هیچ راهی نیست .
یعنی دقیقا میره جایی که اون نقطه نارنجی دوم بوده بعد هم غول با دستش منو میندازه پایین .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
برو به همون نطه نارنجی دوم و وقتی دستشو اورد طرفت تا بندازتت یایین...یکم برو عقب بعد با اسلحت از اون دستش که اومده طرف تو برو بالا....... .
من اینجا گیر کردم :
با مشت میزنم تو این زرده یه در پشت سرت باز میشه.
تا می خوام برم برسم به در دره بسته میشه :
از دویدن سرعتی هم استفاده میکنم ولی بازم نمیرسم.
باید چکار کنم.
ممنون.
داداش اینکار غلطهمن اینجا گیر کردم :
با مشت میزنم تو این زرده یه در پشت سرت باز میشه.
برو کناره در RB رو بزن اتیشی که شدی که چاقو ( خنجر ) با B پرت کن سمته این مجسمه تا در باز بشه !
درود برو بچ آقا عجب بازی زیبایی این کستلوانیا , فقط یه جاشو گیر کردم تو چپتر 5 اونا که اون وروجکه میاد تمام قدرتاتو میگیره بعد میره جلو یه غار مانند بعد موقعی که میخوایی بپری بری اونور دخلشو بیاری هی با اون جادوی قرمز رنگ پرتت میکنه پایین صدای تو مخی هم داره اعصابمو ریخته بهم , اخ اگه دستم بهش نرسه , دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم با تشکر سعید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)