می شه یه عکس از پژو 208در انجمن آپ کنید؟
می شه یه عکس از پژو 208در انجمن آپ کنید؟
5 هزار دستگاه پژو 207 آي به بازار عرضه شد
استقبال بازار از پژو 207آي باعث شده بيش از پنج هزار دستگاه از اين محصول در بازار ايران به فروش برسد.
مهندس ميرجواد سليماني قائم مقام ايران خودرو در حوزه کيفيت و محصول با بيان اين مطلب، گفت: 207 آي به دليل برخورداري از زيبايي و ظاهر جذاب، در بين مشتريان به ويژه جوانان محبوبيت ويژه اي پيدا کرده است.
وي تقاضاي بازار براي اين محصول را بيش از ميزان عرضه ذکر کرد و اظهار داشت: روزانه حدود 200دستگاه از اين خودرو توليد مي شود .
سليمانی پيش بيني کرد تا پايان سال جاري 15 هزار دستگاه پژو 207 آي در اين شرکت توليد و روانه بازار مي شود .
قائم مقام محصول و کيفيت ايران خودرو فروش ويژه نقدي و اقساطي و چک را از جمله روش هاي فروش 207 آي دانست و اظهار داشت: در بين سايت هاي توليدي اين خودرو در سراسر دنيا، محصول ايران خودرو به موتور تي يو 5 مجهز است که قويترين موتور در اين کلاس خودرو به شمار مي رود.
وي كيسه هواي ايمني راننده و سرنشين جلو ، سيستم قطع سوخت در مواقع ضروري و فرمان تاشونده در هنگام تصادف از جلو را از جمله تجهيزات ايمني و رفاهي 207 آي نام برد و اظهار داشت: اين محصول از سويچ همراه با ريموت كنترل ، قفل مركزي و ايموبيلايزر نيز برخوردار است.
مهندس سليماني با اشاره به عرضه اين خودرو در آپشن هاي گوناگون به خواست مشتري، گفت: در صورت فراهم آمدن شرايط لازم و اقتصادي بودن، در مورد صدور آن به بازار هاي جهاني نيز تصميم گيري خواهد شد.
قائم مقام محصول و کيفيت ايران خودرو ميزان ساخت داخل 207 آي در شروع توليد را بيش از 65 درصد عنوان کرد که تا 90 درصد افزايش خواهد يافت .
وي از توليد پژو 207 آي صندوق دار از سال آينده خبرداد و اظهارداشت : پژو 207 آي، ضمن برخورداري از دو نوع گيربكس دستي و اتوماتيك، كليه استاندارد هاي روز جهان را تامين كرده و تاييد نوع از اتحاديه اروپا و استاندارد يورو 3 با قابليت ارتقا به استاندارد يورو 4 را داراست .
کلا پژو یه کمپانی زهوار در رفته اروپاییه و یکی از دلایلی که انقدر با ایران خودرویی ها سر مسالمت داره اینه که اساسا مشتری بهتری نداره، اصلا مشتریی نداره و اگه همین هم بپره باید بره غاز بچرونه.
پر مصرف بودن، پر استهلاک بودن و ارگونومی و زیبایی در سطح پایین از مشخصات کلی تولیدات فرانسویه.
اما در ایران حکایت، حکایت اون مثل معروفه که میگه:
" در شهر کوران یک چشم پادشاست"
دوستان لطفا" اگه كسي 207i دنده اتو ماتيك داره كه خودشم رانندگي كرده باهاش سوالاي منو جواب بده ...
1- چند كيلومتر بايد باش بزني تا آب بندي بشه؟
2- بعد از آب بندي هم شتابش همينطوره؟
3- اگه بخواي تو بزرگراه از يه ماشين ديگه سبقت بگيري و شونصد سال طول نكشه چيكار بايدكرد؟(بعد از آب بندي...)
4- دنده رو دستي كني وبري بهتر نيست؟آخه اتوماتيكش حال نميده ولي اكثرا" بزرگتراموافق اتوماتيكن!!!
5- كسي تا به حال ازين دكمه S كه ميگن شتاب ميده استفاده كرده؟تو شتابشم تاثير ميذاره؟
6- واسه ي سيستم گرمايش هواي داخل بايد دكمه اشو روي اتومات تنظيم كرد؟A-C و Echo چه صيغه ايه؟
7- با كدوم دكمه هواي بيرون از راه دريچه ها مياد تو ؟
8- فقط سوپر ميخوره؟
دفترچه اشو خوندم ولي اين موردا رو نداشت .ممنون ميشم جواب درست حسابي بدين و قبلا" ازينكه وقت ميذارين متشكرم...![]()
من خودم ماشینم رو حدود 1 هفتست گرفتم وتا به حال 600 تا باهاش رفتم(اتومات هست) قبل از اینم تو اتومات نشسته بودم
1. تا اونجا که من میدونم 1000 تا
2. فک نکنم فرقی داشته باشه
3. من با ماشینم دیروز تا 130 هم رفتم. ولی فرقی نمیکنه باز بعد از اب بندی
4. معمولا باید رو حالت دستی ماشین یکم شتابش بیشتر باشه ولی 207 این طوری نبوده
5. استفاده کردم ولی چیزی احساس نکردم
6.نمیدونم
7. نمیدونم.
8.سوپر بزنی بهتره ولی من معمولی هم زدم
راستی کسی از دوستان میدونه ماشین رو باید گارانتی اولش رو رو چند تا برد نمایندگی؟ 1000 تا هستش؟؟؟
دوست عزيز ممنونم از راهنماييت .به من كه گفتن 800 تا كه رفتي بعد بيارش نمايندگي...فكر نكنم آدم ضرر كنه اگه زودتر ببره چون يه موقع كار ميده دستمون ...راستي روغن ترمزشم با آب رادياتش هر هفته بايد چك بشه...
207 نسبت به قیمتش مناسب نیست.اما داخلش بسیار شیک رانندگی باهاش راحت.کلاچ واقعا نرمی داره_مدل دنده ای)
اتومبیل جدیدیه من خوشم اومد ا
منم تا اونجایی که میدونم 800 تا هستش نه 1000 تا...فرق زیادی نمی کنه.![]()
آقا نسبت به قیمتش کی ارزه؟
من ماشین رو همین الان بردم نمایندگی(نمایندگی ایران زمین ) گفتن سرویس های ماشین هر 10هزار تاست. منم ماشین رو اوردم خونه
دوستان من با ماشین 870 تا رفتم و 4 بار باک بنزین رو پر کردم به نظرتون مصرف بنزینش خیلی زیاد نیست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)