تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 169

نام تاپيک: ‌ پژو 207i - 206+

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سال آینده صورت می گیرد
    تولید پژو 208 آی به جای 207 آی در ایران

پایگاه تخصصی اوتوموتیو ورلد طی گزارشی از فعالیت های شرکت خودروسازی پژوی فرانسه در سطح جهان نوشت: افزایش فعالیت پژو در روسیه و سایر بخشهای اروپا موجب شد تا میزان فروش این شرکت در 9 ماه نخست 2010 نسبت به مدت مشابه سال قبل 12 درصد افزایش یابد .
    بر اساس این گزارش اقدام پژو برای سرمایه گذاری در بازارهای چین، برزیل و آرژانتین تاثیر زیادی در افزایش فروش این شرکت در بازارهای در حال توسعه و نوظهور داشته است . شرکت پژو طی سالهای اخیر با کاهش سود مالی در بازارهای چین، برزیل و آمریکای جنوبی روبرو شده و به همین منظور به دنبال گسترش فعالیت در سایر بازارهای بین المللی است .
    این گزارش در مورد همکاری شرکت پژو با ایران نیز نوشته است: در حالی که تحریم ها بر ضد ایران مانع از سرمایه گذاری شرکتهای خارجی در این کشور شده شرکتهای خودروسازی رنو و پژوی فرانسه که طی دهه های اخیر در بازار ایران فعالیت داشته اند سیاست درست حمایت از سرمایه گذاری‌های خود در این کشور را اتخاذ کرده اند.
    شرکت پژو سیتروئن قصد دارد به همکاری خود با شرکتهای ایران خودرو و سایپا تا سال 2015 میلادی ادامه دهد که طی آن شرکت ایران خودرو در سال 2012 یا 2013 خودروی پژو 208 آی را جایگزین پژو 207 آی خواهد کرد .
    این گزارش تصریح کرده است صنعت خودروی ایران به رغم تحریم های آمریکا از ثروت مهندسان و کارشناسانی با استعداد و چندین دهه تجربه برخوردار است.
    قرار است مدل جدید رانا در اوت 2011 تولید شود . هنوز معلوم نیست شرکت پژو سیتروئن تا چه حد به ایران برای تولید این خودرو کمک کرده ولی رانا نوعی طراحی مجدد و تغییر در پلت فرم پژو 206 به شمار می رود .
    می شه یه عکس از پژو 208در انجمن آپ کنید؟

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

5 هزار دستگاه پژو 207 آي به بازار عرضه شد

استقبال بازار از پژو 207آي باعث شده بيش از پنج هزار دستگاه از اين محصول در بازار ايران به فروش برسد.

مهندس ميرجواد سليماني قائم مقام ايران خودرو در حوزه کيفيت و محصول با بيان اين مطلب، گفت: 207 آي به دليل برخورداري از زيبايي و ظاهر جذاب، در بين مشتريان به ويژه جوانان محبوبيت ويژه اي پيدا کرده است.
    وي تقاضاي بازار براي اين محصول را بيش از ميزان عرضه ذکر کرد و اظهار داشت: روزانه حدود 200دستگاه از اين خودرو توليد مي شود .
    سليمانی پيش بيني کرد تا پايان سال جاري 15 هزار دستگاه پژو 207 آي در اين شرکت توليد و روانه بازار مي شود .
    قائم مقام محصول و کيفيت ايران خودرو فروش ويژه نقدي و اقساطي و چک را از جمله روش هاي فروش 207 آي دانست و اظهار داشت: در بين سايت هاي توليدي اين خودرو در سراسر دنيا، محصول ايران خودرو به موتور تي يو 5 مجهز است که قويترين موتور در اين کلاس خودرو به شمار مي رود.
    وي كيسه هواي ايمني راننده و سرنشين جلو ، سيستم قطع سوخت در مواقع ضروري و فرمان تاشونده در هنگام تصادف از جلو را از جمله تجهيزات ايمني و رفاهي 207 آي نام برد و اظهار داشت: اين محصول از سويچ همراه با ريموت كنترل ، قفل مركزي و ايموبيلايزر نيز برخوردار است.
    مهندس سليماني با اشاره به عرضه اين خودرو در آپشن هاي گوناگون به خواست مشتري، گفت: در صورت فراهم آمدن شرايط لازم و اقتصادي بودن، در مورد صدور آن به بازار هاي جهاني نيز تصميم گيري خواهد شد.
    قائم مقام محصول و کيفيت ايران خودرو ميزان ساخت داخل 207 آي در شروع توليد را بيش از 65 درصد عنوان کرد که تا 90 درصد افزايش خواهد يافت .
    وي از توليد پژو 207 آي صندوق دار از سال آينده خبرداد و اظهارداشت : پژو 207 آي، ضمن برخورداري از دو نوع گيربكس دستي و اتوماتيك، كليه استاندارد هاي روز جهان را تامين كرده و تاييد نوع از اتحاديه اروپا و استاندارد يورو 3 با قابليت ارتقا به استاندارد يورو 4 را داراست .

3. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کلا پژو یه کمپانی زهوار در رفته اروپاییه و یکی از دلایلی که انقدر با ایران خودرویی ها سر مسالمت داره اینه که اساسا مشتری بهتری نداره، اصلا مشتریی نداره و اگه همین هم بپره باید بره غاز بچرونه.
    پر مصرف بودن، پر استهلاک بودن و ارگونومی و زیبایی در سطح پایین از مشخصات کلی تولیدات فرانسویه.
    اما در ایران حکایت، حکایت اون مثل معروفه که میگه:
    " در شهر کوران یک چشم پادشاست"

5. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

دوستان لطفا" اگه كسي 207i دنده اتو ماتيك داره كه خودشم رانندگي كرده باهاش سوالاي منو جواب بده ...
    1- چند كيلومتر بايد باش بزني تا آب بندي بشه؟
    2- بعد از آب بندي هم شتابش همينطوره؟
    3- اگه بخواي تو بزرگراه از يه ماشين ديگه سبقت بگيري و شونصد سال طول نكشه چيكار بايدكرد؟(بعد از آب بندي...)
    4- دنده رو دستي كني وبري بهتر نيست؟آخه اتوماتيكش حال نميده ولي اكثرا" بزرگتراموافق اتوماتيكن!!!
    5- كسي تا به حال ازين دكمه S كه ميگن شتاب ميده استفاده كرده؟تو شتابشم تاثير ميذاره؟
    6- واسه ي سيستم گرمايش هواي داخل بايد دكمه اشو روي اتومات تنظيم كرد؟A-C و Echo چه صيغه ايه؟
    7- با كدوم دكمه هواي بيرون از راه دريچه ها مياد تو ؟
    8- فقط سوپر ميخوره؟
    دفترچه اشو خوندم ولي اين موردا رو نداشت .ممنون ميشم جواب درست حسابي بدين و قبلا" ازينكه وقت ميذارين متشكرم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان لطفا" اگه كسي 207i دنده اتو ماتيك داره كه خودشم رانندگي كرده باهاش سوالاي منو جواب بده ...
    1- چند كيلومتر بايد باش بزني تا آب بندي بشه؟
    2- بعد از آب بندي هم شتابش همينطوره؟
    3- اگه بخواي تو بزرگراه از يه ماشين ديگه سبقت بگيري و شونصد سال طول نكشه چيكار بايدكرد؟(بعد از آب بندي...)
    4- دنده رو دستي كني وبري بهتر نيست؟آخه اتوماتيكش حال نميده ولي اكثرا" بزرگتراموافق اتوماتيكن!!!
    5- كسي تا به حال ازين دكمه S كه ميگن شتاب ميده استفاده كرده؟تو شتابشم تاثير ميذاره؟
    6- واسه ي سيستم گرمايش هواي داخل بايد دكمه اشو روي اتومات تنظيم كرد؟A-C و Echo چه صيغه ايه؟
    7- با كدوم دكمه هواي بيرون از راه دريچه ها مياد تو ؟
    8- فقط سوپر ميخوره؟
    دفترچه اشو خوندم ولي اين موردا رو نداشت .ممنون ميشم جواب درست حسابي بدين و قبلا" ازينكه وقت ميذارين متشكرم...
    من خودم ماشینم رو حدود 1 هفتست گرفتم وتا به حال 600 تا باهاش رفتم(اتومات هست) قبل از اینم تو اتومات نشسته بودم
    1. تا اونجا که من میدونم 1000 تا
    2. فک نکنم فرقی داشته باشه
    3. من با ماشینم دیروز تا 130 هم رفتم. ولی فرقی نمیکنه باز بعد از اب بندی
    4. معمولا باید رو حالت دستی ماشین یکم شتابش بیشتر باشه ولی 207 این طوری نبوده
    5. استفاده کردم ولی چیزی احساس نکردم
    6.نمیدونم
    7. نمیدونم.
    8.سوپر بزنی بهتره ولی من معمولی هم زدم

راستی کسی از دوستان میدونه ماشین رو باید گارانتی اولش رو رو چند تا برد نمایندگی؟ 1000 تا هستش؟؟؟

8. 5 کاربر از aidin0000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

راستی کسی از دوستان میدونه ماشین رو باید گارانتی اولش رو رو چند تا برد نمایندگی؟ 1000 تا هستش؟؟؟
    دوست عزيز ممنونم از راهنماييت .به من كه گفتن 800 تا كه رفتي بعد بيارش نمايندگي...فكر نكنم آدم ضرر كنه اگه زودتر ببره چون يه موقع كار ميده دستمون ...راستي روغن ترمزشم با آب رادياتش هر هفته بايد چك بشه...

10. 2 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

207 نسبت به قیمتش مناسب نیست.اما داخلش بسیار شیک رانندگی باهاش راحت.کلاچ واقعا نرمی داره_مدل دنده ای)
    اتومبیل جدیدیه من خوشم اومد ا

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

منم تا اونجایی که میدونم 800 تا هستش نه 1000 تا...فرق زیادی نمی کنه.

14. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

آقا نسبت به قیمتش کی ارزه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزيز ممنونم از راهنماييت .به من كه گفتن 800 تا كه رفتي بعد بيارش نمايندگي...فكر نكنم آدم ضرر كنه اگه زودتر ببره چون يه موقع كار ميده دستمون ...راستي روغن ترمزشم با آب رادياتش هر هفته بايد چك بشه...
    منم تا اونجایی که میدونم 800 تا هستش نه 1000 تا...فرق زیادی نمی کنه.
    من ماشین رو همین الان بردم نمایندگی(نمایندگی ایران زمین ) گفتن سرویس های ماشین هر 10هزار تاست. منم ماشین رو اوردم خونه
    دوستان من با ماشین 870 تا رفتم و 4 بار باک بنزین رو پر کردم به نظرتون مصرف بنزینش خیلی زیاد نیست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •