باید از یک فرد وارد و خبره بپرسی چون فکر نکنم از بین دوستامون کسی اینطور آکواریومی داشته باشه....
باید از یک فرد وارد و خبره بپرسی چون فکر نکنم از بین دوستامون کسی اینطور آکواریومی داشته باشه....
البته هنوز برای این که به مستند National Geographic تبدیل بشه به اسب آبی و هشت پا نیاز داره
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
سلام لاک پشت و مار ماهی کنار ماهی های گوشت خوار مشکلی نداره ولی با ماهی های گیاه خوار برعکس .در مورد سمندر و خرچنگ و .... واقعا اگه میخای نگه داری فوق العاده و درد سر زیاد داره به علاوه خرج زیادش.پیشنهاد می کنم کتاب راهنمای شرایط زندگی اقلیمی و نگهداری این موجودات را مطالعه کنی.جدی دارم میگم این حیوونا رو کجا باید نگه داری کرد؟در کنار هم زنده میمونن؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by satrianism; 03-04-2010 at 22:04.
ماهی گوشت خوار را با گیاه خوار نگهداری نمیشه کرد چون گوشت خوار به اون حمله میکنه یا اینکه از پل عمودی استفاده کنی.البته اگه ماهی گیاه خوار از گوشت خواره بزرگ تر باشه در صد خطر پایین میاد.![]()
سلام یک ماهی گورامی دارم که به طور شدیدی شکمش باد کرده از کپسول تتراسیکلین هم استفاده کردم اما نتیجه نداشت که هیچ بدتر هم شد دوستان لطفا سریع راهنمایی کنید
من اطلاعاتی از این بیماری ها ندارم
یک عکس بزاری خیلی خوب میشه بهتر راهنمایی می کنن
دوستان لجن خوار من دیگه لجن نمی خوره چرا؟
Last edited by armin_software; 16-04-2010 at 14:00.
یا پیر شده یا وقتی به ماهیات غذا میدی از غذای ماهیات داره زیر زیرکی تغذیه میکنهدوستان لجن خوار من دیگه لجن نمی خوره چرا؟
اگر در حین غذا دادن دیدی که لجن خوار هم میاد سر آب یا هول میشه مطمئن باش از همین غذای ماهیها تغذیه میکنه و بهتره تعویض کنی.
من حدود 1 هفته پیش همین کار رو کردم (تعویض) و الان هم واقعا از آکواریوم بدون لجنم لذت میبرم.
کوچیهیا پیر شده یا وقتی به ماهیات غذا میدی از غذای ماهیات داره زیر زیرکی تغذیه میکنه
یکشون همش چسبیده به تصویه
یکیشون غذا می خوره
اونی که چسبده به تصویه شکمش رفته تو
این سایت جالبیه
خیلی ارزون می ده
نظرتون چیه؟
میشه ازش خرید کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از اينجا خريد كردم![]()
واقعا سایت ارزونیه
من که خیلی راضی هستم
100% ازش خرید می کنم
پول رو می یاد پیش خونه میگره؟من از اينجا خريد كردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)