بله میدونم چی میگید ، ولی من همیشه فیلمهای Xvid و divx تماشا میکنم و موردی که شما میگی رو تست نکردم . چون تمام DVD هایی هم که تو بازار هست از روی xvid تبدیل میشه.
بله میدونم چی میگید ، ولی من همیشه فیلمهای Xvid و divx تماشا میکنم و موردی که شما میگی رو تست نکردم . چون تمام DVD هایی هم که تو بازار هست از روی xvid تبدیل میشه.
حالا میشه این یکدفعه برید چک کنید ببینید اجرا میشه یا نه؟چون میخوام برم بخرم.ممنون
چشم چک میکنم.
تست کردم . کنسرت یانی بود با بیت ریت 7500 کیلوبیت .پخش کرد ولی با فلش و هارد اکسترنال هردو تیک میزد .
دستگاه فیلیپس 5986 .حالا دوستان دیگه هم تست کنند بد نیست.
البته فایلهای ضبط شده توسط ----- با فرمت MPEG و بیت ریت 15000 کیلوبیت رو از روی فلش خیلی روان اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا این تیک میزد.
مرسی خیلی ممنومنم.به نظر شما 3360 امکانش هست درست پخش کنه؟
من فیلم آواتار رو دی وی دی ناینشو( 8.5گیگ) دارم به نظر شما اجراش میکنه با فلش.فیلمهای ناین رو هم مثه فیلمهای معمولی (4.7گیگ) رو اجرا میکنه؟
شاید درست پخش کنه. تو تاپیک دیویدی پلیر مطرح کن تا دوستانی که این مدل رو دارند برات تست کنند.
راستی مدل 3360 ورودی صدای 5 کاناله رو داره؟
بله داره ولی ازطریق SPDIF و یا HDMI صدای مولتی چنل رو انتقال میده و خروجی آنالوگ صدا نداره (RCA).
من که چیزی متوجه نشدمیعنی چی انتقال میده آخه ما یه تلویزیون ال سی دی داریم با یه سینمای خانگی
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
میشه بگید usbش چه فرمتهای تصویری رو اجرا میکنه؟شاید اینجوری بشه فهمید دی وی دی رو اجرا میکنه یا نه؟چون دی وی دی فرمت تصویریش vob هستش
Last edited by armenak; 15-05-2010 at 22:36.
واضح گفتم. شما اگر سینمای خانگیتون ورودی SPDIF داشته باشه میتونید از صدای چندکانالش استفاده کنید.
MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra
VOB از کدک MPEG 2 استفاده میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)