بازم خوبه از شما ! شما چه سرویسی دارین ؟
من که از ساعت 1:30 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه ! انگار قطع کردن ! سرعت روی صفر
بازم خوبه از شما ! شما چه سرویسی دارین ؟
من که از ساعت 1:30 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه ! انگار قطع کردن ! سرعت روی صفر
سلام
من از آشنا سرويس گرفتم ولي ظاهرا آشنا پيوسته به پيشگامان
كسي ميدونه از كجا بايد گزارش كاركردمو ببينم؟؟؟
من به هر كدوم از اين دو آدرس كه ميرم با اينكه با يوزر و پسوردم به اينترنت وصل شدم ميگه يوزر يا پس غلطه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خيلي برام مهمه كه باقي مانده شارژمو ببينم!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا كمك كنيد. ممنون
راستي، موافقم سرعت شبانه خيلي كم شد.... قبلا خيلي بدتر بود يه مدتي مثل روزا شد ولي دوباره خراب شد :(
پیشگامان شیطنت نکن !!!
واسه من از User.Pishgaman.Net میشه دید ... البته بعضی وقتا نمیره تو این صفحه ... اما وقتی با VPN میرم ، باز میشه ... شما هم با VPN یه تست بزن شاید بشه ...
1 مگ ... واسه منم امروز افتضاح بود ... از ساعت 10 وصل نمیشد تا ساعت 3 صبح ... دهنم آسفالت شد ... هر وقتم که وصل میشد ، نه سایت باز میکرد ، نه میشد دی ال کرد ...
یاد اون شبایی که تا صبح با سرعت 200 دی ال میکردم بخیر![]()
با vpn باز نميشه اصلا!! vpn رو قطع ميكنم وصل ميشه...
خدایا این چه خریتی بود من کردم
ای خدا این پیشگامان چیه!!!!
شبانه سرعت دانلود 12کیلوبایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من متوجه نمیشم چه دلیلی وجود داره که شبا سرعت صفر میشه ؟ در واقع یه جورایی میشه گفت سرویس قطع شده !
مگه خودشون تو قراردادشون نمیگن به اضای هر مقدار قطعی همون مقدار سرویس رایگان ارئه میدن ؟ پس تکلیف ما چیه ؟ تکلیف ما چیه که هر شب سرویسمون یه جورایی قطع میشه ؟ چرا کسی این دزد ها را سرجاشون نمیشونه ؟
من سرعت دانلود صفر را چیکار کنم ؟ صبح میبینم یا هیچی دان نکرده یا 10 مگ دانک کرده![]()
پیشگامان نصف جهان که داغــــــونه
سرعت دانلود شبا روی 10کیلوبایت میچرخه (با سرویس 256)
من دیگه عمرا تمدید کنم با اینا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)