هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟
هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟
سلام
آقا منم میخوام این گوشی رو بخرم. میشه کسایی که دارن ای گوشی رو بیان و نظرشون رو بگن؟
ممنون.
مثل اینکه اینجا کسی جواب گو ما نیست
من موقعي كه خريدم فروشنده گفت كه ويندوز گوشي 6 هست و يه برگه هم از كمپاني داخل جعبه بود كه روش اينو نوشته بود. اما تو اطلاعات داخل گوشي ورژن 5.2 نوشته شده. اين گوشي دو تا مشكل داره، يكي اينكه با اس ام اس فارسي سرعتش كند مي شه و ديگه اينكه بعضي وقتها (نسبتا زياد) هنگ مي كنه كه بايد باتري رو در آورد و دوباره گذاشت تا درست بشه.
فكر كنم مشكلات همه نرم افزاري باشه و با آپگريد بشه. ولي مطمئن نيستم.
دوستان اصلا توصیه نمیکنم این گوشی رو بخرین و 100% من دلایل خوبی واسه این حرفم دارم...حتما یا HD2 بگیرین یا کلا قید وین موبایلو بزنین و آندروید بگیرین و دوست من آریا خریده و راضیه زیاد با لجند 510 تومنی فرقی نداره فقط قطب نما رو کمتر داره...ولی اگه بیشتر از 450 قیمت گرفتین دیگه خوب نیست چون دوست من 440 آریا رو گرفت...اگه جای شما بودم پول جمع میکردم دیزایر یا مایل استون میگرفتم اما لجند هم چیز خوبیه
دوستان : لطفا جو ندین !
اگه اصلش رو تهیه میکردین نه مشکل هنگ داشتین نه اون معضل ورژن !!!!!!!! همیشه هر گوشی اومده کشور دوست و همسایه سریع زده تو کار بدلش !
بنده چه طوری پس تو گوشیم نوشته : 6.5 ؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
شما دیگه دنبال مینی نرو : اصلش رو سخت پیدا میکنی !
فکر نکنم اون 5.2 ویندوزتون باشه .. احتمالا ویندوزتون 6 هست و ورژن 5.2
این گوشی رو من تازه خریدم بابا این چرا این تاچش اینقدر وحشتناکه..اصلا نمی شه باهاش کار کرد..ناخن می زنی که کار نمی کنه انگشتم که می زنی کلی فکر میکنه..تازه خیلی وقتا هم بالا پایینشو میزنه..خلاصه داره مارو می کشه....من قبلا امنیا داشتم اینطوری نبود...
میشه لینک فارسی ساز و GPS بهم بدین؟ که با این گوشی سازگار باشه و نحوه نصبشم بگین؟ آخه گوشی رو به کام وصل می کنم دیگه نمی دونم my storage کجاست که فایل ها رو رووش بریزم.
سلام
من یه مشکلی دارم با hd mini
آهنگ جدید که روی مموری میریزم htc music هنگ میکنه ولی media player میخونتش چرا؟؟؟؟
سسلام.من میخوام hd mini بگیرم.زنگ زدم نمایندگی کرج گفتن 450 با بیمه و گارانتی.
میخواستم نظر دوستانی که این گوشی رو دارن بدونم.آیا تو این قیمت خوب هست؟مشکلی باهاش ندارید؟
من شنیدم قاب پشتش بعد یه مدت لق میزنه.با اینکه خیلی هنگ میکنه.شما از این مشکلات باهاش نداشتین؟
به نظرتون این گوشی میتونه تا حدی نیازهای اولیه من به کامپیوتر ور رفع کنه؟؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)