تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 39 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Lu Bu معروف به ژنرال پرنده قدرتمندترين جنگجو در زمان امپراطوري باستاني هان بوده است. از زمان تولد او اطلاعات زيادي در دست نيست. چيزي كه مشخص است او پدر و مادر خود را در طفوليت از دست داده بود و براي زنده ماندن تلاش مي كرد. او راه زندگي رو در جنگيدن يافت و از كودكي سعي كرد بهترين باشد. بخاطر قدرت بدني بالا و رزم آوري فوق العاده اش ئينگ يوان او را بعنوان باديگارد شخصي خود استخدام كرد. در جنگ با دونگ ژو وارد ارتش او شد و به يكي از بهترين فرماندهان او تبديل شد. او عاشق خدمتكار زيباي دونگ ژو ديائو چان شد. شبي كه ميخواست دونگ ژو ديائو چان رو به اطاق شخصي خود ببرد او مانع شد و با ديائو چان با تمام گرفتاري ها از قلعه فرار كرد . به دل كوهها رفت و ارتشي براي خود درست كرد. او شجاعانه مي جنگيد و مانند شيري بود كه تمام كفتارها را نابود مي كرد. در آن زمان سه سلسله مهم در اطراف چين و ژاپن حكومت مي كردن. سلسله هاي وو - شو - وي
    رهبران اين سلسله ها به ترتيب سون جيان - ليو بي و سائو سائو بود. خبر پيشروي ها و نبردهاي دلاورانه لوبو به گوش آنها رسيد اما توجه چنداني ندادند. لوبو با ارتشي به سمت هان ديانگ آمد تا با دونگ ژو جنگ كند. در جنگي تاريخي او دونگ ژو را شكست داد و سرش را از تنش جدا كرد. ديائو چان همسر وفادارش سايه به سايه شوهرش در جنگ دلاورانه جنگيد تا به پيروزي رسيدند. او توانست با غلبه بر دشمنان داخلي وضعيت آرامي را بدست آورد و براي شروع زندگي جديد آماده شود. اما ديري نپاييد كه خبر اتحاد سه سلسله چين باستان را شنيد كه هدفشان نابودي او بود. او به دوست قديميش يوان شائو نامه نوشت و از او درخواست كمك كرد و يوان شائو به او پاسخ مثبت داد. ارتش شو خود را براي حمله آماده مي كردند و شبي سرد از شب هاي زمستان جنگ شروع شد. در اواسط جنگ بود كه خبر رسيدن يوان شائو با افرادش بهش رسيد اما يوان شائو براي كمك نيامده بود. آماده بود تا او را بكشد. اينكه دوست قديميش او را به زر و طلا فروخته بود قلبش را شكست. نعره كنان به سمت ميدان جنگ دويد و سر از تن هر جنبنده برداشت. هيچ كس نميداند آن شب بر او چه گذشت اما صبح چنان ارتش شو فرار مي كردند كه انگار مرگ به دنبالشان ميايد.
    او يوان شائو رو دستگير كرد و به سزاي اعمالش رساند. شكست شو باعث شد سه رهبر با هم توافق كنند و با ارتش هاي متحد به جنگ لوبو بيايند كه ارتش زيادي هم برايش باقي نمانده بود. در جنگ در جنگ سرزمين هاي ژياپي لوبو ارتشي را روبروي خود ديد كه آغاز و پاياني نداشت . ارتش تمام سلسله هاي شو-وو- وي
    او ميدانست كه احتمال دارد پيروز نشود. به سمت سربازانش رفت و گفت :
    ميدانم كه همه شما فكر مي كنيد من آدم مغرور و عصباني هستم اما من هيچ چيز را به شما و زنده ماندن شما دوست ندارم. در حاليكه اشك بخاطر غرور بالايش از چشمانش سرازير ميشد گفت هر كس ميخواد ميتونه بره
    اونجا تو اون ميدان نبرد مشخص نيست چه بلايي سر ما مياد
    خيليا رفتن و خيليا موندن اما يه دلخوشي داشت و اونم بودن همسرش كنارش بود. ديائوچان تا آخرين نفس كنارش موند.
    سوار بر اسب سرخ خود شد. اسبي كه در تمام تاريخ چين و ژاپن نظير نداشت و بسيار تند مي رفت. نعره اي كشيد و گفت :
    It doesn't matter, their numbers make no difference. By opposing me, they are marching to their own slaughter!
    مهم نيست تعدادشون چقدره اونا كه به طرف من ميان انگار دارن ميان تا مرگ رو بغل كنند !

و او كشت و كشت در ميانه هاي جنك خبر زخمي شدن همسرش ديائو چان را برايش آوردند. ديگر چشمانش كور شده بود و هيچ چيز نميديد. بر بالين همسرش رفت اما او لبخندي زد و جان سپرد. نعره اي كشيد كه تمام دشت از شدت ترس به خود لرزيد. او بي رحمانه مي كشت. اسلحه افسانه ايش يعني شكارچي شيطان را برداشت و مي كشت. تير ميزدند اما اثري نداشت
    او ارتش متحدين را شكست داد و سه رهبرشان را فراري داد. تمامي فرماندهانشان را فراري داد
    روز بعد هيچ كس زنده نمانده تمام افراد وفادارش كشته شده بودند اما جنگ را برده بود. فقط خودش مانده بود. او بر بالاي جسد همسرش وفادارش آمد او را بغل كرد و خون گريه كرد. جسدش را برداشت و با تني زخمي و خون آلود سوار اسبش شد و به دل كوهستان رفت. هيچ كس نميداند چه بلايي سر او آمد اما تا ابد هيچ كس از او خبردار نشد و هيچ كس او را هيچ جا نديد.
    او جنگ جويي بود كه تاريخ چين ديگر به خود نديده و نشنيده است. جنگجويي كه با كمتر از صد نفر نيرو با 10 ميليون نفر جنگيد و پيروز شد.
    در سري بازي هاي دايناستي و ساموراي شمشير او يعني شكارچي شيطان قدرتمند ترين سلاح با قدرت ضربه 100 است و سلاح ديگري مانند آن وجود ندارد (سايت رسمي بازي اينو ميگه نه چند جوجه تازه به دوران رسيده)

لينك :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بريد آخراش قدرتمندترين اسلحه يعني شكارچي شيطان رو ببينيد.
    او قدرتمندترين بود و در جنگي كه بين او و تاداكاتسو هوندا انجام ميشود در بازي اوروچي تاداكاتسو رو فراري مي دهد.
    دليل قوي تر بود اسلحه لوبو اين است كه كلا خود او از همه قوي تر است.

2. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باشه چشم ببخشیدادستت درد نکنه مادیگه شدیم جوجه تازه به دوران رسیده مرسی خیلی آقایی
    درضمن ما تو اون سایته عدد صد ندیدیم54 دیدم دیگه نمودونم منظورتم از آخرش نگرفتم درضمن نگفتی لوبو ماله ژاپنه یا چین؟
    اون 54 هم اینه:

دیگه کدومه؟
    سیوتم یادت نره ممنون
    چیزه یادم رفت لوبو سربازه اوراچی شده بود اول باید اونوشکست میدادی بعد اوراچیو پس لوبو جنگوی بدیه ومستحق نابودیه!
    چیه بد میگم؟
    Last edited by Advanced Ali-001; 05-03-2010 at 16:04.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Lu Bu معروف به ژنرال پرنده قدرتمندترين جنگجو در زمان امپراطوري باستاني هان
    دليل قوي تر بود اسلحه لوبو اين است كه كلا خود او از همه قوي تر است.
    ببین اول میگی اژدهای سرخ ازهمش بهتره طبق گفته سایت بازی حالا هم میگی خود او از همه قویتره تکلیف مارو روشن کن
    منظورتم از هان نفهمیدم!
    میگم توشیه مائدا پسر کیجیه سبکشون که یکیه
    Last edited by Advanced Ali-001; 05-03-2010 at 16:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باشه چشم ببخشیدادستت درد نکنه مادیگه شدیم جوجه تازه به دوران رسیده مرسی خیلی آقایی
    درضمن ما تو اون سایته عدد صد ندیدیم54 دیدم دیگه نمودونم منظورتم از آخرش نگرفتم درضمن نگفتی لوبو ماله ژاپنه یا چین؟
    اون 54 هم اینه:

دیگه کدومه؟
    سیوتم یادت نره ممنون
    چیزه یادم رفت لوبو سربازه اوراچی شده بود اول باید اونوشکست میدادی بعد اوراچیو پس لوبو جنگوی بدیه ومستحق نابودیه!
    چیه بد میگم؟
    ببین اول میگی اژدهای سرخ ازهمش بهتره طبق گفته سایت بازی حالا هم میگی خود او از همه قویتره تکلیف مارو روشن کن
    منظورتم از هان نفهمیدم!
    ميگم تازه به دوران رسيده همين ديگه
    بايد سعي كن حرفاي يه حرفه اي رو درك كني
    اما توضيحات اضافي كه فكر مي كردم خودت دركشون كردي :

- اين عكسي كه تو گذاشتي اسلحه چهارم لوبو در DW4 كه اسمش هست اسكاي اسكايچر اما برخلاف همه لوبو اسلحه پنجن هم داره !!! ( تاداكاتسو نداره يعني هيچ كي نداره)
    نحوه آزاد كردن اون اسلحه هم مثل آزاد كردن اسب سرخ رنگ لوبو در DW4 البته اگه بازيش كرده باشي
    من نسخه هاي DW1,2,3,4,5 رو بازي كردم اسم اون اسلحه هم هست شكارچي شيطان با قدرت ضربه 100 كامل كه اون پايين مايينارو نگاه كني تو همون سايتي كه بهت دادم مي بينيش ! (چشماتو قشنگ باز كن )
    - بهتره جواباتو يكي يكي بدم در مورد اون قسمت كه ميگي لوبو سرباز بديه و مستحق نابوديه بايد بگم كه بازم اين حرفت برمي گرده به جوجه بودنت اخه تو هنوز اوروچي رو با تمام شكل و شمايل داستاني تموم نكردي اما من كردم !!!
    وقتي تمام نيروهارو آزاد مي كني و با هر سه گروه در در جه سختي آخر لوبو رو شكست ميدي يه دمو نشون ميده كه لوبو شخصيت تورو پرت مي كنه اما نمي كشه و ميگه من ميدونم كه اوروچي موجود بديه اما من فكر مي كردم بخاطر قدرت ميتونم بهاش باشم يعني لوبو فكر مي كرده اوروچي خيلي قويه و كلا با قوي ها حال مي كرده اما پشيمون ميشه و به گروه تو ملحق ميشه و دمار از روزگار اوروچي درمياره تو اون مرحله اسم اون قلعه هم كوشي بود اتفاقا خود تاداكاتسو ميگه كه اين باعث افتخار منه كه كنار تو بجنگم و لوبو ميگه :
    The great Lu Bu will join you! The world is all but ours now
    و كنار هم مي جنگن چون در آخر بازي براي نابودي اوروچي همه متحد ميشن البته شايد دركش برات سخت باشه اما بايد تمام شكل و شمايل داستاني رو دنبال كني كه توضيحاتش ميشه يه مقاله كامل
    - خب حرف خنده دار بعديت كه باعث ميشه من از اين به بعد در حد سيكل باهات صحبت كنم !
    من گفتم اژدهاي سرخ قوي ترينه به گفته خود بازي اما حالا ميگم كه لوبو قوي ترينه !
    خب كمي بايد به مغزت فشار بياري تا درك كني كه لوبو اصلا در سري SW وجود نداره ! يعني لوبويي وجود نداره كه قوي ترين باشه
    من گفتم بنا به گفته سايت بازي همون پسره اژدهاي سرخ از همه قوي تره نه بخاطر قدرت بلكه بهت فهموندم تو جنگ قدرت همه چيز نيست بلكه تكنيك و تاكتيك و سرعت و مهارت و كمبوهاي زياد و طولاني و ... همگي تاثير دارن اما متاسفانه مثل اينكه من با ديوار حرف زده بودم !
    از اين لحاظ در بازي SM (ساموراي واريورس يه وقت مخت گيرپاژ نكنه!) اون پسره كه لقبش اژدهاي سرخه قويه (اسمشم درست يادم نيست)
    اما در كل و در دنياي واقعي و در تمام نسخه هاي بازي كه اين شركت درآورده يعني :
    DW 1,2,3,4,5 و SM 1,2 و Orochi 1,2 كه خوشبختانه من همه شون رو كامل بازي كردم شخصيت LU BU بعنوان قوي ترين شناخته ميشه.
    از صميم قلبم اميدوارم فهميده باشي منظورم چيه در ضمن LU BU پسر خاله من نيستا
    سيو هم برات ميذارم ...

6. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آترکتیو جواب نمیدی دوتا سوال دیگه دارم اول اینکه تو این اوراچی دونوع خطه تو استوری که اولیشو باید بری دومیش خطه چیه؟
    یکی دیگه هم اینکه این عکساش تو فایلهای بازی چرانمیاد عکسا یجنگویا وسلاح چهارمشونم باز میشه؟
    درضمن تو واریورس2ما رو کشتی اون راهش نیست اگه بود من میگرفتم چیکار کنم بازیش ناقصه؟
    دیدمش فقط یه عکس بود مشخصات نداشت؟

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

میشه شخصیت اوراچی رو خودمون انتخاب کنیم...؟
    از قیافش خوشم میاد!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس لوبو با تاداکاتسو دوست میشه ایول این شد درضمن ببخشید میشه مارو از این بیشتر شرمنده نکنی من فقط واریورس2 رو منفجر کردم نه بقیرو پس حر اقل 100تا جنگجوی جدیدو نمیشناسم پس بایدم اطلاعاتی نداشته باشم دیگه درسته؟
    راستی توضیحاتت خوب بود دیگه گرفتم بیشتر از این مارو سرخمون نکن

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آترکتیو جواب نمیدی دوتا سوال دیگه دارم اول اینکه تو این اوراچی دونوع خطه تو استوری که اولیشو باید بری دومیش خطه چیه؟
    یکی دیگه هم اینکه این عکساش تو فایلهای بازی چرانمیاد عکسا یجنگویا وسلاح چهارمشونم باز میشه؟
    درضمن تو واریورس2ما رو کشتی اون راهش نیست اگه بود من میگرفتم چیکار کنم بازیش ناقصه؟
    دیدمش فقط یه عکس بود مشخصات نداشت؟
    جواب نميدم ؟!
    جواب دادم ديگه !
    خط داستاني تو اوروچي خط داستاني دوتا نيست زياده بستگي به نحوه بازيت داره توي اوروچي كه ميتونه سه شخصيتو انتخاب كني اگه شخصيت مورد نظر يعني تارگت جزو اون سه تا باشه كلا داستان بازي عوض ميشه مثلا بعد باز شدن تاداكاتسو هوندا و اينكه جزو سه نفر قرار مي گيره در اون مرحله اي كه بايد از مردم در مقابل دزدان دريايي محافظت كني اون پسره كه دوتا شمشير داره مياد به كمكت و بعد بازي اگه بتوني كانوينسش بكني عوض گروه SW2 ميشه !
    از اين نكات اينقدر زياده در اين بازي كه حد نداره متاسفانه نسخه 2 اين بازي براي PC نيومد اما مشتاقانش روي PS2 بازي مي كنن
    در مورد قسمت دوم سوالت احتمالا بازيت ناقصه مال من همه چيزش ميومد
    اگه از اين نسخه دستكاري شده يا فشرده شده توسط اين شركت هاي زپرتي ايراني گرفتي بندازش دور و نسخه اصليشو بگير
    - يه كاري كن اگه ميخواي بدوني ميشه يا نميشه تو همون مرحله با نرم افزار Game Memory Editor تعداد آدم هايي كه كشتي رو بذار روي 1000 بعد ببين بازي كرش مي كنه يا نه كه البته كرش نخواهد كرد و اين نشون ميده كه ميشه راه خودشو داره حالا اينكارو بكن مطمئن ميشي
    - ثبت نام كن مشخصاتشو بگردي پيدا مي كني ! اينقدر سخته يعني قشنگ نوشته اونجا !

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

پس لوبو با تاداکاتسو دوست میشه ایول این شد درضمن ببخشید میشه مارو از این بیشتر شرمنده نکنی من فقط واریورس2 رو منفجر کردم نه بقیرو پس حر اقل 100تا جنگجوی جدیدو نمیشناسم پس بایدم اطلاعاتی نداشته باشم دیگه درسته؟
    راستی توضیحاتت خوب بود دیگه گرفتم بیشتر از این مارو سرخمون نکن
    علي جان من كه با تو دشمني ندارم اين حرفارم ميزنم از روي دوستيه نه دشمني
    ما دوتا اين بازي رو دوست داريم و انجام داديم و اينجا داريم با هم بحث دوستانه مي كنيم
    من ياد گرفته جلوي حرف منطقي جبهه نگيرم و با كسي بحث كنم كه منطقي باشه اگه تند رفتم منم شرمنده فراموشش كن

11. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله آترکتیو خان ممنون چشم فراموشش میکنم ولی ماریورس 2 واسه های ویه هست پس باید فور ویندوز بگیرم ....
    میگم اگه ناقصه پس سیو شماروهم میخونه یانه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو نسخه بازي رو عوض كن فعلان ببين مشكلت حل ميشه يا نه سيو يه كاريش مي كنيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •