همین !!!!!!!!!!
حداقل یه بار دیگه ساتیو معرفی میکرد![]()
همین !!!!!!!!!!
حداقل یه بار دیگه ساتیو معرفی میکرد![]()
ولی به نظر من این 2 تا پروهای کیبورد دار خوب فروش میکنه
اینجاها خیلیا فقط به خاطر داشتن کیبورد یه گوشی رو میگیرن یا واسه نداشتنش بیخیالش میشن![]()
سلام !
ایندفعه گه تو این سرور پی 30 ورلد که تو این موقعیت دان شد
1 ساعته (از شروع مراسم) دارم رفرش میکنم
همش داونه !
خبرها رو دادین دیگه
اینم یه سری سوال و جواب :
اساتید ترجمه کنن :
8:22PM A question for Stringer: "Two years ago, you said that you weren't happy with the performance of Sony Ericsson. What changed?" In response: "I don't remember what I said last week, much less two years ago." He goes on to explain that the recession was affecting all of Sony, not just Sony Ericsson, and he's "feeling a minor wave of euphoria right now." My goodness!
8:19PM Talking about the major software issues with the Satio, here's a fair question: "Will these new devices be spot-on?" The response was a simple, firm, short "yes."
8:16PM In response to a question about whether they'll still have three operating systems two years from now, Bert says "I think that maybe we can expect not fewer operating systems, but more" because of the push by carriers to create their own branded ecosystems. It's a pretty scary thought, we'd say.
8:14PM Another good question regarding Google's direct retailing of devices. Bert says that Google approached them about the idea of selling a device through its store, but they declined because "we're not an ODM." Very, very interesting -- and possibly not too bright. Going forward though, he says they can't rule it out.
8:09PM Ooh, great question -- what's Sony Ericsson's platform strategy going forward? Bert's response: "you can conclude that Sony Ericsson has three operating systems, and we continue to have that."
اونجا بی خیال اینجا بچسباینجاها خیلیا فقط به خاطر داشتن کیبورد یه گوشی رو میگیرن یا واسه نداشتنش بیخیالش میشن![]()
بابا جون اینجا همه گوشی به خاطر دوربین و صداش و این مسخره بازی هاش میخرن !!!!!!!!!!
کسی کاری به کیبورد و این جور چیزا نداره
به نظره بنده باید یه ویندوز موبایل شاخ برا 10 ماه دیگه معرفی میکرد
شایدهم فردا بیاید شاید !
بابا اینا باید این آسپن و ویواز و حتی X10 رو باسه این همایش نگه می داشتن اونوقت می دیدین چه طور همه هورا می کشیدن براشون
بهراد میپرسن از نوردبرگ که : استراتژی سونی اریکسون در قبال OS های موجود چیه نورد برگ میگه دیگه تابلوه ما سه تا او اس رو ساپورت کرده و خواهیم کرد !
نوكيا چه كار كرده؟
علي ريسر باز سرش بي كلا نمونه
آواره اين برند و اون برند شه![]()
ممکنه فردا چیزی معرفی بشه ؟؟
آخه اینجوری که خیلی زابیل بود
باز سامسونگ 1 گوشی درپیتش رو که رو کرد جدید بود
ولی سونی قبلآ لیک شده یا معرفی شده بودن !
من یه چیز جدید میخوااااااام![]()
اینم هست ولی سونی اریکسون نو آوریش کم بود ! اینها که همش کپی پیست بود ! مثلا گوشی سامسونگ با بلوتوث 3 میاد چرا ماله اس ای نباید اینطور باشه ؟بابا اینا باید این آسپن و ویواز و حتی X10 رو باسه این همایش نگه می داشتن اونوقت می دیدین چه طور همه هورا می کشیدن براشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)