تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 39 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

1- yes
    2- yes
    3- تنظیمات داره

اگه دنبال بازی انلاینی این سرویس به درت نمیخوره پینگش بالای 600 هستش و به درد دانلود میخوره . من اگه بودم باطری خورشیدی میخریدم میزدم تنگ سیستمم شب ور روزز به صورت خود کفا فقط دانلود میکردم.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چه جالب به تو هم اصلا نمي ياد تحصيلات دانشگاهي داشته باشي از لحن صحبت كردنت معلومه

اينكه متوجه هدف اين تاپيك نمي شي مشكل از خودته هدف واضح ست اينكه امثال تو پول خوشون رو نريزن تو جوب آب برن از شركت هاي كلاه بردار سرويس بگيرن بعد بيان از تجربه بدشون تو امضاء بزنن كه از فلان شركت نگير.

چي فكر كردي چرا تاپيك رو گذاشتن تا اينجا پيش بره؟ سطح فكرت رو
    يكم بالا ببر. من انجمن هاي تخصصي زيادي مي شناسم كه مخصوص سرويس هاي EDSL هست و ف ي ل ت ر هم نمي شن و دارن به فعاليتشون ادامه مي دن.

من که ادعای تحصیلات دانشگاهی نکردم .

من خودم می دونم پولمرو کجا دازم خرج می کنم . اگه شما تو منطقه ای هستی که adsl نداری مشکل مخابرات .
    من که 2 گیگ با سرعت بالای 1 مگ دارم با یک پنجم هزینه ی شما .
    این تجربه ی منم واقعیت هست , که کم کم باید باکش کنم . چون الان دیگه همه همینن .

سطح فکر من بقدر درک این تاپیک لااقل هست . من که چنین انجمن های غیر شیلتری ندیدم . ( هر چند نیازی نداشتم )
    فیلترینگ هم با و ی پی ا ن براحتی حله .

در آخر هم من با جناب KING_DESIGNER بودم نه باشما .

آقا لطفا مودب باشید و احترام خودتون رو نگه دارین. هر کی ناراحته میتونه پست نزنه!

اینجا بحث اینه که 2 طرفه مشکل بوجود میاره یا نه وگرنه 1 طرفه که معلومه نمیتونن کاری بکنن!!!

بعدم بحث قیمتش هست وگرنه معلومه توی نت ریخته یه سرچ بزنی پیدا میکنی.

الان مهرداد یه 2 طرفه با قیمت خیلی ارزون پیدا کرده ولی آدم نمیدونه میتونه اطمینان بکنه یا نه!!

یه مطلب دیگه هم هست و اونم اینه که شما 100% باید از همین دلالای اینجا بخرین چون من با چند تا از شرکتاش مکاتبه کردم و مستقیم نمیفروشن!!
    اگه با من بودی شما , من کاملا مودب بودم . اصلن نارحت نیستم ولی مثل اینکه شما ناراحت شدی .
    پست هم هر جا تمایل داشته باشم میزنم .

دوستان صبر داشته باشند تا این چهارشنبه آخر سال هم تموم بشه یه خورده از بار مشکلت اون اداره کاسته بشه خودم شخصا از طریق خقوقی پیگیری میکنم. در مورد توهینهای اون اقا که بدون مدرک و سند صحبت کردند و توهینهایی رو دادند خواهش جواب ندید ارجاغ میدم به مدیریت.

من می بینم شما چند وقته منتظره اون سازمان هستی ببینم کی میری بالاخره سراغشون .

اما خلاصه بگم اگه 2 طرفه آزاد بشه پس این شیلترینگ سراسری چه معنی میده ؟

داره خودمونی میشه atrociousman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كاربران گرامي جون عزيزتونتاپيك رو --------!!:دي
    بزاريد مهرداد و كينگ كارشونو بكنن!
    1- yes
    2- yes
    3- تنظیمات داره

اگه دنبال بازی انلاینی این سرویس به درت نمیخوره پینگش بالای 600 هستش و به درد دانلود میخوره . من اگه بودم باطری خورشیدی میخریدم میزدم تنگ سیستمم شب ور روزز به صورت خود کفا فقط دانلود میکردم.
    چقدر مختصر و مفيد جواب ميدي ؟!:دي
    باتري هم ايده ي خوبيه نظرت راجه به انرژي هسته اي چيه؟!
    -------------------------------------------------------------------
    ميگم ما كه اهل بازي نيستيم!
    ولي........

-------------------------------------------------------------------
    ميگم يه نظر دارم ! بياين يه كلوپ مثلا ده نفري تشكيل بديم كه هر دفعه نفري ده تومن بزاريم يه سرويس يك طرفه پر سرعت بگيريم بديم آقا مهرداد و هر كي هرچي خواست بگه آقا مهرداد شبها بزاره تو ليست دانلود كه 9 نفر بعدي بتونن دانلود آفلاين كنن !! نظرتون چيه؟؟؟!؟؟

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

ميگم يه نظر دارم ! بياين يه كلوپ مثلا ده نفري تشكيل بديم كه هر دفعه نفري ده تومن بزاريم يه سرويس يك طرفه پر سرعت بگيريم بديم آقا مهرداد و هر كي هرچي خواست بگه آقا مهرداد شبها بزاره تو ليست دانلود كه 9 نفر بعدي بتونن دانلود آفلاين كنن !! نظرتون چيه؟؟؟!؟؟

4. این کاربر از atrociousman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ببین دوست عزیز جواب شما نیازی به تو ضیج نداشت . دیگه این هم عوض دستت درد نکنه است. شنیدی میگن بشکنه دستی که نمک نداره
    در ثانی اینجا با دانلود افلاین فرق میکنه بحث ما دریافت و استفاده از اینترنت بصورت کاملا شخصی و مدیرت شده است با وجود اکانت نامحدود 512 کیلو که در حدود 15 تومن اب میخوره کدوم هوشمندی پیدا میشه که 10 تومن حروم کنه و یه نفر هم شب و روز وقت بزاره و قایل بگیره هر کسی مستقل میتونه کارشو بکنه این ناشی ازکمبود اطلاعات شماست من به تو پیشنهاد میکنم پست اول تاپیک رو بخونید تا از محتوای این تاپیک مطلع بشید..
    شما باید به تاپیک مربوط به این کار یعنی دانلود افلاین سر بزنید . ما همچین برنامه هایی در اینجا نداریم.
    Last edited by KING_DESIGNER; 02-03-2010 at 14:19. دليل: ن

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ناشی ازکمبود اطلاعات شماست
    خيلي ممنون ولي اگه كمبود اطلاعات نداشتم كه اينورا پيدام نميشد! ميشد؟
    در ثانی اینجا با دانلود افلاین فرق میکنه بحث ما دریافت و استفاده از اینترنت بصورت کاملا شخصی و مدیرت شده است با وجود اکانت نامحدود 512 کیلو که در حدود 15 تومن اب میخوره کدوم هوشمندی پیدا میشه که 10 تومن حروم کنه و یه نفر هم شب و روز وقت بزاره و قایل بگیره هر کسی مستقل میتونه کارشو بکنه این ناشی ازکمبود اطلاعات شماست من به تو پیشنهاد میکنم پست اول تاپیک رو بخونید تا از محتوای این تاپیک مطلع بشید..
    شما باید به تاپیک مربوط به این کار یعنی دانلود افلاین سر بزنید . ما همچین برنامه هایی در اینجا نداریم.
    ميگم حالا چرا ميزني؟
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
    در كل ممنونم و منتظر اون خبراي خوش كه ميگي هستيم دوست عزيز.
    پيشاپيش ممنون.

8. این کاربر از atrociousman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

خيلي ممنون ولي اگه كمبود اطلاعات نداشتم كه اينورا پيدام نميشد! ميشد؟

ميگم حالا چرا ميزني؟
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
    در كل ممنونم و منتظر اون خبراي خوش كه ميگي هستيم دوست عزيز.
    پيشاپيش ممنون.
    دعول نكنين دعوا نكنين به همتون مي رسه. پهناي باند بي كران دوربرد براي همس.

10. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دعول نكنين دعوا نكنين به همتون مي رسه. پهناي باند بي كران دوربرد براي همس.
    به به آقا مهرداد گل گلاب!

ميگم امروز يكي از دوستان رو ديدم كه ميگفت شركتهايي نظير پارس آنلاين كاري كردن كه كاربران نتونن از سرويسهاشون براي سند اينترنت ماهپاره اي استفاده كنن !
    گفتم كه دوستان تو پي سي هستن كه دارن از اينترنت مخابرات براي سند استفاده ميكنن !! گفت اونم از كار ميندازن!
    از جريمه هاي سنگين ميگفت !!
    كلا وسط خيابون مارو يه لنگه پا نگه داشت حرف زياد ميزد!:دي
    حالا نظر شما چيه؟ ميشه اميدوار بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اولا اگه تند رفتم و ناراحت شدی عذر میخوام متاسفانه خودتون هم در جریان هستید که وضعیت این تاپیک رو دارند خراب میکنند و حرفهایی زده میشه . متاسفانه به مدد گسترش اینترنت در شهرها و روستاها شاهد حضور کاربرانی از همه جا هستیم .و بدتر از اون هنوز هم موفق نشدیم مسئول تاپیک رو از وضعیت بد این چند پست آخر تاپیک و پستهای زننده اگاه کنیم. که من از جانب خودم به عنوان یه عضو کوچیک ازتون عذرخواهی میکنم.

اما در مورد سئوالات شما . فقط یک مثال میزنم که متوجه قضیه بشید .
    دوماه پیش بود که من با اینترنت دایال آپ مشغول گرفتن یه فایل بودم و همزمان هم بلافاصله با استفاده از کانکشن دی اس ال به شرکتی که ازش دس ای ال دارم وصل شدم
    سرعت فایل در هنگام دانلود حدود 3.5 تا 5 بود که حالت خوشبینانه اش 5 بود
    ولی بعد از کانکت کردن واستفاده از دوتا کانکشن سرعتم بیشتر و بیشتر شد که به 54 رسید چون از سرویس 512 استفاده میکردم. پس عملا میبینید که با دوتا کانکشن میشه این ارتباط رو برقرار کرد . حالا برای جلوگیری ز این که اگر ردیابی شدید من پیشنهاد میکنم هرجور شده یک اینترنت 64 کیلوی مداوم تهیه کنید که هیچ وقت هم تمومی نداره و نامحدود و اروزن هست که مخابرات هم این سرویس رو ماهی 6 تون میده و اگر هم دانلودی نداشته باشید ( که دارید ) کسی متوجه نمیشه ولی کلا حرف ایشون چون تعداد کاربران زیاد هستش جرف استنباط شده ای نیست یک بار دیگه هم میگم 23 میلیون کاربر داریم که ردیابی همشون کار اسونی نیست . به پستهای قبلی من مراجعه کنید میبینید که یه بار دیگه هم گفتم این روش مثل این می مونه که شما یک صدای یک رایدو رو بلند کنید و در یک محوطه پخش کنید دستگاهی برای این که چه کسی شنیده یا نشنیده ساخته نشده ! پس برای سرویسهای اینترنت هم همین طوره امکان ردیابی نیست . ! خیلی هم نگران هستید از همین روش اینترنت نامحدود 64 کیلو استفاده کنید که یه مقدار رسیو رو هم با اون انجام بدید تا شناسایی نشید به هر حال من خودم شخصا میخوام از این سرویس ساتفاده کنم البته منوط به این که دز اریبهشت ماه سرویسهای 256 مخابرات برای عموم ازاد نشه . و به نظرم بهترین سرویس همینه .
    سئوالی بود در خدمتم.

13. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اولا اگه تند رفتم و ناراحت شدی عذر میخوام متاسفانه خودتون هم در جریان هستید که وضعیت این تاپیک رو دارند خراب میکنند و حرفهایی زده میشه . متاسفانه به مدد گسترش اینترنت در شهرها و روستاها شاهد حضور کاربرانی از همه جا هستیم .و بدتر از اون هنوز هم موفق نشدیم مسئول تاپیک رو از وضعیت بد این چند پست آخر تاپیک و پستهای زننده اگاه کنیم. که من از جانب خودم به عنوان یه عضو کوچیک ازتون عذرخواهی میکنم.

اما در مورد سئوالات شما . فقط یک مثال میزنم که متوجه قضیه بشید .
    دوماه پیش بود که من با اینترنت دایال آپ مشغول گرفتن یه فایل بودم و همزمان هم بلافاصله با استفاده از کانکشن دی اس ال به شرکتی که ازش دس ای ال دارم وصل شدم
    سرعت فایل در هنگام دانلود حدود 3.5 تا 5 بود که حالت خوشبینانه اش 5 بود
    ولی بعد از کانکت کردن واستفاده از دوتا کانکشن سرعتم بیشتر و بیشتر شد که به 54 رسید چون از سرویس 512 استفاده میکردم. پس عملا میبینید که با دوتا کانکشن میشه این ارتباط رو برقرار کرد . حالا برای جلوگیری ز این که اگر ردیابی شدید من پیشنهاد میکنم هرجور شده یک اینترنت 64 کیلوی مداوم تهیه کنید که هیچ وقت هم تمومی نداره و نامحدود و اروزن هست که مخابرات هم این سرویس رو ماهی 6 تون میده و اگر هم دانلودی نداشته باشید ( که دارید ) کسی متوجه نمیشه ولی کلا حرف ایشون چون تعداد کاربران زیاد هستش جرف استنباط شده ای نیست یک بار دیگه هم میگم 23 میلیون کاربر داریم که ردیابی همشون کار اسونی نیست . به پستهای قبلی من مراجعه کنید میبینید که یه بار دیگه هم گفتم این روش مثل این می مونه که شما یک صدای یک رایدو رو بلند کنید و در یک محوطه پخش کنید دستگاهی برای این که چه کسی شنیده یا نشنیده ساخته نشده ! پس برای سرویسهای اینترنت هم همین طوره امکان ردیابی نیست . ! خیلی هم نگران هستید از همین روش اینترنت نامحدود 64 کیلو استفاده کنید که یه مقدار رسیو رو هم با اون انجام بدید تا شناسایی نشید به هر حال من خودم شخصا میخوام از این سرویس ساتفاده کنم البته منوط به این که دز اریبهشت ماه سرویسهای 256 مخابرات برای عموم ازاد نشه . و به نظرم بهترین سرویس همینه .
    سئوالی بود در خدمتم.
    دوست عزيز شما بزرگواري در حالي كه بنده خيلي مخلصم!
    جو اينجا هم كاملا قابل دركه و بابت توضيحاتتون كمال تشكر را دارم

15. این کاربر از atrociousman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

dostan man shenidam in service planet sky 512kb rozi masalan ta 200 mb khob barmidare bad soratesh mishe 10 kb.raste?khaheshan begid.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •