درود
من بعد از چند هفته ای که این دستگاه را خریدم نقاط قوت و ضعفی تو اون دیدم..از اساتیدی که کار کردن میخوام نظرشونو بگن..
از نظر کیفیت عالی عمل میکنه..از عالی هم یه چیزی اونورتر.به خصوص وقتی xfi ا روشن میکنی...صفحه لمسیش هم مشکلی نداره..البته از نظر من چون خیلی وقت هست با تاچ اسکرین کار میکنم...این ایرش هم بسیار خوب همست و فکر میکنم مدل ep 830 هست...
اما نقاط ضعف:
نداشتن ریموت روی این ایر گوشی که نمیتونی اهنگ رو عقب جلو کنی.. بیشتر موقع کار از دستگاه استفاده میکنم و که کارم جوری هست که حتما دستکش برزنتی میپوشم باید اول دستکش رو دربیارم..بعد گوشی رو از جیبم در بیارم و سپس برم اهنگ بعدی...
نرم افزار پلیرش بسیار ضعیف هست..مثلا شما 200 اهنگ گلچین میرزی..ابه نام پوشه گلچین..سپس یه پوشه دیگه به نام مثلا افتخاری...خوب حالا وقتی میری تو پلیر گوشی پوشه ها رو بهت نشون نمیده..تو قسمت البوم هم خودش البوم میسازه..یه چیزی تو مایه های فایل من که باشه نداره...مثلا کلیک کنی و فقط اهنگ ها یک فلدر را گوش بدی...
مورد دیگه اینه که مثلا داری یه اهنگ گوش میکنی و خوشت میاد ازش..نمیتونی گلچینش کنی...پلی لیست هم نمیتونی ازش بسازی چون کل اهنگ هارو میبره تو پلی لیست...
کم و زیاد کردن صدا هم خیلی نقص داره..مثلا اگه مثبت و منفی داشت میتونستی یه دونه کم یا یه دونه زیاد کنی صدا رو..
ولی تو این حالت باید به صورت تاچ باید بالا پایین بکشی انگشتت را که مشکل ساز میشه..
ویدئو هم همه avi ها رو نمیخونه...wmv هم پشتیبانی نمیکنه....
با این تفاسیر به نقص هاش که نگاه میکنی و یک نگاه هم به کیفیت و زیباییش مکنی نمیتونی نظر قطعی بدی..اما سنگینی ترازو کمی به سوی کیفیت صداش هست...