تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 170

نام تاپيک: تاپیک مخصوص creative zenxfi 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود
    من بعد از چند هفته ای که این دستگاه را خریدم نقاط قوت و ضعفی تو اون دیدم..از اساتیدی که کار کردن میخوام نظرشونو بگن..

از نظر کیفیت عالی عمل میکنه..از عالی هم یه چیزی اونورتر.به خصوص وقتی xfi ا روشن میکنی...صفحه لمسیش هم مشکلی نداره..البته از نظر من چون خیلی وقت هست با تاچ اسکرین کار میکنم...این ایرش هم بسیار خوب همست و فکر میکنم مدل ep 830 هست...

اما نقاط ضعف:
    نداشتن ریموت روی این ایر گوشی که نمیتونی اهنگ رو عقب جلو کنی.. بیشتر موقع کار از دستگاه استفاده میکنم و که کارم جوری هست که حتما دستکش برزنتی میپوشم باید اول دستکش رو دربیارم..بعد گوشی رو از جیبم در بیارم و سپس برم اهنگ بعدی...

نرم افزار پلیرش بسیار ضعیف هست..مثلا شما 200 اهنگ گلچین میرزی..ابه نام پوشه گلچین..سپس یه پوشه دیگه به نام مثلا افتخاری...خوب حالا وقتی میری تو پلیر گوشی پوشه ها رو بهت نشون نمیده..تو قسمت البوم هم خودش البوم میسازه..یه چیزی تو مایه های فایل من که باشه نداره...مثلا کلیک کنی و فقط اهنگ ها یک فلدر را گوش بدی...

مورد دیگه اینه که مثلا داری یه اهنگ گوش میکنی و خوشت میاد ازش..نمیتونی گلچینش کنی...پلی لیست هم نمیتونی ازش بسازی چون کل اهنگ هارو میبره تو پلی لیست...

کم و زیاد کردن صدا هم خیلی نقص داره..مثلا اگه مثبت و منفی داشت میتونستی یه دونه کم یا یه دونه زیاد کنی صدا رو..
    ولی تو این حالت باید به صورت تاچ باید بالا پایین بکشی انگشتت را که مشکل ساز میشه..
    ویدئو هم همه avi ها رو نمیخونه...wmv هم پشتیبانی نمیکنه....

با این تفاسیر به نقص هاش که نگاه میکنی و یک نگاه هم به کیفیت و زیباییش مکنی نمیتونی نظر قطعی بدی..اما سنگینی ترازو کمی به سوی کیفیت صداش هست...

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

درود
    من بعد از چند هفته ای که این دستگاه را خریدم نقاط قوت و ضعفی تو اون دیدم..از اساتیدی که کار کردن میخوام نظرشونو بگن..

از نظر کیفیت عالی عمل میکنه..از عالی هم یه چیزی اونورتر.به خصوص وقتی xfi ا روشن میکنی...صفحه لمسیش هم مشکلی نداره..البته از نظر من چون خیلی وقت هست با تاچ اسکرین کار میکنم...این ایرش هم بسیار خوب همست و فکر میکنم مدل ep 830 هست...

اما نقاط ضعف:
    نداشتن ریموت روی این ایر گوشی که نمیتونی اهنگ رو عقب جلو کنی.. بیشتر موقع کار از دستگاه استفاده میکنم و که کارم جوری هست که حتما دستکش برزنتی میپوشم باید اول دستکش رو دربیارم..بعد گوشی رو از جیبم در بیارم و سپس برم اهنگ بعدی...

نرم افزار پلیرش بسیار ضعیف هست..مثلا شما 200 اهنگ گلچین میرزی..ابه نام پوشه گلچین..سپس یه پوشه دیگه به نام مثلا افتخاری...خوب حالا وقتی میری تو پلیر گوشی پوشه ها رو بهت نشون نمیده..تو قسمت البوم هم خودش البوم میسازه..یه چیزی تو مایه های فایل من که باشه نداره...مثلا کلیک کنی و فقط اهنگ ها یک فلدر را گوش بدی...

مورد دیگه اینه که مثلا داری یه اهنگ گوش میکنی و خوشت میاد ازش..نمیتونی گلچینش کنی...پلی لیست هم نمیتونی ازش بسازی چون کل اهنگ هارو میبره تو پلی لیست...

کم و زیاد کردن صدا هم خیلی نقص داره..مثلا اگه مثبت و منفی داشت میتونستی یه دونه کم یا یه دونه زیاد کنی صدا رو..
    ولی تو این حالت باید به صورت تاچ باید بالا پایین بکشی انگشتت را که مشکل ساز میشه..

با این تفاسیر به نقص هاش که نگاه میکنی و یک نگاه هم به کیفیت و زیباییش مکنی نمیتونی نظر قطعی بدی..اما سنگینی ترازو کمی به سوی کیفیت صداش هست...
    میتونی اون آهنگ ها رو که گفتی(گلچین) رو تو یک پلی لیست بریزی و با نرم افزار کامپیوترش راحت میتونی این کار رو بکنی .پلی لیست ساختن تو این دستگاه مشکلی نداره و تو خودش هم میشه فقط بعد اگه بخوای بازم آهنگ اضافه کنی به همون پلی لیست باید با کامپیوتر این کار رو بکنی.پخش از رو ی فولدر هم که دیگه خیلی دمده ست

3. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصولا اگه قابلیتهای دیگه رو کنار بزاریم، کیفیت صدا به نظر من نباید زیاد فرق کنه. شاید هم من اشتباه میکنم.

اگه بشه از نظر میفیت صدا یه مقایسه بکنید ( Zen , Xfi2)
    قبول دارم -- از نظر کیفیت صدا تفاوت اندکی دارن... البته xfi رو میشه بخاطر هدفون بهتر و قابلیت های پردازش صوتی بهرحال بالاتر دونست.
    درود

اما نقاط ضعف:

من نمی دونم شما قبل از xfi تجربه استفاده از پلیرهای سطح بالا رو داشته ای یا نه، اما تقریباً همه مواردی که اشاره کردی، در قریب به اتفاق پلیرهای هم رده xfi وجود داره و یا برعکس در اکثر پلیرها یافت نمیشه...

+مثلاً ریموت روی گوشی که فقط apple دنبالش رفته و اون هم بخاطر حس قرابتی که برای کاربرهایی که تا حالا بیشتر با موبایل کار می کردند هستش..

+بحث مدیریت فایل رو که مطرح کردی ، همونطور که دوستمون گفت اونچه شما بعنوان ضعف مطرح کردی در واقع حالت حرفه ای تر مدیریت فایله.. اینها اصطلاحاً MTP هستند؛ یعنی براساس tag روی آهنگها مدیریت میشه ... در حالی که روش مدیریت فایل براساس فودر که ums محسوب میشه صرفاً برای پلیرهای سطح پایین استفاده میشه ... مزیت استفاده از تگ اینه که شما دستت خیلی بازتره برای پلی لیست کردن و سرچ کردن و گلچین کردن .. در حالت فولدری شما فقط برحسب یه پارامتر میتونی فایل ها رو مرور کنی، اما در حالت mtp شما میتونی برحسب، خواننده، ژانر، آلبوم و اسم آهنگ مرتب شون کنی که قطعاً حرفه ای تره.. درسته که این بحث سلیقه اس، اما بهرحال کاملاً مرسومه در پلیرهای هم رده.

+ عادت کردن به صفحه لمسی این دستگاه ها هم خب زمان می بره و این هم عجیب نیست.

+نیاز به تبدیل فرمت هم که در تمام پلیرهای زیر 200 تومن وجود داره و اگه غیر از این باشه عجیبه ... تصادفاً کریتیو سخت گیری اندکی در این زمینه داره و خیلی وقتا خیلی فایل ها رو حاضره قبول کنه که پلیرهای مارک های دیگه باهاش مشکل دارن.

بهرحال ایشالا با مروز زمان، این چیزایی که شما ازشون خوشت نمیاد، برات رفع بشن یا حداقل بهشون عادت کنی...

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

چطور رادیو این لعنتی رو راه بندازم؟
    دقیقا چی باید واسش بگیرم؟؟؟؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی اینقدر xfi 2 بده که مخوای بفروشیش

8. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از چه نظر؟ .. یعنی کلاً تا حالا رادیوش کار نکرده یا مشکلی پیش اومده یه دفعه؟ ... معمولاً اینطوره که شما باید هدفون رو وصل کنی بهش تا بعنوان آنتن پلیر عمل کنه ...
    من هم همین سوال رو دارم..

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

اگه کانال ها رو پیدا نمیکنه میتونم شماره اونها رو بهت بدم اگه خواستی

12. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چيزي نبايد بگيري فقط موج رو انتخاب ميكني خودش شروع به گردش ميكنه و يه اسيتگاه رو پيدا ميكنه ..همين

14. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

از چه نظر؟ .. یعنی کلاً تا حالا رادیوش کار نکرده یا مشکلی پیش اومده یه دفعه؟ ... معمولاً اینطوره که شما باید هدفون رو وصل کنی بهش تا بعنوان آنتن پلیر عمل کنه ...

من هم همین سوال رو دارم..
    وقتی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه ....!!!!
    نه کی گفته بده ... من به پول نیاز دارم به طرز فجیع همه چیزو دارم میفروشم ... پلیر که سهله .... ایشالا بعد اینکه بحران رو رد کردم میخرم....
    دلیل اینجوری بیان کردن حرفم(این لعنتی) اینه که این که چند روز گذشته شرایط روحی و عصبیم افتضاح بود ... .ولی خدا رو شکر امروز بهترم ولی نه کاملا

16. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه ....!!!!

//

نه کی گفته بده ... من به پول نیاز دارم به طرز فجیع همه چیزو دارم میفروشم ... پلیر که سهله .... ایشالا بعد اینکه بحران رو رد کردم میخرم....
    دلیل اینجوری بیان کردن حرفم(این لعنتی) اینه که این که چند روز گذشته شرایط روحی و عصبیم افتضاح بود ... .ولی خدا رو شکر امروز بهترم ولی نه کاملا
    توی شهر هستی دیگه؟ .. یعنی جایی که موج کوتاه رو گیرنده های معمولی می تونن بگیرن دیگه؟ ... اگه کلاً تا حالا حتی یه موج هم باهاش نگرفتی، من توصیه می کنم firmawre رو دوباره بریزی و اگه درست نشد با گارانتی هماهنگ کنی ..

//

ایشالا.

18. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •