xl2370 فعلا موجود نیست
اما خدا کنه این چیزی که قراره بیاد با اونی که بهمن ماه دادن بیرون کیفیتش یکی باشه
درباره قیمت جدیدش هم شایعه زیاد میگن
معلوم نیست میخواد چند قیمت گذاری کنه
xl2370 فعلا موجود نیست
اما خدا کنه این چیزی که قراره بیاد با اونی که بهمن ماه دادن بیرون کیفیتش یکی باشه
درباره قیمت جدیدش هم شایعه زیاد میگن
معلوم نیست میخواد چند قیمت گذاری کنه
2370 مونتاژ سام سرويس
ميشه يه چيزي مثل پنل هاي سري p سامسونگ
نه که LG قربونش نرم ! خیلی چیزه آسی یه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
همشون لنگه همن
پنل های lg رو از امریکا که نمیارن
پنل هاي LG براي كره است و LG Philips هست. اين پنل ها كاملا در دنيا شناخته شده هستن . فكر كنم شما از برتري و مرغوبيت Philips اطلاع داشته باشين. در حالي كه پنل هاي سامسونگ كه وارد ايران ميشه توي چين و با مواد و تجهيزات نامرغوب ساخته ميشه (مدل هايي كه مونتاژ سام سرويسه).
مثلا 2770 و 2370 سامسونگ كه مودل هاي وارداتي بودن اگر هر ايرادي داشته باشن كسي نميتونه به كيفيت پنلهاشون ايراد بگيره چون كار مونتاژ سام سرويس نيست كه پنل چيني سفارش بده.
دوست خوبم
چه LG چه SAMSUNG تقریبا تقریبا تمامیه مدلهایی رو که سری اول وارد بازار میکنن پنلهاشون کره ایه
درباره مزایای 2286 یی هم که شما صحبتش رو کرده بودید اگه سری اولش باشه که وارد بازار شده باشه خب صادقه
(البته اینو هم بدونید همین قضیه برای xl2370 هم صدق میکنه)
پنلهای lg مونتاژ و اسمبل شده ایران هستن
جز تو مواردی که گفتم
موفق باشید
شما چه اصراري داري يه تنه با 200 نفر مخالفت كني؟؟؟ مشكوكياا؟؟؟
من خودم 2286 دارم و اين تاپيكو راه انداختم. خيلي راضيم ازش. پاي 2370 هم نشستم و كلي كار كردم باهاش ولي 2286 يه چيز ديگس.
مخصوصا براي بازي . تازه خود فروشنده كه آشنام بود گفت 2370 نخرم . گفت معلوم نيست چيه و ممكنه خرابي توش پيش بياد. (نكته: البته اون بنده خدا فكر ميكرد من ميرم يه مدل ديگه از سامسونگ بر ميدارم، وگرنه اگه ميدونست من به جاش 2286 ميخوام بخرم عمرا نميگفت ا)
بچه ها يه سئوال
توي لپ تاپ ها كودوم مدلشون display قوي دارند؟
فقط sony الان نمايشگرش LED يا بقيه هم LED دارند؟؟ البته در مورد مدل هاي موجود در ايران حرف ميزنم.
منم موافقم! 2286 واقعا تصویر معرکه ای داره و اذیت کردن چشم و این برنامه ها هم نداره
در ضمن اگه نگاهی به تاپیکها بندازین، موارد زیادی از خرابی پیکسل یا سایر چیزهای 2370 میبینید
اون خرابی در مورد 2370 نبوده
قبل از عید زیر 100 تا 2370 تو بازار ریختن اونوقت چطور درباره خرابیه پیکسل و این صحبتها اطلاعات داری؟
هنوز چند ماه بیشتر نیست که 2370 اومده
تصویر 2286 هم معرکه ست خوشا بحال دارنده ش
درباره چیزی که اطلاعات نداری صحبت نکن خواهشا
خرابی ها چند موردی مربوط به 23700 میشده که تو مونتاژهای جدید عیوبش مرتفع شده
خوب مک بوک پرو هم توی ایران هست و کیفیتش فوق العاده هست تا اونجایی هم که میدونم led backlight و پنلش همIPS هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)