آره اما حتما تويوتايي هام مثل ... پشيمون هستند از اين كار ...![]()
آره اما حتما تويوتايي هام مثل ... پشيمون هستند از اين كار ...![]()
دوست عزیز من با ز ما داریم غیر واقع بینانه حرف می زنم که اطلاعات خودمان در مورد ماشین بی شک زیر سئوال خواهیم برد چری ویانا استقبال بی نظیری ازش شده که تمامی دارندگانش راضی هستند باور ندارید بپرسید چرا بی خود وبی جهت شایعه درست می کنید چرا عادت داریم از روی عکس قضاوت کنیم فراموش نکنید ما در کارنامه مان روآ سال داریم و پراید تمام چینی حال آمدیم نظر می دهیم
من که از خودروی چینی استفاده می کنم میدانم چقدر نظرات بعضی از برادران بی اساسه و غیر کارشناسانه
بوده چقدر خوبه انسان واقعا حقیقت جو باشه نه شایعه ساز و دهن بین
اخه شما چرا این همه حرف غیر رسمی میزنی؟!چری ویانا استقبال بی نظیری ازش شده که تمامی دارندگانش راضی هستند
کجااز چری استقبال بی نظیر شده؟؟!!!
(بعدا دوستان از این که من علامت تعجب رو چند بار پشت سر هم میزارم ناراحت میشن!)
واقعا معلومه که نظر کی غیر کارشناسانه است!نظرات بعضی از برادران بی اساسه و غیر کارشناسانه
من هر روز در تبریز نوعی در گرد همایی هستم! اونم با کارشناسان و افراد واقعا وارد! مثلا کسی که کارش 10 سال تعمیر دوو سیلو بوده یا مثلا کسی که بهش میگن این خدای بیوک یا پژوست! یعنی با ادمای به اصطلاح منتخب که در هر ماشین تخصص خاصی دارن!
اصلا چری نباشه MVM530 باشه! که 19.5 میلیون قیمتشه! 1 هفته پیش درست 3 ساعت از هر لحاز تستش کردم!
ماشین خوبی بود اما کیفیت ساخت افتضاحش از 1 کیلومتری مشخص بود حتی به یک پیرزن 80 ساله هم میدید میگفت که این چفدر کیفیتش اشغاله! مثلا من میتونم راحت بگم کیفیت ساخت اون در حد پرایده!
ببین دوست عزیز من نه ماشین ایرانی سوار میشم که بگم تعصبشو میکشم و با چین مشکل دارم! چون چین خودش واقعا خیلی پیشرفت کرده اما باز از قافله خیلی عقبه! چین برای هر مملک ، هر قاره، با کیفیت ساخت متفاوت حالا چه ماشین باشه و چه قاشق چنگال باشه!
چین خودش کاشف نیست چین اجناس لروپایی رو با دست مزد پایین و با انواع کیفیت (درجه 1 ،2 ،3 ، 10 و...) میزنه.
پس تو این زمینه استاده!
اما تو مساله خودرو فرق میکنه من خودم بازاری هستم و کارم خرید و فروش جنس چینی هستش و خودم بهتر میدونم چین چیه!
ماشین چینی اگه مفت هم بدن سوار نمیشم این عقیده منه اما به عقیده شما هم ارزش قائل هستم.
اما شما حق ندارید که به عقیده دیگران توهین کنید!
در تایید پست فرشاد جان باید بگم کدوم استقبال بی نظیر آخه؟
من تو این همه مدتی که چری اومده فقط 3 تا ازش دیدم تو خیابون!
استقبال بی نظیر به ماشینی میگن که اینقدر تقاضا براش بالا باشه که شرکت نتونه به تعهداتش عمل کنه و قیمتش بره بالا.
الان باز من بگم مثل تندر بعضیا ناراحت میشن.![]()
دوستان یه دفعه خیال نکنید قراره اون عکس اولی که در صفحه ی اول این تاپیک هست به ایران بیاد!!مطمئن باشید اون عکسهای بعدی که لوبوی سفید هست و طراحیش مثلثیه وارد بازار میشه!حالا ببینید کی گفتم!شما برادران بسیار عزیز و دوست داشتنی س.پ.ا.ه رو نمیشناسید!خیلی دوستشون دارم!اخی!!!![]()
برادر بسیار عزیزم من با توضیحات شما دانستم اطلاعات بردارم در این خصوص چه مقدار هست قصد توهین هم خدا میداند ندارم به شما و عقیده دوستان ولی شما هم رعایت کنید و آینده مشخص خواهد کرد من درست می گویم یا شما بازم تا کید می کنم آینده مشخص خواهد کرد . وسلام
چی رو اینده مشخص خواهد کرد؟!
کیفیت افتضاح ماشینای چینی با اون طراحی اشغالشون رو هرکسی تشخیص میده!
صد رحمت به سمند خودمون! ادم میدونه باز به چه اشغالی سوار میشه! از اشغال چینی ناشناخته خیلی بهتره!
اما از حق نگذریم که کیفیت ساخت سمند خوب هم نباشه از لیفان و چری و mvm530 بد نیست...!!!
شاید چین تو اینده مثل کره به شرایط ایده ال برسه اما هنوز خیلی کار داره و از الان نمیشه قضاوت کرد!
شما نمیخواد به من درس الف ب یاد بدی!
اندازه سن شما کارم تست ماشین بوده! از چیزی که نمیدونید در موردش بحث نکنید!
کسی که از ماشین حالیش بشه میدونه که من چی میگم! عیب های خودرو های چینی رو همه ی دنیا میدونن به جز شما و دوستمون!
به نصیحت شما هم نیازی ندارم!
دوست عزيز من مثل فرشاد نميگم كه شما از ماشين چيزي نميدوني بلاكه از قضيه ماشين هاي چيني خبر نداري!
همين ديروز تو نمايشگاه يزد كه عكسهاشم اينجا گذاشتم نمايندگي چري داشت خودشو ميكشت كه مردم به ماشيناش فقط 1 نگاه بكنن!
mvm520 كه قيمتش 21 ميليونه رو با 2 ميليون تخفيف ميفروختن اما كسي نميخريد
گول امكاناتيم مثل كيسه هواش رو هم نخورين!
به خدا سمند و پرشياي خودمون شرف دارن به اين ماشين ها...
ايشون وزير صنايع جناب ا.ن هستن! اينو فراموش نكنالبته طبق وزیر صنایع خودروهای بی کیفیت دیگه وارد نمیشه پس اگه بی کیفیت باشه چنی یا غیر چینی پس مطمئنا وارد نمیشه....پس درجه1یا 2میاد
من تمام حرفاي وزير صنايعو خوندم ....فقط حرف مفت و دروغ بي حساب كتاب ميگه! همين چري رو گفت من اجازه توليدشو نميدم اما ايران خودرو يه شركت سوري زد و چري رو توليد كرد!
كلا يه سفره اي پهن شده و همه مشغول خوردن هستن و ما بيچاره ها بايد اين ماشين هاي چيني رومون تست بشه
ماشين چيني با كيفيت همين MG550 هست كه قيمتش 36 ميليونه...
اه ه ه چری دیگه چیه! حالم از قیافش به هم میخوره!( البته نظر شخصی خودمه!)
من به شخصه لیفان رو ترجیح میدم تا چری!
تستهای این دو ماشین رو دیدم و واقعا چری افتضاح بود! بعد اومدن کیسه هوا نصب کردن! خیلی ببخشدیها وقتی آدم توی اون بدنه فلزی له بشه دیگه کیسه هوا میخواد چیکار؟ فقط باعث میشه صورتش کمی سالم تر بمونه!
یعنی چی میگید فردی دو سال این ماشین رو داشته و ازش راضی هست؟
من الان خودم تو پراید راحتم و خیلی هم ازش راضی هستم! ولی نمیام بگم چرا از این ماشین بد میگید! چون خودم میدونم وقتی با سرعت بالای 60 با این ماشین تصادف کنی امکان زنده موندنت خیلی کمه!
اینجا ایرانه عزیز من! هر کاری به نفعشون باشه میکنن.البته طبق وزیر صنایع خودروهای بی کیفیت دیگه وارد نمیشه پس اگه بی کیفیت باشه چنی یا غیر چینی پس مطمئنا وارد نمیشه....پس درجه1یا 2میاد
یادتونه میخواستن عوارض گمرکی خودرو رو کم کنن؟ بعد معلوم شد آقایون ماشیناشون اونور مونده بوده و میخواستم ارزون تر وارد کنن!
یا همین کشتی حمل سوخت قاچاق؟! ترخیصش کرده بودن که گندش در اومد دیگه!
پس نیاین بگین که وزیر کجا چی گفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)