تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 500 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

خب به طور کلی فرق مک بوک و مک بوک پرو چیه؟
    فرق ش زیاده !!

در کانفیگ ،

در دیزاین ،

در کاربرد ،

به طور کلی پروفشنال ه دیگه !!!

Last edited by Microsoft24; 13-02-2010 at 16:57.

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با سلام خدمت دوستان بسیار عزیزم بویژه جناب Microsoft24
    وقت بخیر

می خواستم یک نوت بوک بگیرم . . . حالا فرقی نمیکنی چی باشه

چند وقت پیش اپل رو تو نمایشگاه مشهد دیدم (که تا به حال به این موضوع توجه نمی کردم) برام جالب بود . . . ویژگی ها و طراحی فوق العاده اش.
    - هر چند کار من با نوت بوک، کار خاصی نیست ولی چون همیشه پشت سیستمم هستم برای کارهای گوناگون (اینترنت، مدیا، بازی، میکس و مونتاژ فیلم - البته برای خودم - و بطور کلی از این جور کارها و گاها" نرم افزارهای رشته الکترونیک) و وقتی از سیستمم جدا میشم عذاداری هستو با توجه به این نکته که زمان های بیرون بودنم هم کم نیست و حوصله پیدا کردن سیستم (کافی نت و . . . ) را ندارم !
    مایل بودم نظرتون رو درباره خرید نوت بوک بدونم ؟ مایل هستم که زمان دشارژ باتری بالا و قطعات خوبی و قوی ای داشته باشه.

با احترام و سپاس از شما دوستان عزیز

با سلام به شما دوست عزیز ،

خب ، یکی یکی میرم جلو ، که قاطی نشه !

- * من طی بررسی هائی که (در این تاپیک جالب و خیلی خوب) داشتم . . . به mb991 رسیدم . . . فکر کنم گزینه اقتصادی ائی باشه . . .
    اولا MB991LL/A گزینه ی مناسبی برای شماست ، چون کانفیگ خوبی رو در کنار زیبایی بدنه ی آلو مینیویمی داره!

* ضمنا" درباره هزینه های کلی استفاده و نگهداری سیستم های اپل (در مقایسه با ویندوز) هم کمی توضیح می خواستم ؟ (البته با این توجه که تا بحال با غیر از ویندوز کار نکردم؛ ولی علاقمندم).
    بهتره که از قاب های speck برای جلو گیری از خط افتادن رو بدنه استفاده کنید !

- از کجا بخرم ؟ برای گارانتی هم که فرمودید بدون گارانتی مستحبه !
    ببینید من نمی دونم ، می تونید از فروشگاه نقش ، الماس پایتخت ، رادان مک ، اپل ایران و... بخرید!

بله ، گارانتی در این مورد زیاد مهم نیست!(مگر اینکه زیادی وسواس به خرج بدید!)

- نرم افزار های مرتبط با کارهای من موجود هست یا نه ؟
    من نمی دونم شما از چه نرم افزار هایی استفاده میکنید!

اما در هر صورت دو حالت داره ، یا هست ، یا نیست!
    اگر باشه ، که چه بهتر !
    اگر هم نباشه مشکلی نیست یه ویندوز کنار مک نصب میکنید !

- مکان برقراری شبکه با سیستم های دیگر (ویندوز) وجود داره ؟
    بله که وجود داره!

- فایل هایی که در ویندوز شناسائی میشن در مکینتاش هم قابل شناسائی هستند ؟
    دوست عزیز ، در این مورد خیالتون راحت ، حتی PDF هم بصورت پیش فرض توسط مک باز میشه!!

اگر هم ، یک در هزار نشد ، مشکلی نیست یه ویندوز کنار مک نصب میکنید !

- مزایا و معایب مکینتاش نسبت به ویندوز چیست ؟
    ببینید ، مک سیستم عامل قدرتمندی ست که از هسته ی یونیکس استفاده میکنه! و خود اپل امنیت ش رو تضمین کرده!

ویندوز هم سیستم عاملی ست ، که امنیتش صفره! خودتون ببینید چند تا آنتی ویروس و اسپای ور و فایر وال برای ویندوز داریم!!!!

ولی درکل زیاد به این موضوع مک یا ویندوز فکر نکن ! چون هر جا احساس کردی که مک داره کم میاره (که نمیاره!) ، یه ویندوز کنار مک نصب میکنید !

* در یک تاپیک (البته در سایت دیگری) دیدم متعلقات نوت بوک (در داخل جعبه) را این طوری گفته : سیستم عامل ، آداپتور ، راهنما ، ریموت کنترل؛ این مطلب صحت داره ؟
    خیر ، متعلقات جعبه :

آداپتور ، سیم افزایش طول ، دستمال تمیز کننده LED ، دو دفتر چه ی راهنما! ، و دو دی وی دی ست! (یکی برای نصب سیستم عامل و دیگری برنامه های پیش فرض)

ریموت مربوط به سال 2008 بوده ، اونم مک بوک !نه مک بوک پرو!

سئوال دیگه ای هم بود ، بپرسید!

موفق باشید !

4. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    ببخشید یه سوال:
    باطری mb990 از نوع لیتیوم یون هستش؟
    داره خودمونی میشه nimanz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Windows OS - nonce Macintosh OS - soon

14

سلام و عصر بخیر Microsoft24
    فوق العاده فوق العاده فوق العاده عالی بود !!!
    مرسی.
    من در صفحه دکمه تشکر را پیدا نکردم و گرنه تا الان سوخته بود !
    فکر نکنم روابط عمومی شرکت کبیر اپل کبیر هم اینطوری باشه !!!
    بطور کلی : فرمودید که مک (991) گزینه ایده عالی هست ؛ در فرمایشاتون اشاره به نصب ویندوز کردید!
    امکان نصب بدون دردسر هست ؟
    بصورت مستقیم یا با واسطه نرم افزاری ؟ در این تاپیک صحبت از دوآل کردن مکینتاش با ویندوز (مثلا" 7) شد؛ با فرض این موضوع که 100 مشکلی نیست (که شما هم فرمودید) درایور های قطعات برای ویندوز 7 هم پیدا میشه ؟
    در صورت استفاده از ویندوز که گفته شده سیستم داغ میکنه، علت چیست و آیا امکان داره مصرف باتری هم کاهش پیدا کنه یا نه ؟
    در حال حاضر در مشهد 2 فروشگاهی که اپل مک بوک پرو عرضه می کنند را بازدید کردم، قیمت هاشون تقریبا" با 10 تا 20 تومان بالا پائین در یک سطح هست. یکی میگه گارانتی میکنم و دیگری بیمه (البته هر دو 1 ساله هست). من بطور کل شک دارم.بنظرم اورجینال فروشن (البته از اون لحاظ). ویندوز هم نصب میکنند (البته در صورت تمایل که شما فرمودید فروشنده دست زد . . . قطعش کن !!!)
    حالا من از مشهد بگیرم یا تهران ؟!
    زمان خرید چه موقعی بهتر هست ؟ (چون فرمودید گاها" قیمت ها افزوده می شود !)
    Accessorie های لازم در زمان خرید (مانند قاب speck) چه چیز هایی هست ؟
    چه ویندوزی پیشنهاد می کنین ؟

با احترام و سپاس
    Last edited by nimanz; 20-02-2010 at 12:26.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام.
    ببخشید یه سوال:
    باطری mb990 از نوع لیتیوم یون هستش؟

لیتیم یون که تا 7 ساعت دوامی نداره!

8. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

13 New Mail

با سلام و شب بخیر

*2 نکته بود که فکر کردم بهتر است از خدمتتون جویا شوم :

1- چرا گفته می شود با برخورد ضربه کوچکی به مانیتور تصویر قطع شده و دیگر چیزی نمایش نمی دهد ؟ (البته به نحوه استفاده و نگهداری هم بستگی دارد ؛ ولی این موضوع را در مورد نوت بوک های اپل می گویند)

2- چرا گفته می شود اگر برای ریجستری در اینترنت ، از ایران، فارسی و این موارد استفاده شود ، حافظه دستگاه (هارد) قفل می کند و دیگر قادر به کار کردن نیست ؟ من ارتباط بین این دو مقوله را متوجه نمی شوم ، اخر مگر چه ارتباطی دارد ؟؟؟!!!

با احترام و سپاس

Last edited by nimanz; 20-02-2010 at 12:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یک نکته دیگر :
    در نوت بوک های دیگر امکان ارتقاء برخی قطعات هست، در مورد نوت بوک های اپل هم چنین چیزی هست ؟
    در چه مواردی ؟ (البته بیشتر منظورم بر روی mb991 هست)
    در مورد هارد و گرافیک امکان پذیر هست ؟
    در مباحث قبلی از مودم صحبت به میان اومده، مودمی که خود شما خریدید ( دوست عزیزم M24) چگونه است ؟
    آیا مانند برخی از نوت بوک های دیگر امکان اتصال به مانیتور ال سی دی یا تلویزیون اچ دی وجود دارد ؟ (هر چند ، پورت خروجی تصویر رو در اطراف mb991 ندیدم).

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با سلام و شب بخیر

-------------------------------------- ویرایش شد --------------------------------------
    سلام و عصر بخیر Microsoft24
    فوق العاده فوق العاده فوق العاده عالی بود !!!
    مرسی.
    من در صفحه دکمه تشکر را پیدا نکردم و گرنه تا الان سوخته بود !
    خب با سلام به شما دوست عزیز ،

دوست عزیز ، شرمنده می فرمایید !

سئوالات شما جوریه که باید، یکی یکی برم جلو ، که قاطی نشه !

- فرمودید که مک (991) گزینه ایده عالی هست ؛ در فرمایشاتون اشاره به نصب ویندوز کردید! امکان نصب بدون دردسر هم هست ؟ بصورت مستقیم یا با واسطه نرم افزاری ؟ در این تاپیک صحبت از دوآل کردن مکینتاش با ویندوز (مثلا" 7) شد

بله ، نصب ویندوز یکی از قابلیت های سیستم عامل مک هست ، شما به راحتی می تونین هر ویندوزی که خواستین رو نصب کنید ، هر وقت هم که خسته شدید ، به راحتی با کلیک بر روی Restore Macintosh HD مک بوک شما ، میشه عین قبل از نصب ویندوز ! به نرم افزار خاصی احتیاج نیست ! خیلی ساده ست! هیچ دانشی هم نمی خواد !

خود مک ، پارتیشن ویندوز رو میسازه ،
    خود مک با دی وی دی ویندوز بوت میکنه ،
    و...

اینو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - با نصب ویندوز 7 درایورهای قطعات برای ویندوز 7 هم پیدا میشه ؟
    ببین ، یادته گفتم ، 2 تا دی وی دی تو جعبه اش هست ،

خب یکی از این دی وی دی ها سیستم عامل مک هست ویا به اصطلاح Mac OS X Install DVD به این دی وی دی ، دی وی دی شماره ی یک می گویند!

و دیگری ، نرم افزار هایی که بصورت Preinstalled هستند !(یعنی پیش فرض نصب ه مثل : ilife ,...)ه این دی وی دی ، دی وی دی شماره ی دو می گویند!

تو دی وی دی شماره ی یک ، فولدری به نام بوت کمپ وجود داره ، شما فقط کافیه بوت کمپ رو نصب کنید ، خودش همه ی درایور ها رو بصورت اتو ماتیک و متناسب با کانفیگ تون نصب مبکنید!

اگر بگم این دی وی دی شماره ی یک Universal هست ، باورتون میشه؟؟

یعنی درایور های ویندوز کلیه سیستم های اپل توشه ! یعنی شما می تونید روی یک آی مک نصبش کنید !
    این بوت کمپ که تصمیم میگیره چی باید روی چه سیستمی نصب بشه!! جالبه نه؟

- در صورت استفاده از ویندوز که گفته شده سیستم داغ میکنه، علت چیست و آیا امکان داره مصرف باتری هم کاهش پیدا کنه یا نه ؟
    خب ببینید ، 90% این حرف ها شایعات ه! با رعایت کردن چند نکته ی ساده ، دمای ویندوز شما به هیچ وجه از مک بیشتر نمیشه!!!

برای اثبات این موضوع ، عکس های زیر از مک بوک پرو خودم گرفتم ، دما رو ببینید :

تصویر شماره ی یک : مک :

تصویر شماره ی دو : ویندوز هفت 64 بیت :

- طی روزهای اخیر از 2 فروشگاهی که در حال حاضر در مشهد نوت بوک اپل مک بوک پرو عرضه می کنند را بازدید کردم ، قیمت هاشون تقریبا" با 10 تا 20 تومان بالا پائین در یک سطح هست. یکی میگه گارانتی میکنم و دیگری بیمه (البته هر دو 1 ساله هست). من بطور کل شک دارم و بطور کلی 185 ~ 187 هزار تومان هست که گویا در تهران 176 هزار تومان هست؛ حالا بهتر هست از مشهد بگیرم یا تهران ؟!
    ببینید ، در همه جای دنیا برند ی که پشتش خورده USA احتیاجی به گارانتی نداره!

از هر کس میگیری ، یک نکته رو داشته باش ، جعبه ی مک بوک به هیچ وجه نباید باز شده باشد!!!!

من برای مشهدی ها احترام خاصی قائلم ،

اما با وجود این از تهران بگیری ، بهتره!!!

- زمان خرید چه موقعی بهتر هست ؟ (چون فرمودید گاها" قیمت ها افزوده می شود !)
    در حال حاضر ،هفته ی دوم اسفند!

- Accessorie های لازم در زمان خرید (مانند قاب speck) چه چیزهایی هست ؟
    بستگی به خودتتون داره ، مثلا من کیبورد و موس بیسم و ریموت اپل رو هم دارم!

- چه ویندوزی برای نصب و استفاده پیشنهاد می کنین ؟
    اینو تو دو جمله بهتون میگم ،

1 - ویندوزی که متناسب با کانفیگ شما باشه ؛ یعنی شما اگر 4GB رم دارین باید یه ویندوز 64 بیتی نصب کنید! با نصب ویندوز 32 بیتی هم 4GB رم تون شناسایی نمیشه! از طرفی پروسس CPU و در نتیجه دمای مک بوک شما بالا میره!

2 - از نصب ویندوز هایی که بصورت Preative کرک شده اند ! جدا پرهیز کنید!

نوع ویندوز هم بستگی به خودتتون داره !من از هفت 64 بیت استفاده میکنم! و تا حالا هم مشکلی نداشتم!

1- چرا گفته می شود با برخورد ضربه کوچکی به مانیتور تصویر قطع شده و دیگر چیزی نمایش نمی دهد ؟ (البته به نحوه استفاده و نگهداری هم بستگی دارد ؛ ولی این موضوع را در مورد نوت بوک های اپل می گویند)
    تا منظور از ضربه چی باشه!!!!!

ببینید مانیتور نوت بوک های اپل ، LG LED هست ! به جرات می تونم بگم اولین نوت بوکی ست که از صفحه نمایش LED استفاده میکنه! اگر دقت کنید تو برند های مشابه ، مانیتور LED نیست ! بلکه LCD با نور LED ست!

بنابراین ، اگر شما یه خودکار بزارین رو کیبورد و لید رو ببندید ، این دیگه ضربه نیست! این باعث شکسته شدن LED میشه!

2- چرا گفته می شود اگر برای ریجستری در اینترنت ، از ایران، فارسی و این موارد استفاده شود ، حافظه دستگاه (هارد) قفل می کند و دیگر قادر به کار کردن نیست ؟ من ارتباط بین این دو مقوله را متوجه نمی شوم ، اخر مگر چه ارتباطی دارد ؟؟؟!!!
    دوست عزیز ، ار تباطی بین این دو نیست که شما بخواهید متوجه بشین ! اینها شایعاته!

اپل تو سیستم عامل جدید مک یعنی Snow Leopard زبان فارسی رو هم اضافه کرده! و با ایران مشکلی نداره!

تو تصویر بالا دقت کنید ، تقویم خود مک فارسی داره!

سئوال دیگه ای بود بفرمایید !
    Last edited by Microsoft24; 14-02-2010 at 17:03.

12. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

در نوت بوک های دیگر امکان ارتقاء برخی قطعات هست، در مورد نوت بوک های اپل هم چنین چیزی هست ؟
    ببینید من و شما داریم تو ایران عزیز زندگی میکنیم! کشوری که در حال توسعه ست! و تا حالا خوب جلو اومده!

پس اگر بگم خیر تعجب نکنید!!!

شما حتی رم رو نمی تونید ارتقا بدین! رم محصولات اپل مک مموری ه!

در مورد هارد و گرافیک امکان پذیر هست ؟
    گرافیک که دوست عزیز اگر شما تو ونکور کانادا هم بودید نمیشد!

اما هارد میشه ! چون خودم چند سال پیش رو مک بوک قبلیم این کار رو کردم!

در مباحث قبلی از مودم صحبت به میان اومده، مودمی که خود شما خریدید ( دوست عزیزم M24) چگونه است ؟
    اگر منظور شما از مودم ، مودم دایل آپ هست ! Apple USB Modem رو باید جدا گانه تهیه کنید !
    من 8 ماه پیش خریدم 65,000 تومن!

ببینید :

آیا مانند برخی از نوت بوک های دیگر امکان اتصال به مانیتور ال سی دی یا تلویزیون اچ دی وجود دارد ؟ (هر چند ، پورت خروجی تصویر رو در اطراف mb991 ندیدم).

تو این مورد مشکلی نیست !

خروجی Mini Display Port برای همی کاراست!

البته تبدیلش رو باید جدا گانه بخرید!

سه تا تبدیل برای این پورت هست :

1 - VGA

2 - DVI

3 - HDMI

بسته به نیازتو ن ، هر کدوم خواستید بخرید! مثلا من HDMI رو خریدم!

موفق باشید!

14. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

14 New Mail

با سلام و شب بخیر خدمت شما دوست عزیزم Microsoft24

اول از همه یک موضوعی را خدمتتون بگم : من تا به الان از تمام مطالبی که شما برای من نوشته بودید (و در تاپیک های دیگر هم از شما مشاهده کردم) در حال ساخت یک پی دی اف آموزشی هستم، البته با توجه به این نکته که نام شما هم در اول آن ذکر کردم. فایل جالبی داره میشه. (البته هنوز اول کار هست؛ معمولا" من همیشه همین کار را انجام میدم که بعدا" دچار مشکل نشم، شاید بگین چقدر وقت آزاد داری !). به هر حال پروژه فوق العاده عالی هست (با داشتن راهنمائی های شما).

یک مسئله : رشته من برق گرایش الکترونیک هست و با نرم افزارهائی (مثل : pspice , orcad, matlab, برنامه نویسی میکرو ها و . . . ) سروکار دارم؛ با روشی نصب ویندوزی که شما به آن اشاره کردید، امکان استفاده از این موارد هم هست ؟
    درکل، تمام نرم افزارهای محیط ویندوز قابل اجرا هست ؟

* نکته مهم : اگر من در مطالبی در جائی ناخواسته جسارتی شده ، جدا" عذر خواهی میکنم؛ چون دیدم یکی از پست ها را جواب ندادید گفتم، البته آن را در پست بعد ویرایش کردم!

16. این کاربر از nimanz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •