تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 97

نام تاپيک: یه سیستم در حد 500 الی 600 فقط کیس

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ای بابا به این حافظه (این حافظه باید هی ابرو مونو ببره )
    داداش آبرو ریزی نداره که.قصه ی چیو میخوری.

من العان یه سیستم افتاده گوشه ی خونمون.فکر میکنی سی پی یوش چی باشه.2.4 سلرون R که به قول شما 1.2 هم شاید حساب نشه.همش 256 کیلوبایت حافظه ی کش L2 داره

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

برای حرفتون دلیل قانع کننده ای دارید............
    من خودم از این رم استفاده میکنم و نصبت به پولش کاراییه بسیار خوبی داره و به راحتی هم تا 1600 اور میشه البته اگه وارد باشی...........................
    در ضمن دوران مچ نبودن و این حرفها دیگه به پایان رسده واین حرفها رو بیشتر فروشنده های ناشی میزنن.....
    البته قصد توهین ندارم
    ببین من خودم چند بار از این رم ها استفاده کردم.اصلا برای رندر گیری افتضاح بود.واسه بازی خوبه ولی جواب کار من رو نداد.حالا با یه 2 گیگ کورسیر 1600 من به راحتی تونستم افتر افکت کار کنم.هیتسینکشون هم اصلا جالب نیست چون آلیاژش مناسب نیست و بستن فن روش واقعا کار بیخودیه.

تایمینگش هم که روی چهار تا سیستم تست زدیم همش روی 10 بود.میری خدماتش میگه طبیعیه.حالا من رو چه حسابی بیام این رم رو به بچه ها پیشنهاد بدم.وقتی میشه یه رم حرفه ای استفاده کرد مثل کورسیر و G-SKILL و A-DATA البته OCZ هم بود که تحریم شده.چرا باید سمت رمی برم که میدونم نیازمو بر آورده نمیکنه.واسه سیستم های I7 و شش هسته ای AMD اصلا به درد نمیخوره چون خودم امتحانش کردم.فقط یه مدل خوب از GEIL دیدم که اونم تریپل چنل هستش و به کار دوستمون نمیاد و تازه قبل از اون مدل های مطرحی مثل کورسیر هستند و GEIL هنوز تو صف هستش.

در مورد مچ نبودن هم عزیز فکر نکن میگن برو I7 رو روی سوکت 775 تست کن ببین مچه یا نه.منظور من اینکه وقتی رم رو روی مین استفاده کردی یه بلایی مثل مال من سر سیستم نیاد که روی تایم 10 کار کنه یا SPD قفل باشه و نشه فرکانس رم رو تغییر داد و این درسته به ورژن بایاس مربوط هست ولی رم هم باید در رده ی جهانی باشه و با سیستم ها مچ باشه به طوری که با آپ کردن ورژن بایاس یه دفعه دوباره اوضاع با اون رم بدتر نشه در صورتی که باید بهتر میشد.منظور من از مچ بودن توجه به پارت نامبر ها در کنار ورژن های آپ بایاس مین میباشد.تمام حرف و حدیث ها درباره ی مچ بودن یا نبودن سر این هست که یه چیز معقول و عادیه و بیشتر به مارک رم ها توجه میشه.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من یه نگاهی به اینجا بنداز ............
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رمها رو راحت تا 1600 با تایمینگ 9 پایدار هست و قصد دارم تا 1800 هم ببرمش ...... البته من قصد بحث کردن ندارم شما هر چور که راحتین فکر کنید و پیشنهاد بدید اما شاید اون رمهایی که شما استفاده میکردید اصلی نبودن یا مشکل از مادربوردتون بوده در کل این بحثها باعث انحراف تاپیک میشه و اگه ادامه پیدا نکنه بهتره ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

درسته نباید بیشتر کش پیدا کنه.به عنوان آخرین حرفم در مورد رم ها باید بگم فکر نمیکنم دیگه چهار تا مین جدید با هم خراب باشن که تایم رو 10 نشون بده و تازه با تمام ورژن های بایاس هم تست شده و خود مرکز خدماتش هم گردن نگرفت و پاسخ گو نبود و خوب شد یه نکته ی دیگه هم یادم انداختی و اون اینکه باید به تقلبی بودن رم هم توجه کرد.شما برو تمام دنیا رو بگرد ببین رم کورسیر تقلبی داره یا نه.100% پیدا نخواهی کرد.ولی ژل رو به راحتی تقلبیش پیدا میشه که خوشبختانه تعدادش کمه ولی تقلبیش موجوده.در ضمن دوست عزیز یه نکته هم در نظر بگیر که تایم کمتر در رندر مهم تر از فرکانس هست.من 1333 با تایم 8 رو به 1600 با تایم 9 ترجیح میدم.در ضمن این رم کورسیر که پیشنهاد دادم رو بدون ولتاژ دادن به رم و با 200 مگ اور سی پی یو میشه رو تایم 7 و فرکانس 1600هم اجرا کرد.

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

داداش آبرو ریزی نداره که.قصه ی چیو میخوری.
    ای بابا

حافظه چیه دیگه
    یه ساعت فکر کردم تا فهمدیم چی شده

منظورم مخم ،‌مغزم و .. می باشد ،‌ جدیدا حسابی حالمو می گیره، همه چی یادم میره

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ای بابا

حافظه چیه دیگه
    یه ساعت فکر کردم تا فهمدیم چی شده

منظورم مخم ،‌مغزم و .. می باشد ،‌ جدیدا حسابی حالمو می گیره، همه چی یادم میره

اوه
    آقا شرمده ......... فکر کردم حافظه ی کش منظورتونه

داره خودمونی میشه hamed_wise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

سلام دوستان
    890Gpa-Ud3h رو امروز من كل بازار رضا و ... 210 كمتر پيدا نكردم و خريدم. با سي پي يو Athlon 2 - x4 - 635
    ارزش هزينه رو داره ؟ يا بهتر بود i5 بگيريم
    كاربردم هم خانگي و گاهي بازي

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    890Gpa-Ud3h رو امروز من كل بازار رضا و ... 210 كمتر پيدا نكردم و خريدم. با سي پي يو Athlon 2 - x4 - 635
    ارزش هزينه رو داره ؟ يا بهتر بود i5 بگيريم
    كاربردم هم خانگي و گاهي بازي
    دوست عزیز در این آشفته بازار........این قیمت مین بردی که دادی واقعا عالیه.خوب گرفتی.

نگران سی پی یو هم نباش برای کاربرد خانگی و گیم پاسخ گو هست و در آینده هم مین برد قابلیت ارتقاء خوبی دارد و میتونی بعدا از سی پی یو های شش هسته ای AMD استفاده کنی و نسبت به پلتفرم 1156 این مین آینده ی بهتری دارد.

در کل انتخاب خوبی داشتی مبارکتون باشه

10. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed_wise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

سلام
    آقا ممنون ازت . چون تاحالا از چیپست 770 بالاتر رفته بودم !! سوال کردم , که لطف کردی جواب دادی.
    قیمتی که واسه ما میزنند ، زیر قیمت بازاره ، چون یوزر نیستم و همکارم و 215 به بالا پیدا میشه واسه یوزر ،
    اسوس هم که دوستمون گفتند ، توی بازار کمه , ولی میشه گیر آورد. البته esata داره , که گیگا نداره
    در ضمن من با گارانتی آواژنگ عرض کردم . گارانتی متفرقه توی بازار کمه , ولی 200 بدون گارانتی میشه گیر آورد (قیمت همکاری)
    راستی , فروشنده ها میگفتن , این هفته 3% روی تمامی مین های گیگا افزایش قیمت از طرف آواژنگ صورت گرفته.
    البته مشهود بود , چون سری 770 حدود 5 تومن گرون شده بود
    موفق باشید

12. این کاربر از hamed_wise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام
    امروز بلاخره خریدمش

هنوز بازشون نکردم ، انقدر خسته شدم که دیگه اون اخرش نفهمیدم چی چی خریدیم !

فقط بگم یه چک کنم تا هنوز بازشون نکردم

M.B:GIGABYTE 890GPA-UD3H 216.000
    214 خردیم ،
    دهن سرویس تا ۲۰۹ رفتم یهو قیمت کشید بالا ،‌اصلا نایاب شد
    همون ۲۱۴ رو هم بزور پیدا کردم

CPU:AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHz 220.000
    210 خریدم همه هم ۲۱۰ می گفتن یا ۲۱۱

RAM:رمم کورسیر ۱600 ۴ گیگ گرفتم ،‌فقط نفهمیدم چی گرفتم تا دقیقه اخر او سی زد با گارانتی انفورماتیک بود 167 تومن ولی سر مین مجبور شدم از یه مغازه دیگه جنس بخرم که اونم همینو داد 165 البته همه می گفتن ۱۷۰ ، یه چیزی این رختش شونه ای نیست، یعنی هی طرف شونه شونه می کرد منم سرم داشت گیری ویری می رفت نفهمید چی شد

POWER:GREEN GP535A 53.000
    اقا من چرا تو لیستم نوشته بودم B ?
    الان دیدم نوشتی A
    در هر صورت نه اینو گرفتم نه اونو SILVERSTONE گرفتم ۷۰ تومن هم قیمت گرین ( به شرط تعویض)

VGA:ONBOARD ATI Radeon HD 4290 (DX10.1) 512MB 00.000
    H.D.D:WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB 32MB BUFFER 56.000
    دادش بلکش که 68 تومنه
    گرین گرفتم اونم به زور 53 تومن (اخریش بود) وگرنه ۵۸ بود

CASE:GREEN MAGNUM II 36.000
    اینم مگنوم پلاس گرفتم 36 تومن

ALL:581.000

750 تومن شد همش

حاجی این ایسوس ما را نمود
    هر جا می رفتم می گفتن چرا ایسوس ور نمی داری؟
    یه یارو بود که پرت روزگار بود
    می گفت این نه یو اس بی ۳ داره نه ساتا 3 بیا ایسوس وردار همشوداره !‌

جریانش چیه ؟ ما رو نمودند خلاصه

البته فکر کنم چون گیگا نایاب بود می گفتن

سریع بگو تا باز نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •