این بازی هم مساوی میشه . تا صندلی ها ورزشگاه ازادی سالم و شیشه های اتووس ها بمونند و جلوگیری از درگیری های احتمالی
این بازی هم مساوی میشه . تا صندلی ها ورزشگاه ازادی سالم و شیشه های اتووس ها بمونند و جلوگیری از درگیری های احتمالی
اگه مساوی بشه بد تر میشه
به حول قوه قلمی ما پاک ترین فوتبال رو داریم.
اون زمانی که فوتبالی به مراتب پاک تر از حالا داشتیم، دربی چطور بود؟ تو هر بازی معمولا 2 یا 3 تا اخراجی داشتیم، درسته بازیها زیبا نبود ولی خیلی محکم بود، حوادث و حاشیه هم تا دلتون بخواد.
اما از وقتی ... اومده گند زده شده به همه چی اسمش هم شده پیشرفت.
اینکه میگن حساسیت بازی تاثیر میزاره چرندی بیش نست.
بازیکنی که 500 میلیون پول میگیره رو که جو نمیگره ولی ممکن یه کسی پیدا شه اونو بگیره.![]()
کجا هستن عشاق سینه چاک...
60 و خورده ای درصد همینجاست.
چشمها رو باید شست جور دیگری باید دید.
خب ما هم باید یه تو دهنی بزنیم به ... و استادیوم رو یکپارچهکنیم.
![]()
به قول دوستان
باید دید نظر مسئولین روی کدوم تیم هست : دی
یاد تمامی دوستانی که سال ها با هم در این تاپیک ها کل کل کردیم بخیر!
من طبق معمول به اس اس رای دادم!![]()
اینجوری که دیده میشه چه بازی برنده داشته باشه چه مساوی بشه صدای همه درمیاد.اگه مساوی بشه که خیلی تابلو میشه.اگه هم برنده داشته باشه میگن چون نمیخواستن مساوی بشه پشت پرده ساخت و پاخت کردن که یکی به زور ببازه.پس پیشنهاد میشه دربی درشو گل گرفته بشه و به تاریخی بعد از بهمن ماه موکول بشه تا خیال همه راحت بشه و همه چیز به خوبی تموم بشه!!میشه؟
آخ گفتی، یادش بخیر ...یاد تمامی دوستانی که سال ها با هم در این تاپیک ها کل کل کردیم بخیر!
من طبق معمول به اس اس رای دادم!![]()
نتیجه که همون 1 - 1 ولی خیلی زور بزنن و از مسئولین اجازه بگیرند (با اجازه ... ... کفاشیان - سعید لو - حاجی - همون علی معروف - مامان و بابا) 2 - 2 مساوی میشه
البته رای من پرسپولیسه![]()
من میگم استقلال 3 بر یک میبره.شک نکنیناین دفعه دیگه مسئولین دیدن بدتر میشه اگه مساوی بشه به خاطر همین دیگه توصیه نمی کنند که مساوی بشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)