بله دوست عزیز شما درست میگید فایل ناقص بود و من دوباره آنرا آپلود کردم نمیدونم این آقا بهروز چطور از این یک صفحه چیزی فهمیدند که میگن جالب بود !!!!!!!
این ورژن اصلی و سالم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیز شما درست میگید فایل ناقص بود و من دوباره آنرا آپلود کردم نمیدونم این آقا بهروز چطور از این یک صفحه چیزی فهمیدند که میگن جالب بود !!!!!!!
این ورژن اصلی و سالم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من آموزش روشن كردن رنگ پوست را انجام دادم ولي ناموفق بودم .يك عكس دسته جمعي در محيط بسته بود كه تمام صورتها تيره تر بود اما نتيجه نهايي بدتر شد. اگر نكته خاصي دارد اضافه كنيد.
شما باید خود صورت ها رو انتخاب کنید بعد این کار رو انجام بدید نه به صورت کلی
سلام دوست مننوشته شده توسط ramin-ahmadi
جالبيش اينجا هستش كه شما دوبار با همين نقص آپلود كردين اگر پست 76 رو ميخوندين نوشته بودم كه فايلتون ناقص هستش و دوباره در پست بعدي شما همان فايل ناقص رو در پرشين گيگ آپلود كردين
اگر دوستان نظر نميدن به خاطر اين نيست كه از كار شما راضي نيستند به خاطر اين هستش كه نميخواند حجم تاپيك بالا بره و در هر صفحه بتونند چند آموزش شما رو دانلود كنند
موفق باشيد
يا حق
دوست عزیز شما فایل را دانلود نکرده میگید خرابه و همون قبلیه عزیز اول دانلود کن بعد بگو خرابه من امروز برای سومین بار خودم دانلود کردم و کاملا درست بود فایل قبلی رو من لینکش رو از پرشین گیگ پاک کردم و در همان جا فایل جدید را آپلود کردم به خاطر شبیه بودن اسمشون لینک قبلی با لینک فعلی یکی هستند ولی فایل قبلی پاک شده و فایل جدید جای آن آپلود شده .نوشته شده توسط arash_irani
![]()
سلام
اشاره آقاي arash_irani به يادداشت قبلي خودشان در خصوص آپلود اول بود كه در دومي تكرار شد و نه آخرين آپلود كه درست است و در نقل قول خود نشان داده اند.
ضمناً اگر ممكن است آموزشها را كاملتر بنويسد مثلاً در آموزش 10 به نحوه انتخاب گزينه هاي اولين پنجره بعد از انتخاب Channel Mixer اشاره اي نشده است كه در صورت اشتباه در آن، در تنظيم گرينه هاي پنجره اي كه نشان داده ايد هرگز به عكس سياه و سفيد مد نظر شما نخواهيم رسيد. غالب آموزشهاي فروم فتوشاپ در سطحي است كه همه بدون اشتباه بتوانند آنرا انجام دهند.
با تشكر مجدد
Last edited by safety; 25-04-2006 at 07:29.
خوبه شماره پست ( 76 ) هم نوشتم و توضيح دادم كه كدوم فايل و كدوم پست خراب بوده مثل اينكه با دقت پستها رو نميخونيد و چند كلمه رو ميخونيد و نظر ميديننوشته شده توسط ramin-ahmadi
![]()
موفق باشيد
يا حق
دوست عزیز چندتا آموزش تو این سایت میخواهید به شما نشون بدم که کامل و دقیق توضیح داده نشده ؟ من سعی کردم آموزش هامو کامل و همراه عکس باشه در حالی که خیلی از دوستان به جای عکس از شماره استفاده میکنند در ضمن نمیدونم چرا همه فقط نکات منفی رو یادآوری میکتند !!نوشته شده توسط safety
تاپيك خيلي خوبيه
كلي ازش استفاده كردم
فقط چون وقت نداشتم همه رو دانلود نكردم
يك دنيا از اقاي معلم ممنون
سلام
اگر آموزشهاي شما مفيد نبود كه نظر نمي داديم. در ضمن با گفتن نكات منفي و اصلاح آن باعث رشد اين تاپيك خواهيم شد. اما با تعريف و تمجيد كه چيزي حاصل نمي شود.در هر صورت خيلي ممنون از آموزشهايتان و اميدوارم ادامه پيدا كند.دوست عزیز چندتا آموزش تو این سایت میخواهید به شما نشون بدم که کامل و دقیق توضیح داده نشده ؟ من سعی کردم آموزش هامو کامل و همراه عکس باشه در حالی که خیلی از دوستان به جای عکس از شماره استفاده میکنند در ضمن نمیدونم چرا همه فقط نکات منفی رو یادآوری میکتند !!
نكات مثبت: 1.مثل برخي از آموزشها از سايتهاي فارسي كپي نشده. 2. pdf شده 3. همراه با عكس است. 4. نويسنده آن به پستهاي ديگران توجه مي كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)