تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 18 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 173

نام تاپيک: تکنیکهای فتوشاپ ( آموزش از طریق سورس )( آموزشهای : رامین احمدی )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin-ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز شما درست میگید فایل ناقص بود و من دوباره آنرا آپلود کردم نمیدونم این آقا بهروز چطور از این یک صفحه چیزی فهمیدند که میگن جالب بود !!!!!!!

این ورژن اصلی و سالم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه safety's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    HSE office

پيش فرض

سلام
    من آموزش روشن كردن رنگ پوست را انجام دادم ولي ناموفق بودم .يك عكس دسته جمعي در محيط بسته بود كه تمام صورتها تيره تر بود اما نتيجه نهايي بدتر شد. اگر نكته خاصي دارد اضافه كنيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید خود صورت ها رو انتخاب کنید بعد این کار رو انجام بدید نه به صورت کلی

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ramin-ahmadi
    بله دوست عزیز شما درست میگید فایل ناقص بود و من دوباره آنرا آپلود کردم نمیدونم این آقا بهروز چطور از این یک صفحه چیزی فهمیدند که میگن جالب بود !!!!!!!

این ورژن اصلی و سالم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست من
    جالبيش اينجا هستش كه شما دوبار با همين نقص آپلود كردين اگر پست 76 رو ميخوندين نوشته بودم كه فايلتون ناقص هستش و دوباره در پست بعدي شما همان فايل ناقص رو در پرشين گيگ آپلود كردين
    اگر دوستان نظر نميدن به خاطر اين نيست كه از كار شما راضي نيستند به خاطر اين هستش كه نميخواند حجم تاپيك بالا بره و در هر صفحه بتونند چند آموزش شما رو دانلود كنند
    موفق باشيد
    يا حق

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arash_irani
    سلام دوست من
    جالبيش اينجا هستش كه شما دوبار با همين نقص آپلود كردين اگر پست 76 رو ميخوندين نوشته بودم كه فايلتون ناقص هستش و دوباره در پست بعدي شما همان فايل ناقص رو در پرشين گيگ آپلود كردين
    اگر دوستان نظر نميدن به خاطر اين نيست كه از كار شما راضي نيستند به خاطر اين هستش كه نميخواند حجم تاپيك بالا بره و در هر صفحه بتونند چند آموزش شما رو دانلود كنند
    موفق باشيد
    يا حق
    دوست عزیز شما فایل را دانلود نکرده میگید خرابه و همون قبلیه عزیز اول دانلود کن بعد بگو خرابه من امروز برای سومین بار خودم دانلود کردم و کاملا درست بود فایل قبلی رو من لینکش رو از پرشین گیگ پاک کردم و در همان جا فایل جدید را آپلود کردم به خاطر شبیه بودن اسمشون لینک قبلی با لینک فعلی یکی هستند ولی فایل قبلی پاک شده و فایل جدید جای آن آپلود شده .

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    HSE office

پيش فرض

سلام
    اشاره آقاي arash_irani به يادداشت قبلي خودشان در خصوص آپلود اول بود كه در دومي تكرار شد و نه آخرين آپلود كه درست است و در نقل قول خود نشان داده اند.
    ضمناً اگر ممكن است آموزشها را كاملتر بنويسد مثلاً در آموزش 10 به نحوه انتخاب گزينه هاي اولين پنجره بعد از انتخاب Channel Mixer اشاره اي نشده است كه در صورت اشتباه در آن، در تنظيم گرينه هاي پنجره اي كه نشان داده ايد هرگز به عكس سياه و سفيد مد نظر شما نخواهيم رسيد. غالب آموزشهاي فروم فتوشاپ در سطحي است كه همه بدون اشتباه بتوانند آنرا انجام دهند.
    با تشكر مجدد
    Last edited by safety; 25-04-2006 at 07:29.

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ramin-ahmadi
    دوست عزیز شما فایل را دانلود نکرده میگید خرابه و همون قبلیه عزیز اول دانلود کن بعد بگو خرابه من امروز برای سومین بار خودم دانلود کردم و کاملا درست بود فایل قبلی رو من لینکش رو از پرشین گیگ پاک کردم و در همان جا فایل جدید را آپلود کردم به خاطر شبیه بودن اسمشون لینک قبلی با لینک فعلی یکی هستند ولی فایل قبلی پاک شده و فایل جدید جای آن آپلود شده .
    خوبه شماره پست ( 76 ) هم نوشتم و توضيح دادم كه كدوم فايل و كدوم پست خراب بوده مثل اينكه با دقت پستها رو نميخونيد و چند كلمه رو ميخونيد و نظر ميدين
    موفق باشيد
    يا حق

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط safety
    سلام
    اشاره آقاي arash_irani به يادداشت قبلي خودشان در خصوص آپلود اول بود كه در دومي تكرار شد و نه آخرين آپلود كه درست است و در نقل قول خود نشان داده اند.
    ضمناً اگر ممكن است آموزشها را كاملتر بنويسد مثلاً در آموزش 10 به نحوه انتخاب گزينه هاي اولين پنجره بعد از انتخاب Channel Mixer اشاره اي نشده است كه در صورت اشتباه در آن، در تنظيم گرينه هاي پنجره اي كه نشان داده ايد هرگز به عكس سياه و سفيد مد نظر شما نخواهيم رسيد. غالب آموزشهاي فروم فتوشاپ در سطحي است كه همه بدون اشتباه بتوانند آنرا انجام دهند.
    با تشكر مجدد
    دوست عزیز چندتا آموزش تو این سایت میخواهید به شما نشون بدم که کامل و دقیق توضیح داده نشده ؟ من سعی کردم آموزش هامو کامل و همراه عکس باشه در حالی که خیلی از دوستان به جای عکس از شماره استفاده میکنند در ضمن نمیدونم چرا همه فقط نکات منفی رو یادآوری میکتند !!

پروفشنال somayeh_63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

تاپيك خيلي خوبيه
    كلي ازش استفاده كردم
    فقط چون وقت نداشتم همه رو دانلود نكردم
    يك دنيا از اقاي معلم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    HSE office

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز چندتا آموزش تو این سایت میخواهید به شما نشون بدم که کامل و دقیق توضیح داده نشده ؟ من سعی کردم آموزش هامو کامل و همراه عکس باشه در حالی که خیلی از دوستان به جای عکس از شماره استفاده میکنند در ضمن نمیدونم چرا همه فقط نکات منفی رو یادآوری میکتند !!
    اگر آموزشهاي شما مفيد نبود كه نظر نمي داديم. در ضمن با گفتن نكات منفي و اصلاح آن باعث رشد اين تاپيك خواهيم شد. اما با تعريف و تمجيد كه چيزي حاصل نمي شود.در هر صورت خيلي ممنون از آموزشهايتان و اميدوارم ادامه پيدا كند.
    نكات مثبت: 1.مثل برخي از آموزشها از سايتهاي فارسي كپي نشده. 2. pdf شده 3. همراه با عكس است. 4. نويسنده آن به پستهاي ديگران توجه مي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •